Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

votat si noi!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am votat si eu. Succes!

Cristina, multa sanatate lui Andrei!
Si Robert are muci.. la gradinita este scarlatina. SPER sa se fi imunizat si sa nu mai ia de data asta, de cateva ori n-a luat, dar a si luat cateodata.
Cum (poate)vreti voi varicela, sa faca odata copiii si sa-si ia de-o grija, asa nu vreau eu scarlatina, de fapt nu boala cu eruptie, ca n-a facut-o niciodata, ci streptococul ala afurisit din gat( betahemoliticul) dupa care trebuie verificata inima, controlati rinichii, chiar facut ASLO...La scoala poate n-o mai fi asa!

Maine avem testul de cetatenie, si eu, si sotul, pe Robert il luam cu noi sa ne astepte la secretariat, ca la gradinita au educatoarele zi libera.

Si vineri, pe 16, implinesc 34 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

CRISTINA

Atunci, maine pupaturile si trasu' de urechi, da' asteptam si o tratatie!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc pentru vot!! (Poate votati si maine?)

Cristina, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

La linkul cu pricina se poate vota o data pe ora!!

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare si de la noi ,

Nu apucam sa scriem foarte des la subiect, din pacate timpul e atat de scurt si atat de multe de facut cu doi copii super energici

Nicoleta, votat proiectul surorii, sa aiba bafta multa A propos de inscrierea la scoala a lui Stefan al tau, noi ieri am inscris-o pe Yasmine la summer camp si m-a lovit un gand asa cand am realizat ca in septembrie incepe clasa doua!!!!! Noroc cu asta micu’ ca ne mai face sa ne simtim (mai) tineri.

Sanziana, vazut pozele din vacanta. Sint tare frumoase, si voi tare relaxati. Am fost si noi in Bahamas acum un an jumate, practic a fost penultima vacanta inainte de a aparea bebeu nostru. Si ia zi tu, iti face sotul surprize din astea dese? Frumos din partea lui . Sa faci poze la serbare.

Cristina, bafta la examenul de cetatenie si La Multi Ani fericiti.

Chris inca mai tuseste de doua saptamani, vad ca nu-i trece deloc

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Hai mai Khristin, ca n-oti fi asa de batrani! Clasa a doua deja! Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, am votat si eu!!!

Lucia, palaria e luata din Romania!! Daca mai gasesc imi mai iau si anul asta!!!

Khristin, ce summer camp ati ales??? Noi ne intoarcem in iulie din Ro, si nu stiu daca sa incercam summer camp sau nu...mai vedem!!!
Imi aduc aminte ca si voi ati fost in Bahamas (nassau parca nu ?)...acolo ati proiectat bebe 2?

Cristina_C, exista vaccin pentru scarlatina??? Poti sa faci boala de mai multe ori???
Succes maine la cetatenie!!!!
La multi ani !!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumesc! Am vrut sa zic sambata, pe 16, deci poimaine - vedeti ce face bartranetea din om?
Sa traiti multi ani fericiti si voi!

Nu este vaccin pentru scarlatina si Robert a luat streptococul de 5 ori, cred, in toti anii de gradinita, dar niciodata n-a facut boala in forma clasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Sanzi, lui fi-miu i-a cazut primul dinte exact la 7 ani si o saptamana. Ma ingrijorasem si eu, dar cica nu trebuie.
AM o prietena al carei fiu a pierdut primul dinte la 8 ani

Am votat si eu Nicoleta. Dar nu am inteles care e proiectul ei, pagina aceea colorata de toti copiii?

Mergi la inceput