Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, multumesc pentru complimentele la adresa lui Matei. Si despre Stefan imi spuneau ca e frumos ca o fetita (unii se mirau ca ce fetita frumoasa ) cam pana la 2 ani, dupa care a inceput sa semene mai mult a baietoi .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
wow, Sanzi, ce vacanta!! ca-n filme!!

Nico-mie mi se pare ca piticelu' e copia ta!!

Am fost ieri sa inchiriez costumul pt serbare.Andrei e printul Cenusaresei. E tare incantat ca are sabie.E tare curios daca e din metal sau din plastic.

Va pup si va astept la raport!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, ce rol important va avea Andrei!!! Aici serbarile sunt plicticoase...2 cantece in grup si gata!!!

Vroiam sa intreb...:
Mai sunt copilasii carora nu le-a cazut nici un dinte??? Lui David, la aproape 6 ani si 4 luni nu ii se misca nimic si nu a schimbat nici un dinte!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Salut.

Inca nu avem varicela, Sinzi, nu am avea ce sa va dam! L-am inscris pe Stefan la scoala, am asa ó strangere de inima!

Cristina, frumos rol!! Azi am vorbit cu educatoarea (una dintre ele) a lui Stefan. Zicea ca inceput sa imparta rolurile pentru serbare... Chiar sunt curioasa S-au mai imbolnavit inca 4 copii de varicela... pe langa primii 6 (parca). Asteptam si vom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Cristina 22 chiar ca rol important o sa aiba Andrei la serbare. Succes!Vad ca toata lumea se pregateste de serbari, la noi ca si la Sinzi, nu e asa deosebit, niste cantece in grup, eventual ceva dans si gata, dar noi nu suntem la momentul serbare, la noi mai dureaza pana la vacanta care va fi una scurta incepand pe la sfarsitul lui iunie.Sinzi eu nu cred ca trebuie sa iti faci griji cu dintii lui David, din contra, cu cat se schimba mai tarziu cu atat mai bine, as putea spune chiar ca David e tare norocos in privinta asta. Am vazut pozele voastre si mi-a placut tare mult palaria ta. Fiecare cu ce-l doare pe aici. Chiar voiam sa te intreb de nenea ala infasurat in alb dar vad ca deja ai explicat ce era cu el.Katty am vazut si pozele voastre din Herastrau, chiar ca puhoi de oameni, deh a venit vara, o tineti in plimbari de-acum.Nicoleta, ar fi tare ca Stefan sa nu faca varicela.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Lucia, Sanzi-pacat ca nu fac serbari mai "romanesti". Tare mult le place copiilor sa se costumeze.Iar inaintea serbarii isi admira unul altuia tinuta.

Nico-si la noi la gradi e varicela, chiar in grupa lui Andrei.Daca face, va merge la serbare cu bube.Asa mi-a comunicat educatoarea.E serbarea lui de absolvent, n-avem de ales!

Raportam muci muuulti + stranuturi.Deci, Andrei e la bunici.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Vad ca peste tot e varicela..la Andy e deja de vreo 3 saptamani si inca nu s-a terminat

La serbare va fi sceneta cu literele,Andy va fi 'S de la Succes'

Cris imi pare rau ca Andrei e bolnavior

Lucia se apropie luna iunie..ai emotii?Eu aveam cu carul...

Sanzisuperbe pozele

Nico va tin pumnii sa nu faceti varicela..ca si mie de altfel :(

Katty pe unde umbli?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sunt si eu pe aici, dar am cate ceva de facut!

Ieri am fost la jobul precedent, unde merg odata pe luna..., iar seara am mai lasat-o cu netul, mai fac si altceva, adica cetesc!!!

Deci, din ce citesc...avem varicela prin unele locuri si serbari! Asa si la noi, sunt cateva cazuri de varicela...dar nimic serios...la noi serbarea e pe 5 iunie (cam devreme) iar vacanta se ia pe 12 iunie, spre disperarea mea care as fi vrut sa-i tina pana la 1 iulie...
Azi Andrei e cu gradi la teatru, la cenusareasa, iar maine ii duce la aerodromul de la Clinceni...asa ca au lasat-o mai moale cu gradinita!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Am si eu o rugaminte la voi. Sora mea este invatatoare undeva langa oraselul nostru de bastina, la o scoala de tiganusi. A intrat intr-un proiect care ar ajuta scoala, dar are nevoie de voturi. O ajutam?

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html

(sub poza)

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

votat

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput