Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Macrina, pai cam da... tine cont ca sunt copii de rromi, care cu greu vin la scoala, fiindca nu au ce manca si nu au cu ce se imbraca... cu parinti analfabeti si puturosi, care ii trimit la cersit... cooptarea lor in orice fel poate fi numita un succes... Si mai conteaza si rezultatul, adica premiile, care ar ajuta enorm scoala.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
light spune:
Hai ca m-am emancipat si eu si va ofer un frape sa va racoriti asa de dimineata.Laura, ma intrebi daca am emotii, nu prea am, sau poate nu le constientizez, doar ca abia astept evenimentul, apoi stiu ca imi va fi dor de toata experienta asta, asa cum a fost si cu Liviu. Deja am visat doua nopti la rand, ba ca am nascut baieti gemeni si am avut o nastere f usoara, ba ca m-am trezit ca am o fetita dar nu stiam cand am nascut-o nu imi aminteam nici de travaliu, dureri sau altele dar nici urme de cezariana nu erau, in fine, vise...si mai zic ca nu am emotii. Sceneta cu literele? Hihi si noi am avut asta in clasa I, si imi aduc aminte cum aveam litera S lipita in frunte :)).Katty, Andrei al tau vad ca are activitati, nu gluma, f frumos asa.Nicoleta, votat!Cristina C bafta la testul de cetatenie!Ai dreptate cu scarlatina aia, e tare pacatos streptococul ala. Eu l-am avut si am avut apoi reumatism tratat cu injectii timp de 5 ani, dar asta pentru ca nu a fost depistat streptococul si tratat la timp.Cand eu va zic ca neuronul meu e dus, nu ma crede nimeni, tocmai ma apucasem sa va scriu ca si eu fac 34 de ani exact peste o luna, adica pe 15 iunie si ca cineva ma intrebase acum o luna cati ani am. Nu mai stiam ce sa raspund, nu stiam daca anul asta fac 34 sau 35. Si scriind eu de zor aici, realizez ca de fapt peste o luna fac 35, deci inca o data imi joaca farse neuronul sau mai bine zis, refuzul meu de a ma gandi ca am ajuns la 35 de ani. Dar pana una alta, sa uram la multi ani pentru sambata, nu? CRISTINA, iti urez pentru maine, LA MULTI ANI FERICITI, CU MULT NOROC, SANATATE SI BUCURII Si pentru ca tot vorbiti de muci, si Liviu a trecut prin ceva faze incepand de sambata trecuta, gen rosu in gat si ceva durere in gat, apoi muci, apoi nas infundat si acum tuse. A stat doar doua zile acasa, taman cat a trebuit ca sa uite de cadoul de Mother's day, pe care l-a pregatit si platit din timp dar l-a pierdut pana a ajuns la scoala. Acum astept pozele pe care le-au facut cu scoala si care vad ca nu mai sunt odata gata si il tot intreb de ele dar nu stie nimic, nu stie cand o sa le primeasca, sper doar sa nu se piarda.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Lucia-esti o scumpa-scumpa!!M-am distrat bine de varsta ta!
Acum e bine Liviu, cu gatutzu'?
Mai ai o luna!! wow!!
Nico-mai bag un vot!
Cristina C-cum stati?
Imi termin treaba pe aici, apoi merg spre Andrei.L-am dus dimineata la ai mei.Mi-a transmis ,telegrafic,sa nu ma grabesc sa vin sa-l iau. Zic telegrafic pt ca lui Andrei nu-i place sa vorbeasca la telefon.Sub nici o forma.Nu e curios sa butoneze (exceptand jocurile pe celular), sa raspunda.Poate sa sune telefonul langa el, ca nici macar nu intoarce capul, asa din reflex
Raportu', gagici!
cristina si Andrei
katty spune:
Saliu!
Nu intru si eu o jumate de zi si vad ca ati reusit sa umpleti 2 pagini, dar tare ma bucur!
Nicoleta, sa stii ca intru pe linkul surorii tale si votez din ora in ora...am vazut ca sunt unele proiecte cu mii si mii de voturi... de ce n-ai spus mai demult???
Cristina_C, sper sa va ocoleasca scarlatina asta daca zici ca e asa de pacatoasa!!! La multi ani iti urez maine!!! va serbati? sau nu daca sunteti in mutari? AAA, si bafta la cetatenie ptr. amandoi, tinem pumnii! Sa ne zici cum a fost! Sa votezi sambata ptr. Romania la Eurovisio!
Khristin, sanatate puiului mic!
Lucia, minunat frappeul de la tine!! ca si privelistea din spate! Sanatate si lui Liviu, imi pare rau ca a pierdut cadoul de la scoala, cred ca a fost tare dezamagit!
Cristina22, ce chestie cu Andrei, ca nu-i place sa vorbeasca la telefon, al meu ar vorbi non-stop, se plimba cu el prin casa la ureche, vorbeste si gesticuleaza in acelasi timp, de parca celalalt (de obicei mama, bunica lui) l-ar vedea, ii arata jucariile care sunt pe covor /constructiile etc. ...de fapt cand era mai micut, acum nu mai face asa...dar ce ne distra! Vad ca nici el nu mai e disperat dupa calculator, trec zile pana isi aduce aminte de el...il mai scutur eu de praf cand intru pe mess...ca intru pe mess de pe calculatorul lui seara!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Cristina_C spune:
Va multumesc din suflet pentru urari, numai bine si voua!
Serbam cu o iesire in oras si mai vedem noi.
Mutatul e in toi, dar depindem de bucatarie, cand o sa fie gata, fara nu putem locui efectiv acolo. Deocamdata impachetam cu spor.
Testul pentru cetatenie a fost simplu, amandoi l-am facut 100%, am avut de raspuns la 33 din 310 intrebari despre Germania, prima fiind despre Hitler (cand a venit la putere). Ne trimit "diplomele" peste 6 saptamani, apoi le adaugam la dosar.
La serbarea abecedarului eu eram litera O si am spus o poezie despre un ousor de gaina Parca a fost in alta viata, ce mult mi se pare c-a trecut de-atunci!
Lucia, daca esti pe DC si vrei sa-ti verifici varsta, te uiti la profilul personal, e cel mai la indemana. Mi s-a intamplat si mie cand am trecut de 30 ...
katty, am votat Romania de pe fix si de pe 2 mobile, deci de 3 ori si-o sa fac la fel maine. Cineva, tot din Germania, spunea la subiectul cu Eurovisionul c-a votat de pe 6 telefoane!
Nicoleta, o sa votez linkul de cate ori sunt prin zona.
Lui Robert ii place sa vorbeasca la telefon, dar sa dea pe speaker, nu sa-l tina la ureche. Asa se aude si in toata casa si putem vorbi cu totii cu bunicii.
Sanatate bolnaviorilor! Si noi suntem un pic atinsi de raceala, dar ne tratam cu paracetamol.
Nicoleta spune:
Multumesc pentru voturi, sunteti dragute, nu am spus mai demult ca nu prea am indraznit...
Te rog, voteaza! (sub poza; se poate vota o data pe ora) http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
crig72 spune:
La multi ani Cristina! Sanatate si multe impliniri!
Nicoleta felicitari pentru initiativa surorii tale!Succes!am votat ieri o data dar acum vad ca ne-ai spus o data pe ora.(asa ca tinem pumnii!! Se va tine cont numai de nr de voturi?
am reusit sa incarc niste poze.nici nu mai stiu de cand nu am facut asta.
http://family.webshots.com/photo/2101529430101878694DHMQPV Enjoy!
va doresc o seara placuta!
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Multumesc pentru voturi, sunteti dragute, nu am spus mai demult ca nu prea am indraznit... |
Te cred si te inteleg! Pana cand se voateaza ? vad ca au 1042 de voturi acum...aunt suficiente sa se califice? In etapa a II-a voi fi acolo! Sper ca exista si etapa a II-a!
Cristina_C, felicitari ptr. cetatenie!!!! Ce de-a realizari aveti! Si mutat si cetatenie...
Ma gindeam eu ca ai votat deja ! M-am uitat si eu aseara la Eurovision, marti n-am vazut decat melodia Romaniei si atat!
varsta lui Andrei
katty spune:
Crig, am scris aproape simultan!
Foarte frumoase pozele, mi-au placut cateva mult de tot asta, asta, si m-au amuzat cele cu puloverul xxl de la pescuit!! Nu mai zic de cele cu Andrei din Herastrau sau cele de pe plaja si cu tine!!!
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
Din cate imi povestea sora mea voturile conteaza, insa decizia e unui juriu, care va decide cui se acorda premiile. Va multumesc pentru voturi.
Noi ne-am plimbat azi pana la Zarnesti, Matei a acceptat in sfarsit sa se hraneasca la san in masina!!! Apoi eu am mers la dentist... pe seara niste cumparaturi... Maine smotru si cate ceva de mancare...
Copiii sunt mult mai bine, nu cred ca v-am spus ca au fiecare cate un microb in nas... Matei - streptococ pneumoniae, Stefan - stafiloco auriu... Amnadoi am antibiotic, Matei sirop, Stefan crema intranazala. Matei aprope a scapat de mucisori!
Va doresc un week-end minunat!
http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html