Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 23
Ioana13 spune:
Elenuta, mersi
Am fost si noi azi in excursie cu autobuzul! De acasa i-am spus ca mergem, cind am trecut pe linga parc, spre statie, nici nu s-a uitat spre el! Stia ca mergem in oras. Si i-a placut muult, am mers mult pe jos, fara ciriieli, am mincat un corn cu sana linga statuia lui Mihai Viteazu, pe scari( ca in studentie
) Ne-a preluat tati, am ajuns astfel si in parcul mare. Apoi am fost la Liga, la pizza, a stat cuminte la masa pina la final(cred ca pt ca era frint).
Am un baiat mare, mi-e groaza ca voi incepe serviciul si nu voi mai fi atit de relaxata, sa facem tot felu de chestii impreuna, acum cind am si eu cu cine!
Alex, vb Elenutei, Tiadris merge la distractie la gradi, nu sa doarma! Poate prima zi a fost mai excitanta, cu atitia copii si activitate, incet se va invata, dar probabil iti vor recomanda educatoarele sa o duci zilnic sau sa o lasi numai 4 ore si sa doarma acasa.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
Am revenit si noi pe meleaguri clujene.Ne-am delectat de minune alaturi de bunici si strabunici si-i multumesc zi de zi lui Dumnezeu pentru acest copil minunat.
In primul rand as dori sa felicit sarbatoritii lunii si pe cei de la sfarsitul lunii aprilie.Mii de scuze dar nu prea am avut timp si acces la internet.Prietenii, plimbarile si persoanele dragi ne-au ocupat tot timpul.Ne revenim, nu-i problema
.
Intre timp, mi-am scos si maseaua de minte si mi-a parut bine ca nu a fost asa de complicat pe cat se preconiza sa fie.
IOANA - Am citit despre voi si sincera sa fiu, ma intristez nespus, ca in urma acestor relatii mai putin reusite sufera in primul rand copiii.Tu stii ce este mai bine pentru voi, dar eu sa fi fost in locul tau, m-as fi gandit mai bine la consecinte...Pot sa spun ca am un sot ideal, intelegator, calm, poate mult prea docil de multe ori si uite ca, in acest moment chiar nu ne gandim sa avem inca un bebe.Intotdeauna am considerat ca aceste sufletele nevinovate trebuie sa fie rodul unei iubiri adevarate.
pentru tine si Sara si sper sa faci alegerea corecta.
Mii de aprecieri pentru o nasa graviduta superba.Dragos, nici nu mai spun, tinuta si comportament la inaltime!![]()
ploscariu spune:
Buna seara!
…Sa vedem ce ati mai facut…
Elena, L-am vazut pe Dragos dansatorul, e mortal! Si Ionut stie sa bata la picior, l-a invatat socru meu cand avea 1 an si o luna.
Am vazut si pozele vechi, ce amintiri placute, sa sti ca Dragos seamana si cu Vasile!
Andreea sanatate pentru Eric!
ALEX29 si cu Ionut am patit asa la inceput, el avea altefel format progamul de somn facta de ceilalti copii, dar acum nu mai am probleme la cresa, “e cel mai cuminte copil, nu plange, doarme bine si papa tot si cere si supliment” mi-au spus doamnele de la cresa sa nu mai intreb daca manaca ca “ asa a mancat o babana, ca nici nu am vazut cand a mancat-o!”
Iar noi am fost azidimineata cu Ioana la Pneumologie sa-I faca si ei analizele, era sa le bat ape asistente cand au vrut sa-i ia sainge, a vrut sa-si scoata acul afara si a facut un scandal monstru, cred ca mai mare a fost frica decat durerea! Eu am fost de dupamasa la service, acum ma duc sa ma culc ca sunt obosita.
Noapte buna!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
elenuta23 spune:
salutare gagici
de duminica ma doare capul ingrozitor , simt ca imi explodeaza 

, nu mai stiu ce sa fac sa imi treaca 
Duminica a nascut o buna prietena de-a mea, care mergea la dl dr Boitor la care merg si eu, insa ea a apelat de mai multe ori la dansul, adica l-a sunat...... si niciodata nu i=a raspuns la tel
, am zis ca poate avea ceva cursuri...etc insa sambata seara l-a sunat ca trebuie sa nasca si surpriza nu i-a raspuns la telefon
, zice ca e bolnav insa putea sa raspunda si sa vb cu medicul de garda nu??????
sunt tare dezamagita de comportamentul lui , mai cunosc cateva persoane care sunt fff dezamagite de dansul, nici nu stiu ce sa fac, oricum vineri am programare la el si ii voi spune verde in fata cum am procedat si pana acum insa el imi spunea ca totul va fi ok.
va rog mult sa imi dati un sfat
multumesc mult 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
eladea2005 spune:
elena, in primul rand sanatate...sa-ti revii si sa fii in forma...
cat despre medici, stii cum e...si bune si rele..si eu as cadea pe ganduri cu privire la un astfel de comportament..dar important e sa te simti tu bine si sa faci ce simti ca e mai bine pt tine...
sigur ca, interesul lor e sa te asigure ca totul va fi bine...altfel isi pierd pacientii, nu? tu esti singura in masura sa iei o decizie...luand in considerare si cele spuse de tine...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sara2007 spune:
buna fetelor....va multumesc ca imi mai spuneti parerea voastra cat de cat..duminica am fost la iarba verde,adica a doua zi dupa ce s-a petrecut ce v-am povestit si si-a cerut iertare in felul lui,mi-a mangaiat burtica,a pupat-o,se vedea ca-i pare rau......oriucm as dori mult mai mult.
IOANA13 e adevarat cu ritualul,se pare ca,cum ai scris tu....frumos ca faceti atatea impreuna..
am vrut si eu sa raspund cu bigul dar a raspuns elena.petrecerile sunt numai vinerea si sambata.iti fac ei un cd cu poze,sunt 2 animatoare care se ocupa,si 230 costa din care 30 dai avans cand mergi dupa invitatii cam cu o sapt mai repede..mie mi-a placut,a iesit bine.
ELENA si mie mi-a placut mult cum ti-a stat si cum v-a stat impreuna.sunteti niste frumosi..
ADRIANA si noi am fost pe la animalutele alea.SARA a fost incantata....e mortala alexia
ALEX ma bucur sa aud despre mamaruta ta ca ii place acolo...am fost sigura ca nu vei avea probleme,nici cu papa,nici cu colectivitatea..si eu am vazut la real sus ceva mobila frumoasa de fetite.
DARIANDRA asa e cum spui.....dar ce mai pot face acuma?stiu,trebuia sa fiu mai precauta,dar pe de o parte imi si doream...cev ade genul.as vrea sa fie barbatul ideal...si atunci n-as mai avea nici o problema..
fug la treaba.pe mai tarziu..papa
GABY ce frumoase sunt filmuletele..am crezut ca stati in floresti cand ama vazut casa.asa casa mare aveti de va permiteti o camera de forta?super...
GABI...si SARA mea mai face de la un timp crize de rasfat....
ioana...mami de sara
puisorul spune:
Elenuta, ar trebui s ail intrebi direct daca vine sau nu si la nastere. Desi daca ai auzit atatea lucruri negative despre el nu iese fum fara foc. Cineva parca zicea de cafea cu lamaie pt durerea de cap daca imi aduc bine aminte. Sper sa iti treaca cat de repede.
Gabi, bine ca ati scapat si de analize. E greu sa stia si sa vezi cum sunt chinuiti bietii de ei 
Dariandra, bine ati revenit pe meleaguri clujene
.
Ioana, ce noroc aveti ca sta Patrick asa cuminte. Stefi nu are astampar deloc.
Si sa va zic ce am gatit azi: supa crema de linte( ii place foarte tare la Stefi asa ca o fac cam des) si salata de naut cu pui( naut fiert, piept de pui fiert si taiat cubulete, castraveti murati feliute, ceapa verde si maioneza). Salata e excelenta si la gust si la aspect.
Pt Stefi am mai facut paine cu banane la masina de paine, dar cred ca se poate face si in cuptor. Ideea mi-a venit ca aveam cateva banane foarte coapte si nu stiam ce sa fac cu ele.
Reteta:
250 g faina( eu am pus faina integrala)
150 g zahar tos( am inlocuit cu doua linguri mari de miere)
45 g ulei
2 oua
5 g praf de copt
2 g bicarbonat de sodiu
2-3 (depinde de cat de mari sunt) banane coapte bine( am pus trei banane)
Am avut emotii mai ales ca e prima prajitura facuta cu masina de paine dar e foarte buna.
O zi frumoasa in continuare 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Andree27 spune:
Nu imi dati va rog si mie nr de tel unde ati sunat sa rezervati la BIg pt ca eu am sunat la un nr si mie cu totul altceva mi s-a spus.Va multumesc!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
ALEX29 spune:
sal
ELENA
ce frumos iti danseaza puiutu 
am vaz si pozele"vechi"f f frumoase ,iti statea bine si cu parul scurt
,http://picasaweb.google.com/elenus82/AmintiriVechi#5334649612928302914 minunata poza asta
mareeeee iubire intre Dariutza si Dragos 
sa fiu in locul tau cred ca m as duce la alt medic ,chiar a dat dovada de neseriozitate pt ca n a raspun la telefon
ANDREEA D bine ati revenit ,sper sa ne vedem in parc astazi
ANI pofta mare la delicatesele facute 
IOANA 13 da ati umblat nu gluma
te tine puiutu de mana ?
a mea nu vrea nici cum sa ma tina de mana ,am zis ca i pun iara hamul ![]()
IOANA-S Doamne da sa fie totul bine 
ANDREEA27 nu am nici un nr de la Big :(
GABRIELA bine ca s a acomodat puiutu si mai ales ce bine ca papaaaa 
imi pare rau pt ce a patit Ioana ,draga de ea 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Ioana13 spune:
Elenuta, i s-a urcat la cap si lui Boitor? Asa sint majoritatea dr, cum au putin succes, cum se schimba. Urit din partea lor!
Chiar ca iti sta bine freza aia! Poti sa ti-o mai faci.
Alex, da, ma tine P de mina, nu se misca de linga mine, mai ales prin oras. In magazine nu prea pot sa il controlez, se tot ascunde, si tare frica mi-e sa nu il pierd sau sa fuga pe ceva scari. Azi am fost cu caruciorul afara, ca il vedeam ca ii e lene si numa in carucior a vrut.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)