Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 22
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaAlina adab - multa sanatate iti doresc! sper sa fie totul bine! de unde ati cumparat ceva sandalute pentru piticuti recent??? Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007) maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra |
daca nu vrei ceva scump sau fitos...eu am cumparat de aici...pt toata ziulica...inca nu i-am dat, n-a fsot cazul deocamdata...
hainedecopii. ro
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Alex, ma bucur ca ai trecut de emotiile primei zile la gradi! Te inteleg perfect si te admir pentru modul frumos in care ai reactionat!
Dupa cum o vad eu pe Tiadris se va adapta usor si nu vor fi probleme.Succes mult si tine-ne la curent!
Ada, bine ca esti mai bine acum!
Oana, sa stii ca ma descurc f usor cu noua coafura, cu o perie din aia rotativa electrica il intorc putin cat e umed, si sta pana la urmatorul spalat! Noi papucei luam numai de la Diechman, brandul Elephanten, Sarei ii se potrivesc f bine, si au primit si girul ortopedic!
Victo, am intrebat si eu de pampers, si mi-au spus ca este ok si asa, se ocupa ingrijitoarele sa-i schimbe!
Si la noi au succes capsunile, am mancat cateva chiar in piata, bine ca am descoperit robinetul, ca altfel murea fata de pofta! Apoi am mers in parc unde s-a apuct sa urle daca urca cineva pe toboganul eiasa ca a fost pedepsita si am venit spre casa! Uite si de-aia vreau sa mearga la gradi ca incepe sa aiba tot mai des accese din astea de rasfat, pe care nu le mai gestionam f bine!
La MUlti Ani sarbatoritei de azi, Carina, sa creasca mare si sanatoasa! Cristiana, te mai asteptam pe aici!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
alinabojuc spune:
servus dragelor. am lipsit zilele astea.
nu am timp nici rabdare sa citesc ce s-a intamplat in ultimele zile
sper ca sunteti toti bine sanatosi. 
am primit azi doua colete cu haine de gravi. unul de la toria din cluj si unul de la tarafashion. foarte dragute mai ales cele de la toria.
Batoanele de cereale aproape le-am terminat. Am dat si la o prietena care are fetita de 3 ani. A mancat si fetita. a tot rontait la el. daca il tin la frigider e tare si cam greu de mancat. dar tinut afara se mai inmoaie.
mai fac cum se termina astea.adica imediat. 

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
Ioana13 spune:
Alex, felicitari pt cumintica Tiadris! cred ca miine ii incoloneaza si organizeaza ea activitatile pe acolo, dupa cit e de hotarita!
Sa ne spui cum a mincat acolo.
Noi din august il ducem pe P, ca se ia vacanta aia de o luna acolo si nu are rost sa il stresam cu mai multe inceputuri. Taica-so a zis ca se descurca el pina la 4, cind ma voi intoarce eu de la serv, cu el. Sa vedem![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Ioana, am vorbit cu prietena mea despre locul de party dar a fost scump. Adica 55 RON pt fiecare copil: asta include pizza, tortul, sucurile, animatia. Parca si cafele si apa pt parinti dar nu sunt sigura. Pe parinticlujeni.ro erau afisate multe locuri dintr-astea pt onomastici.
Elena, sa-ti traiasca puisorul si sa va bucurati de el. LA MULTI ANI DRAGOS!!!. Ati fost niste nasi superbi si chiar ti-a venit foarte bine rochia.
Alex, bine ca s-a integrat usor
. Pai haideti sa ne intalnim saptamana viitoare, cand vreti voi miercuri sau joi, pe o terasa( Sinaia, Kios, etc). Dar parerea mea este ca fara pitici sa putem si povesti ceva. Daca nu eu abandonez din start pt ca Stefi nu sta doua minute locului. Foarte frumos patutul dar astia de la Quelle is cam neseriosi.
Oana, eu sandalute am cumparat de la Melania de la Alesd si de pe ebay.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Ioana13 spune:
Ani, mersi. Atit au si pe site trecut, deci au platit standard, nu numai inchirierea. Cam atit e peste tot, la spatiile astea.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
offfffff tu fetelor ,n a tinut minunea prea mult ,la 3 m au sunat de la gradi si m au rugat sa merg acolo ,u pt ca imi plangea fata ,ea n avea nici o treaba ,era in culmea fericirii
,m au chemat pt ca nu i lasa pe ceilalti copilashi sa doarma
asa ca mi am adus copilul acasa si cum am pus o in pat cum a si adormit 
ma asteptam sa mi fuga in brate si sa strige "mami ,mami"cand m a vazut ,dar nici vorba ,mi a ras si s a apucat sa tzipe ![]()
ingrijitoarea mi a spus ca a fost toata ziua f vesela si jucausa si mai ales tare vorbareata ![]()
IOANA din pacate n am putut afla ce a papat si nici cat a mancat ,a trebuit sa iesim f repede din cresa ca matza asta a mea avea mare chef de joaca si mai si tzipa ,asa ca pe joi sau poate chiar maine daca am timp voi merge la cresa sa aflu si sa mai stau putin cu ea la locul de joaca
GABI 
mare curaj ai avut ca ai procedat asa cu strangarita ta ,oricum presimnt ca si ea va fi o mica "troublemaker"cum zic americanii![]()
si sincer stii ce te sfatuiesc daca potisa o duci cu o saptam mai repede de a ti incepe serviciul ,in caz de ceva sa te poti duce dupa ea 
sa stii ca ai avut tu dreptate ,tareeee mult conteaza sa fie cresa mai aproape de casa ,in 5 min is acolo
ANI si eu daca vin la intalnire voi veni fara pitica ,nici vorba cu ea ,la cata energie are ,no chance sa pot sta linistita la masa
pt mine Sinaia ar fi super ok
ADA bine ca ti ai revenit 
super pozele ,se pare ca v ati distrat nu gluma
ce mi place topoganul
legat de comanda patutului dureaza cel putin o luna pana se livreaza
poate dura si 2 -3 luni :(
ANDREEA f fain site ul si vad ca livrarea se face destul de repede 
ce bine suna descrierea tortuletului 
ANCA-S mersi mult
,chiar nu m am gandit sa caut astfel de autocolante ,super idee
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
elenuta23 spune:
ALEX felicitari pt acomodarea mamarutei la gradi 

pai bine si face la gradi , ea merge sa se distreze nu sa doarma ![]()

uite unul din filmulete
http://picasaweb.google.com/elenus82/ImiPlacDansurilePo****re#5334466468175666722
ioana,p la big tariful e 230 ron si maxim 15 copilasi, iar in pret intra baloanele, invitatiile, 2 fete care au grija de copilasi, baloane, aranjarea sali, poze iar restul poti duce tu de acasa, mancare tot ce doresti, iti picteaza copilasi daca doresc ......iar rezervarile se fac cu o sapt sau 2 inainte .....ar petrecerile se tin de joi - duminica
ada ai o scumpete de fetita 
, vad ca ii place mult apa la minunea
, tare bine e sa ai o curte pt cei mici sa le poti amenaja un spatiu de joaka, cred ca ii merge tar ebine la bunici
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
acuma seara m-am delectat uitandu-ma la toate albumele cu poze
, am retrait clipe minunata vazandu=le, am facut cu aparatu cateva poze cu mine de cand eram micuta micuta pana acuma mare ![]()
http://picasaweb.google.com/elenus82/AmintiriVechi#
am mai pus si cateva poze cu Daria din parc ![]()
http://picasaweb.google.com/elenus82/CuDariaInParc#
noapte buna 

si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
http://picasaweb.google.com/elenus82/ImiPlacDansurilePo****re#
poate aiici se vede dansul
si
22+