Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 21
elenuta23 spune:
neatza
Carina Sofia(bb de Carrie), La multi ani!!!!!!!! sa cresti mare si sa iti faci parinti fericiti 

multumesc mult fetelor pt laude 

cu toate ca nu mi-a placut culoarea rohitei, m-am simtit minunat in ea si pana am imbracat-o m-am obisnuit cu ideea culori
, important e ca ne-am distrat si a fost superb la nunta
acuma ii aratam la D filmuletele cum danseaza si imi zicea sa il duc la nunta sa se distreze
, va fi un mare petrecaret ![]()
andreea,daria....alex hai sa facem maine dimineata o excursie cu tramvaiu , doriti????????![]()
va doresc o zi placuta
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
am pus 2 filmulete cu dansul, unul e incarcat celalalt acum se incarca
http://picasaweb.google.com/elenus82/ImiPlacDansurilePo****re#
alex aici ai poze cu covorasele, avem 2 bucati a cate 10 ![]()
http://picasaweb.google.com/elenus82/TortuletPazzleSiAvion#
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
eladea2005 spune:
Neata!
suntem acasa, singurei(de astazi)...putin mucosi, dar sper sa nu se transforme in balaur...![]()
Elena, foarte frumosi ati fost...o familie frumaosa si fericita! SI CU SCUZELE DE RIGOARE, La multi anisori Dragos, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!!!
si noi am fost ieri la nunta unor prieteni...a fost frumos...mi-a placut mult momentul dansului, au pregatit ceva artistic, ajutati de un balerin...a fost superb...ceva deosebit, n-am mai vazut asa ceva la o nunta!!!
cat despre Eric, nu ii las parul lung, chiar ma gandeam sa-l scurtez putin...dar nu stiu cum sa fac...sa-l duc la frizerie(nu stiu cum va reactiona), sau sa incerc eu sa-i tai...
imi palce mult cum ii sta cu frizura asta, dar stiu ca vine vara si trebuie sa se simta si el bine..![]()
o saptamana frumaosa tuturor!
revin dupa ce mai citesc!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
ELENa nu se vede filmuletul :(
super covorasul ,poate ii mai iau si eu unul
cat a costat ?pe al meu am dat in jur de 39 ron l am luat de la Practiker
as veni maine in excursie
,sper sa se nimereasca programul copialshilor 
fetelor dragi tin sa va spun ca puiu meu a reactionat superrrrr bine ,am ajuns la cresa si pur si simplu a chiuit de bucurie cand a vazut atatia copilashi
sunt doua educatoare la 10 copii +ingrijitoarea
nu cred ca mereu va fi asa ,dar astazi e o zi norocoasa :)
am stat cu ea 10 min si 20 de min am privit o pe geam ,o scumpa de fetita are mami
,parea f fericita
asa emotii am avut ......si acuma de cate ori suna telefonul ma agit f tare
,oricum le am spus sa fiu sunata urgent daca plange si nu reusesc s o linisteasca
IOANA 13 am hotarat s o duc mai repede ,dar o voi duce doar de 2 ori /saptamana
l ai inscris pe Patrik?
ANDREEA sper sa nu raceasca puiutu 
n ai facut poze la nunta ?tare curioasa m ai facut ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 ELENa nu se vede filmuletul :( super covorasul ,poate ii mai iau si eu unul cat a costat ?pe al meu am dat in jur de 39 ron l am luat de la Practiker as veni maine in excursie ![]() fetelor dragi tin sa va spun ca puiu meu a reactionat superrrrr bine ,am ajuns la cresa si pur si simplu a chiuit de bucurie cand a vazut atatia copilashi sunt doua educatoare la 10 copii +ingrijitoarea nu cred ca mereu va fi asa ,dar astazi e o zi norocoasa :) am stat cu ea 10 min si 20 de min am privit o pe geam ,o scumpa de fetita are mami ,parea f fericita asa emotii am avut ......si acuma de cate ori suna telefonul ma agit f tare IOANA 13 am hotarat s o duc mai repede ,dar o voi duce doar de 2 ori /saptamana l ai inscris pe Patrik? ANDREEA sper sa nu raceasca puiutu ![]() n ai facut poze la nunta ?tare curioasa m ai facut SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007![]() http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847 http://community.webshots.com/user/ALEX290178 |
Alex, ce bine ca n-ati avut prb. la gradi!! asta e o mare usurare pt orice mama...eu cu groaza ma gandesc cum va reactiona cand o sa-l las singur printre straini...am piticu' asta pe creier...
cat despre nunta... a fost la Univers T(langa Iulius mall)...ceva deosebit...poze s-au facut cu gramada...noi insa n-am avut aparatul la noi...dar sigur vom primi poze...
ce mi-a mai placut a fost ca tortul mirilor era format din 2 torturi mai mari in forma de inima iar cel din varf era inconjurat de tortulete mici(cat o portie) pt fiecare nuntas, tot in forma de inima...in plus, a fost delicios...cu inghetata si mascarpone...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
OanaAlina spune:
Noi suntem bine! Astazi mergem la vaccin! Ufff! Speram sa fie total bine!
Elenutza – frumoasa familie si mai presus de toate o mamica super!!! La multi ani pentru Dragos (un picut cu intarziere) si sa va aduca numai bucurii si fericire!
Alex – ma bucur ca a decurs total ok!
Despre ce gradinita/cresa este vorba???
Gabriela – foarte frumos te-ai tuns! Imi place! Se intretine greu noua ta coafura?
O zi frumoasa la toata lumea!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
adab spune:
Buna fetelor,
waw ce dimineatza am mai avut....mai rar asa ceva. M-am trezit la 7.30 cu o durere in gat de numa (aseara a inceput putin si am luat tantum verde) plus aveam o gramada de secretii in gat de m-am si speriat (chiar sangvinolente). Am luat paracetamol si apoi am dormit pana la 11. Efectiv nu puteam sa ma dau jos din pat mai repede. Dar sunt ca noua acuma. Nu mai am nimic, doar ceva iritatii simt in gat (probabil cum m-am fortzat sa elimin secretiile). Numa bine ca Sara nu e acasa, am lasat-o ieri la ai mei pana maine . Acum am de facut curat in toata casa plus calcat haine, mancare, cumparaturi...nu stiu daca pot termina azi...
Elena in primul rand ii urez cu intarziere LA MULTI ANI lui Dragos, tot binele din lume si o familie fericita pt. totdeauna. Mami ai fost la nunta o nasa tare frumoasa. Te-ai stresat degeaba cu rochia. Mie cel putin tare mult mi-a placut cum iti statea in ea, iar culorile se asorteau cu tortuletzul ![]()
Alex ce ma bucur ca i-a placut lui Tiadris cu copilasii si nu a plans deloc. Patutul acela de la Quelle e super fain. Problema e ca si daca vrei ceva asemanator la comanda tot cam atat ar dura. Acuma o luna nu e chiar asa de mult...voi stiti mai bine.
Gabi am citit de patzania ta cu balconul.....uuufff....da ce noroc ca ai avut tel. la tine. La sfatul tau am inceput si eu sa-mi inchid usa de la intrare cu cheia pt. a putea fi deschisa din exterior. Nu m-am gandit deloc la asa ceva pana acuma. Offf....cate se pot intampla fara sa realizam inainte...
Andreea ati fost si cu Eric la nunta? Parutzul vrei sa-l tunzi doar putin din el sau mai mult? Eu iti recomand tunsul cu masina de catre voi. Poate va sta mai cuminte decat la frizerul pe care nu-l cunoaste. Cel putin Sara la noi a stat exemplar. Nici nu ne asteptam....ea care nu sta locului o clipa.
adab spune:
cateva pozici noi puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/album/571857480CMzmgq
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adab cateva pozici noi puteti vedea aici: http://community.webshots.com/album/571857480CMzmgq Ada si Sara-Denisa (27.02.2008) http://community.webshots.com/user/adabutus |
ce domnisorica dulcica...ce mai cresc copiii astia...ca din apa...
si ce fain v-ati distrat... eu tot am o reticenta in a-l duce pe Eric la bazine...mi-e teama de crocobauri...desi pana la urma tot vom merge...sper cat de curand...Eric n-a fost la nunta, nici nu cred ca-l puteam tine
cat despre tuns, parca nu l-as tunde scurt, scurt...sa vedem...e o idee buna cu tunsul acasa...

ERIC IN 2009...
ERIC
OanaAlina spune:
adab - multa sanatate iti doresc! sper sa fie totul bine!
de unde ati cumparat ceva sandalute pentru piticuti recent???
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)