Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 20
ALEX29 spune:
mersi Gabi ,am mai gasit un model de patut absolut superb la Quelle ,f frumos ,s ar putea sa il si luam
http://www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche//m-77520/z-0/f-150964/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:fee426531fa1e1e187aa18b5488067f8
fetelor saptam asta mamaruta mea a dormit tot cate 4 ore la amiaza ,acum asteptam sa se trezeasca sa putem iesi si noi undeva ,doarme de la 13 :30 ![]()
offffff ce ciuda mi ca plouaaaa :(
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Ioana13 spune:
Elenuta, f eleganta nasa! Si Dragos, nu mai spun! Si noi am fost la o nunta cu Patrick, in 2 mai, tare i-a placut, a stat la masa si a mincat din toate farfuriile apropiatilor, chiftelute. De dansat nu a vrut, ca era lume multa(400 si ceva de persoane) si era speriat, dar la masa a fost in elementul lui si tare cuminte.
Adriana, unde sint facute pozele alea cu vacile? Este ceva expozitie prin Cluj? Sa ma duc si eu cu P! F faina Alexia!
Alex, ce pat de printesa! Iti face si in Cluj cineva modelul ala de pat, bine fara picturi, dar o lasi pe Tiadris sa il picteze
Ioana, la voi asteptarea unui copil, numai probleme creeza, dar dupa ce se naste, iar sinteti bine. Urmeaza un tipar relatia voastra![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Alex, am vazut dimensiunile patului, dupa mine e cam micut, daca se invirte mult Tiadris, sa vezi cazaturi si capete in lateralele patului. Cum crezi, ca de fain e fain, dar peste un an, iar va trebe un pat.
Ioana mama de
RAMONELLA spune:
Elena ai fost o nasica tare frumoasa!Si Dragos la fel,ai un baiat tare frumos.
Ti-a stat fosrte bine in rochita aceea.De altfel iti sta bine imbracata in rochie,ca eu tot sport te-am vazut.![]()
Alex tare frumos patutul!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Victo spune:
La multi ani, Dragos! Sa fii sanatos, puiut si mult noroc!
Elenuta, mami..ai fost SUPERBA!
da, Gabi, si eu sunt cu inima in gat din cauza bolilor. Am fost si la Tandarica de pe Brancusi, dar nu mi=a placut nici locul de joaca, numa pietris, si spre strada, si dormeau prea multi copii in camera, 30 de copii in 2 camere. la paradis, cati sunt in grupa, atatia dorm. si mancarea era adusa de la centru.
voua nu v-a zis ca tre sa se ceara la olita?
acuma..ma mai gandesc ca doara doara o rezista pana in noiembrie, sa nu raceasca prea rau, caci atunci se repatriaza soacra-mea de la tara, si pana in martie ar mai putea sta cu el.
ca si sa ma duc la serviciu si sa imi tot iau concedii medicale, e cam naspa, si incepatoare fiind..ma si pun bine cu sefii ;)
de la ce firma v-ati luat voi tricicleta?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Of fetelor,cred ca va e greu cu datul copiilor la gradi.Nu mi se pare corect ca nu ii primesc daca nu se cer la olita.La banii pe care ii dati nu pot sa ii schimbe???
Ca doar nu sunt 50 de copii intr-o grupa.Nasol...Ma gandesc cata rabdare or avea cu ei cand mananca...ma gandesc la Beiuta mea...ea nu mananca numai daca umblii dupa ea cu mancarea...intr-o ora mananca si ea cate ceva...asta dupa ce am incercat toate metodele...
Sa speram ca o sa gasesc o bona buna si rabdatoare...Si de la 3 ani,gradi...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ploscariu spune:
Elena ai fost foarte frumoasa, nasica si Dragos parca e un printisor,
ochisorii lui frumosi
,suntenteti o familie reusita!
Multumesc fetelor, pentru raspunsurile legate de ciorapeii lungi, am sa tin cont de ele!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ALEX29 spune:
OFFFFFF ce ma enerveaza astia cu patu ,nici o sansa sa mi ajunga intr o luna ,asa ca pa
pana la urma cred ca voi lua patutul nepotelului ( si salteaua care i aproape noua )
si IOANA
chiar mi ai dat o idee super ,s ar putea sa l vopsesc si o sa arate super fain
RAMO ai dreptate ,la cati bani se dau la cresele particulare iti vine sa mori cand auzi chestii de genul asta ca nu accepta copiii care nu merg singuri la baie
ADRIANA super cretulina ,vad ca sta bine la capitolul condus tractorase ![]()
sper sa fie totul ok maine pt piticuta ,i am pregatit ghiozdanelul
incerc sa gandesc cat se poate de pozitiv si sa ma gandesc doar la partea buna a lucurilor ,oricum o sa mi fie fffffff greu maine
noapte buna
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Ioana13 spune:
Alex, o duci pe Tiadris la cresa miine? Parca ziceai ca din toamna, sau am amestecat eu lucrurile.
Ioana mama de
soanso spune:
neata buna,
azi sunt singura in birou ..nu prea am chef de munca ...am facut febra musculara.
...am vazut nasica elenuta frumoasa,fericita si eleganta
cu intarziere ii urez din suflet lui Dragos LA MULTI ANI!!!
mami_alexia,pana cand e targul la expo transilvania?
e mortala Alexia,a crescut mult !
Alex,e frumos patul de printesa ,cat costa? se pot pune desenele respective si pe cele normale de 1 persoana,tb sa fie autocolante cu desene disnay. in incinta la Real este mobila si pt copii.
azi iam promis Soranei ca o duc la spatiul de joaca de la Big,nu mai tin minte cine a intrebat ceva despre el sapt trecuta ...dar ma interesez care sunt acuma conditiile pt petreceri.
gaby,ma bucur ca ne-am intalnit ,ne putem vedea mai des daca vrei pt ca noi iesim afara zilnic prin Manastur.
ramonella,la gradi daca vorbesti cu ingrijitoareele se pot ocupa mai indeaproape de Beia,dar sa stii ca mananca copilasii, pb se indeamna unii de la altii,asa ca nu-ti face probleme.
Victo,si eu sunt pro colectivitate! Sorana foarte mult sa schimbat-in bine- de cand merge la gradi.