Gravidutze si mamici de Cluj - 121

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna, fetelor! Eu cu Ionut acum am venit de afara, Ioana e inca afara, e asa de cald si de frumos!
Am o intrebare: Cum ii imbracati pe copii? a-ti renuntat la ciorapei pe sub pantalonasi si le dati doar o bluzita, ca mie mi-e frica sa-i imbrac subtire, avand in vedere ca inca sunt putin raciti.
Acum ma duc sa-l culc pe Ionut ca e obosit cat a alergat pe afara, va pun imediat si niste filmulete sa vedeti.
Duminica placuta!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Gata! l-am culcat pe Ionut si am descarcat si niste filmulete facute aseara si azi.
www.youtube.com/watch?v=MoHy611zrFY" target="_blank">asa a adormit Ionut
www.youtube.com/watch?v=XsJT2uiBo9M" target="_blank">azi prin curte
www.youtube.com/watch?v=5WdYtVdx8v0" target="_blank">si inca un filmulet de azi
www.youtube.com/watch?v=3n-QHyiqPRc" target="_blank">alt filmulet
si cateva filmulete de ieri daca vreti sa le vizionati cu Ionut soferul si tati face gratare:www.youtube.com/watch?v=DbUb6YyPFfc" target="_blank">aici , www.youtube.com/watch?v=TU5-XXD-Hx4" target="_blank">aici , www.youtube.com/watch?v=onjqrZc5dSE" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=zJQa-GfzoIY" target="_blank">aici
Sper sa aveti rabdare!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Dragos!!!Sa fi sanatos si sa cresti mare mare!!!Scuze de intarziere,dar ieri n-am intrat pe net.

Gabi ce sperietura ai tras.Bine ca s-a terminat cu bine.Vroiam sa te intreb cum merge tricicleta???E usor de consus pe drumul nostru???Rotile nu se cojesc???Ca si noi am vrut,dar cand a vazut Radu ca rotile sunt din spuma si nu din cauciuc a zis ca se distrug foarte repede.

Gabi eu am renuntat demult la ciorapeii lungi.E cald acum afara.Ieri si azi am scos-o in tricou.Dupamasa cred ca ii dau pantaloni scurti.Eu intotdeauna am imbracat-o ca si pe mine.Nu am infofolit-o.Si nu mi s-a imbolnavit niciodata,Doamnne multam.Si daca sunt raciti nu e nici o problema.Spunea o pediatra la televizor ca e o mare greseala sa nu scoti copilul afara sau sa nu-i faci baie cand e racit.El are nevoie de aer si de baita,ca sa i se elibereze porii de la transpiratia produsa de raceala.

Ioana multa intelepciune sa iei decizia corecta.Te inteleg ce spui despre sotul tau,stiu ca ti-ai dori mai multa intelegere si afectiune din partea lui,mai ales in aceste momente...E normal...Sper din suflet sa va intelegeti si totul sa fie bine.

Despre noi n-avem noutati...iara nu papam...dar ies 3 masele si un dintisor odata...deci nu ma mir...asta e...mananca cat sa supravietuiasca nu cat sa creasca...

Pupici la toate!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gagici
multumim din suflet pt urarile voastre

am reusit sa citesc in timp ce ma relaxez , sunt cu picioarele in aparatul de facut masaj , am niste picioruse hororrr asa mi s-au umflat ceva de groaza, mi-a crapat piele pe ele
asta e , a trecut uc bine, a fost totul superb, ne-am distrat de minune insa oboseala inca isi spune cuvantul.
Dragos e la mama pana diseara, deoarece imediat mergem din nou la fini acasa , a fost si el la nunta unde a cucerit pe toata lumea , nu mi-am imaginat ca se va simti atat de bine , a venit pe la 5 iar la 8 jumate era frant , a facut cateva ture pana s-a acomodat apoi nu il mai puteai opri din dansat, a fost super comic cum a venit la mine apoi la C si il lua la dans, toata sala se amuza de el

tare fericiti si impliniti ne-am simtit , iubirea lui mami

acuma descarc pozele facut cu aparatul meu si va pun sa ne vedeti

multumim incaodata

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Fetelor, la Ionut nu i-a mai iesit nici un dinte de vreo 3 luni are 8 dinti si ultimi trei i-au iesit deodata, cred ca si maselutele o sa-i iasa mai multe deodata, sper sa nu-l chinuie tare!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

am reusit si sa va citesc si atre m-am ingrijorat cand am vazut copilasi bolnaviori Alexia, IOnut si Ioana , sanatate multa

gabi,ionut imi pare rau ca treceti prin aceasta perioada , insa vreau sa te intreb ionut a fost bolnavior inainte de al duce la cresa?????sau numai de cand il duci in colectivitate?????

am vazut pozele si fulmuletele , sunt tare reusite si ce mare a crescut strengarelul de Ionut

ai mare grija cu el, mai ales la scari, cred ca ai trecut prin niste clipe horor

gaby,sara am patit la fel cu balconul eu dar si C , avem noroc ca e balcon la 2 camere si eu dimineata las deschis totul iar la o camera avem doar geam si nu il poate inchide, dar tot asa am procedat m-am impins in usa si s-a deschis iar de atunci cand ies pe balcon ridic maneru de la usa mai in sus sa nu ajunga la el , un sfat practic sa nu mai ramai inchisa

victo si sper sa gasesti o ona buna pt tizul nostru

alex de la palette mi-am luat pliculetele cu sampon colorant
tare dragute pozele cu micuta bucatareasa , Dragos vins esa aducne dupa ea, ca ii place sa faca curat

ioana,s nu stiu ce sa iti zic, insa mie mi-a facut toate poftele 4 luni in care m-am simtit cumplit, in care nu prea am gatit si nu am facut mai nimic decat in pat
mama imi facea papaica martea apoi faceam noi si sambata plecam la tara si era mai usor in privinta asta, apoi curatenia o facea mai mult el si eu spalam vasele acnd eram in stare
se ocupa 24 din 24 de D , lucru care mi-a folosit enorm, mai erau zile cand trbuia sa plece insa aveam noroc ca era d cuminte si ma intelegea si el
nici papaika la D nu puteam sa ii dau la cat imi era de rau , de multe ori papa biscuiti sau il culkcam cu laptic numai sa nu ii dau sa pape pana vine C acasa

poate sunt un caz norocos insa chiar m-a ajutat si m-a inteles enorm C , ii multumesc din suflet la DD ca mi-a dat un asemea sotior, are si el defctele lui insa e super ok, eu sunt oaia neagra

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

ASA IMI E DE DOR DE PUIUTUL MEU , PARCA NU L-AM VAZUT DE O LUNA

insa m-am delectat cu poze multe multe si frumoase, cand vad atatia copilasi minunati mi se face si mai mare dor , abia astept sa il strang in brate pe bb 2

am vazut-o pe Alexia tarctorista , Sara lui Anamica de care ne-a fost tare dor , Patric cel harnicut , Eric care vrea sa isi lase parul lung , sper ca nu am uitat pe nimeni

a pe Eric a lui Andreea D ce mare a crescut

am reusit sa pun pozicile de la nunta si pun si fulmuletu cu dansatorul nostru po****r

http://picasaweb.google.com/elenus82/ZIUAMEASINUNTALOR#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA ai fost o nanasa superbaa ,f frumoasa si rochita
au avut cu ce se mandri baietasii tai
mi am luat si eu samponul de la pallete dar nu mi a acoperit firele de par albe :(
VICTO am mutat solutiile pt curatat deasupra masinii de uscat ,chiar daca escaladez de fiecare data cand am nevoie de ceva e mai sigur asa
parca au usite de protectie pt scari ,nu mi amintesc sigur :(
IOANA-S imi pare rau ca relatia voastra nu e asa cum iti doresti :( incearca sa nu te mai consumi ,mai ales ca l vrei pe bb2 ,incearca sa fi mai relaxata ,e f greu cand persoana draga nu e alaturi de tine dar tu stii cum e cel mai bine sa procedezi
oricum e cam greu sa gasesti barbatul perfect ,poate are alte calitati mai bune incearca sa tii cont de ele daca tot ai acceptat o noua relatie intre voi
saracuta Sara ,bine ca a stat cumintica si a asteptat sa i deschizi usa
GABRIELA nici eu nu i mai dau de mult timp stampenei ,e f cald sa i mai poarte si pe aia

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor caut un pat de genul acestuia dar sa fie pt fetitze ,ati vazut pe undeva ?????
http://www.bizoo.ro/firma/Dopey/vanzare/127474/img/Pat-copii

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, tare frumoasa ai fost, mami draga! O familie superba!

Ioana, va fi bine ai sa vezi si o sa multumesti mereu celui de sus pentru copiii ta frumosi si sanatosi! Si poate si relatia se va schimba in bine, fa tot ce depinde de tine si ai incredere in voi!

Ramo, sa stii ca merge foarte bine tricicleta, noi am luat una robusta, tocmai pe considerentul asta, cu roti si schelet metalic! Eu sincer, o prefer caruciorului, e mult mai practica si mult mai usoara, si f usor de manevrat! Ca sa nu mai spun de Sara, ea o adora! Nici nu am mai folosit caruciorul!Dar vestea buna ca uite se rezolva si strada noastra!

Gabriela, ce frumosi sunt puii tai! Felicitari!Cat despre ciorapei, am renunat demult la ei, ca si Ramona zic, o imbrac pe Sara exact ca pe mine, cred ca mai rau face excesul!

Andreea, bine ati revenit, tare bine e sa fii rasfatat, dar parca tot acasa e mai bine, nu-i asa?

Victo, si la Tandarica sunt scari in interior, marea majoritate asa sunt concepute, dar nici nu mi-a trecut prin cap ca vor fi accidente, sunt supravegheati si nu urca si coboara de capul lor! Om vedea noi cum o fi si colectivitatea, pe mine cel mai tare ma sperie bolile astea! NU cred ca as rezista presiunii!

Alex, am vazut eu un patut in genul mai demult la Ambient si parca si la magazinul ala de mobila de la Cocosul de Aur! Dar nu am mai fost demult!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput