Gravidutze si mamici de Cluj - 121

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA esti norocoasa ca te tine de manuta ,super ,asa sa tot mergi la plimbare

poze pt cine mai are timp

http://picasaweb.google.ro/sanda252003/IUBITAMEAFETITA#

matuca mea doarme de la 1:30 ,nici nu stiu unde sa mergem dupa ce se trezeste ,cu vremea asta nici o sansa sa iesim la plimbare

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALEX ce bine va sta in albastru la amandoua...o maturizeaza pe mamaruta sarafanul de blugi.zi reteta de spaghete.......si acolo ce-ai facut?gogosi cu gem si smantana?

si sara merge cu mine de mana cat de cat......mi-ar placea si mie o iesire cu ea in oras,sa vad ce face intre atata multime.

ANDREEA numai stiu nr de la big.....o sa-l caut totusi...poate poate.aveam un teanc de hartogarii si le-am aruncat si acolo era notat undeva.poate il mai are elena..

bate un vant afaraaa....sara e la bunica-mea,eu am avut azi zi de curatenie,acuma deja ma plictisesc,nu ca nu as mai avea de facut cate ceva.nu ma mai stresez ca n-o mai pot scoate,ca pe cand ajunge acasa e vreo 8.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc pt sfaturi , acuma sa vedem cum va decurge conversatia intre noi, ca dr mi se pare ok insa daca face figuri si nu vine la nastere nu mi se pare ok.

o regret enorm pe dna dr Rotaru Daniela ca nu mai e la clinica , nu cred ca voi mai gasi un dr asa de prompt si care isi ajuta pacientele, la orice ora din zi si noapte raspundea, super doctorita , tot respectul pt ea

alex am uitat sa iti raspun in legatura cu covorasu cu animale, 40 ron era si la kaufland insa acoo scria ca e reducere la 10 ron , la casa mi l-a taxat cu 40 si atunci am renuntat , apoi a chemat-o pe tipa de pe raio si a zis sa le achit la pretul intreg si la informatii imi da reducerea , am avut noroc
40 mi se parea mult , renuntam la ele, deoarece avem alfabetul si cfrele mai mcute tot covoras

ms pt aprecieri, freza aia o aveam cand l-am cunoscut pe C si eram si subtirica

andreea, eric din pacate am sters numarul de telefon de la spatiul de joaka, insa daca doresti vineri pot merge sa il cer

ani eu ziceam de cafeaua cu lamaie, sincer nu mi-am facut dar imi fac imediat
cred ca am primit curent la cap, la nunat erau ventilatoare pe tavan si deacolo am simtit ca ceva nu e inregula

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

nu am mai ajuns sus la Big aseara sa intreb cat,cum e cu petrecerile..maine merg promit!

pana una alta am avut azi sedinta la noua gradi...va rog sa va dati cu parerea la intrebarile mele puse pe forum la alt topic;dau copy-paste sa vedeti despre ce este vorba!
-Azi am avut sedinta cu parintii la gradi-grupa mica(fetita mea e in grupa aceasta de 2 saptamani jumate),s-a dezbatut problema unuia dintre copilasii din grupa care este foarte agresiv:bate,loveste,musca,a dat-o pe o fetita cu capul de dulap,toti copilasii povestesc acasa ca ia lovit "cu pumnii", din cate am inteles problema e veche dar pana azi nu a zis nimeni nimik(ciudat).
ce e de facut in acest caz???
ce pot face eu ca parinte sa-mi apar copilul de o eventuala vatamare corporala????
tatal copilului a spus ca stie de problema lui ca a fost la psiholog dar se pare ca nu au dat rezultate sedintele .

nu am reusit sa citesc din urma, azi am avut calku defect lam trimis la reparat la reinstalat windows.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

fetelor care ati mai tinut cheful la piticuti acolo la Big ,v-au impus o anumita perioada de timp???Si voi ce ati dus de mancare si cate pesoane si cati copii ati fost?
Alex covoras din acela eu mi-am luat din spate de la sora de la Baby-s Land pe strada Dadiv FRancis nr 9 sau ceva de genul si e la 29 lei.

Merg la nani.Va pup si va multumesc de raspunsuri!Noapte buna

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

ANDREEA mersi m ,oricum am luat covorasul ,dar cine stie poate voi trece si pe acolo....cand mai am timp
la ziua lui Tiadris am comandat pizza de la Elite ,am dus iaurturi ,pufuleti ,apa ,suc ,tortul etc
nu te stresa cu mancarea ,n are sens ,nu pot sa pape pititci atat de mult
si 2 ore jumate ,maxim 3 ore sunt mai mult decat suficiente pt copilasi asa micuti
IOANA-S am tot vrut sa ti scriu reteta dar n am avut timp
se taie o ceapa mare ,un ardei ,3 rosii,jumate morcov ras si 300 gr carne tocata, se pun toate f putin la calit in ulei de masline ,apoi se adauga o cana de apa si se pune capacul peste toata compozitia asta ,se da focul la mic si se lasa aprox 20 -25 min
separat se fierb spaghetele ,cam jumate de punga ,dupa ce s au fiert se strecoara apa de pe ele si se pun in compozitia de mai sus
dupa ce se amesteca bine se adauga un plic de la magic pt spaghete bologneze ,praful din plic se amesteca cu 300 ml apa
pofta mare
in poza sunt papanasi
ce noroc ai cu buni
ELENA bine ca le ai atras atentia asupra pretului
sper sa fie ok cu doctorul asta ,daca nu ,asta e ,nu te necaji sigur vei gasi pe altcineva
nu ti a mai fost rau ?

Mergi la inceput

ANCA-S chiar ca i o problema f serioasa si sunt convinsa ca si parintilor acestui copil le este f greu si cu tot regretul spun ca ar trebui retras de la gradi pana se rezolva problema care o are ,nu este corect ca atatia copilasi sa sufere din cauza lui ,ma mir totusi ca este acceptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ANDREEA pai t-i se impune un progarm....adica vinerea de la 4jum-7 parca...si sambata de la 10-13.......sau 14-17...ceva de genul.nici numai stiu exact.si poate au schimbat.de mancare poti ce vrei.eu ma dus vinete,icre,sanwichuri,ceva rosii umplute cu branza de vaca,praji.fructe....iaurturi,pufu,biscuiti,bomboane.si am avut 9 invitati,adica 9 copii cu 9 mame,dintre care au venit 8 copii cu 8 mame si 2 tatici parca.....a fost bine.a trecut f repede.is suficinete 3 ore.

ELENA tinem pumnii sa treaca durerea....merg la nani ca m-i se inchid ochii.noapte buna la toata lumea..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

fetelor care ati mai tinut cheful la piticuti acolo la Big ,v-au impus o anumita perioada de timp???Si voi ce ati dus de mancare si cate pesoane si cati copii ati fost?
Alex covoras din acela eu mi-am luat din spate de la sora de la Baby-s Land pe strada Dadiv FRancis nr 9 sau ceva de genul si e la 29 lei.

Merg la nani.Va pup si va multumesc de raspunsuri!Noapte buna

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

mami de sara a tinut petrecerea luna trecuta acolo

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

anca s cand am citit ce ai scris desppre baietel toata m-am inmuiat, Dragos la inceput musca, asta a dureat cateva saptamani apoi te prindea de fata, insa acum am scapat de aceste obiceiuri, toate astea le facea din dragoste, insa i-am tot explicat ca nu e bien ce face si s-a potolit.
cred ca se simt tare prost parinti acestui copil insa cum spuena si alex ar trebui retras.
si noi am avut mari semne de intrebare in privinta lui DRgaos insa a fost ceva trecator, acuma are obiceiul sa strige asa din senin, in rest e ff cumine , ascultator.....dar sper sa trecem si peste aceasta faza si vor veni altele , ce sa facem fiecare are toanele lui.

nopate buna tuturor

Mergi la inceput