Rahova sau apropiere (54)
Raspunsuri - Pagina 8
preda_vicky spune:
Monica, banii, criza
... noi sa fim sanatosi.
Alina, bona e fosta bona
. E d-na care l-a crescut pe Adi (fi-miu cel mare) si pe Dani. Practic e mama nr. 2
. Ea a stat doi ani cu o nepotica, acum nepotica a crescut si bona a ramas fara copil de ingrijit. Am profitat de ocazie si ne-am luat bona inapoi
!
http://community.webshots.com/user/viki39
preda_vicky spune:
Uitasem ce era mai important!
si multa sanatate Ruxitei!
monica-elizabet spune:
buna fetelor
ce repede a trecut sapt asta...iar e we ![]()
am dus ruxita la gradi(multumim de urari
) de ieri de cand v-am zis nu a mai facut kkalica, am tinut si ceva regim(mai mult fara sucuri a mancarea...oricum la ea nu e mare lucru)
sper sa nu o apuce pe-acolo ca nu m=a lasat sa-i zic lui tcia...a zis ca se descurca ea singura ca-i e rusine.
alex e si el la scoala, are dictare azi, ca in fiecare vineri de altfel...dar si alte chestii...inot, arte si e f fericit...
eu ma invart pe=aici fara rost
m-am facut puturoasa ![]()
vicky ce fain ca ati putut lua vechea bona...apai satunci se schimba situatia ![]()
pe dani norocosul
Alinutza
manutele lui tudorica...pai da...cred ca tot cu manutele au facut si la ruxi la gradi, au facut si inimioare, au scris(copiat) dupa ce a scris tcia pe tabla...
si alex mi-a adus ieri o felicitare scrisa in engleza...el deja a trecut la fineturi ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
hello duamnelor
rahoviste, pe unde sunteti?
si va las o
poate asa veniti la vorba
noi am fost prin gradina botanica(care la brazilieni e ceva asa...imens pe hectare intregi, numai cu masina o poti vizita) ne-am plimbat de-am zapacit, acum am venit sa papam si vrem sa iesim din nou sa profitam pana nu vien frigul de seara...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
Sa inteleg ca nu va placu' cafeaua mea? ![]()
bineeee...fac alta maine poate aia e mai pe placul vostru
pe toate si va doresc Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
karligutza spune:
ba da, uite ca am baut-o eu fara sa-mi dau seama ca de tine era facuta... iote-ma ce treaza sunt si la ora asta!
.... am prins momentul zau! mi-am facut ordine in casa toata ziua, am facut pauza odata cu Adeluta de la 3 jumate la 6 jumate, somn de frumusete pentru amandoua, iar acum sunt inca pe baricade... Adeluta doarme de mult
ca doar asta am si urmarit, ea sa doarma, eu sa cotrobai prin toate sertarele si cutiutele.... de cand ne-am mutat mi-am propus sa iau fir cu fir orice lucru sa vad ce mai tin si ce arunc! ..
hai ca mai am treaba! si sunt si la cura de slabire... asa mi-e o foame!!!!! mai bine ma culc sa uit de mancare! sau mai beau un pic de apa? 
Monica ferice de voi ca aveti asa o gradina botanica frumoasa si MAAAAAARE! cred ca o stii pe aia din Bucuresti (e jalnicaaaaaa!) asa ca va invidiez! si ati mers cu masina? sau era doar o metafora? poze nu aveti? Ruxi si Alex ce fac? au scos la pensie aparatele alea foto ale lor?
sa le spui ca am solicitat eu frumos niste poze
(si Ruxi s-a descurcat la gradi? a crescut fata mare daca iti cere sa ii tii secretul si sa-i iei consimtamantul atunci cand e vorba despre ea si gradinita ei
)
va pup dragelor...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
monica-elizabet spune:
hello...trezirea 
rodica,
si pe tine si pe adeluta, ce vrednicuta esti...sa ai spor la slabit
da, chiar am mers cu masina sunt km buni ce gradina botanica deci chiar nu ai cum sa vezi cu un copil totul pe jos...in interiorul ei au sere, muzeu, biblioteca , loc de joaca pentru cei mici, loc pentru picnic, loc de contemplare...un fel de foishor de unde se vede de sus toata gradina botanica, au si maimute lasate libere si inca mai erau "locuri" in lucru si erau inchise...nu le-am putut vedea...
azi am vrea sa mergem la zoo tot din aceleasi motive de mai sus...e ca un parc complex unde pe langa animale, plante ai si loc de joaca si loc unde poti manca linistit(curat si bun)
aparatele nu le-au abandonat si inca nu le-au stricat spre marea noastra mirare
mi-e si frica sa ma uit ce au pe ele ca pozeaza tot ce "misca" ![]()
va
pe toate si va doresc o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:

Eu n-am iesit din butoiul cu melancolie, drept pentru care am trimis sotul cu copilul in parc, ieri am profitat si m-am epilat, azi m-am facut baie, manichiura... stiu ca a fost soare si cald, dar nu am avut chef sa ies din casa. Nici de calculator nu m-am apropiat! Am intrat, am citit, am iesit. Nu's ce am
.
Monica, mi-aduci aminte de NY
.

Alinutzaa spune:
Buna seara
Mie iar mi-a aparut trifoiul ca sa raspund la concurs, si eu din habar n-am ce minune de sunet e ala. Pfffuuuuiiiii

Monica ma faci sa visez cu ochii deschisi la gradini botanice si zoo frumoase. Nu ca la noi!!!!
Karli sa ai spor la cura de slabire. Si eu sunt de vreo doua saptamani si deja se vede la pantaloni
Vicky sper sa iesi repede din butoiul cu melancolie. Stiu cum e ca si eu mai cad din cand in cand in el si tare nu-mi place acolo. Daca te putem ajuta cu ceva sa spui.
Noi n-am facut nimic deosebit weekendul asta. Pe la cumparaturi. I-am luat lui Tudor o pereche de adidasi Nike foarte draguti. Aaaaaa si cel mai important lucru pe care l-am cumparat este un carucior de papusi. Roz. M-a disperat fii-miu prin parc cu carucioarele de papusi asa ca am zis sa ii cumpar si lui unul. Am intrat in seara asta intr-un magazin numai cu jucarii si erau doua: unul roz si unul verde. Degeaba l-am momit eu cu ala verde ca nici n-a vrut sa se uite la el. L-a luat pe ala roz si nu mai vroia sa ii dea drumul. ![]()
Eu sunt cam rupta de somn ca azi noapte pe la 2 si un pic nu dormeam. In schimb eram la usa vecinilor de deasupra si le bubuiam in usa. Fata lor a dat discoteca. Efectiv discoteca. A fost ziua ei si s-a sarbatorit, numai ca a facut-o cam zgomotos. Era muzica data atat de tare incat daca puneam mana pe usa de la dormitorul piciului simteam vibratiile. A fost si Cristi, au fost si vreo doi vecini si intr-un final am ajuns si eu. Eram atat de plina de nervi incat le-am zis ca daca nu se potolesc chem politia. Au micsorat numarul de decibeli si am reusit si eu sa adorm, dar cred ca inspre 3.
Fug sa fac o baie si ma bag la somn.
Pup
pe toata lumea
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
karligutza spune:
Monica multumesc.
Foarte frumos ca aveti sansa sa va bucurati de atatea locuri frumoase. Daca eram si noi in locul vostru nu ne mai gaseati
am fi alergat probabil toata ziua incolo si-ncoace (ca si voi de altfel; si-acum ma intreb cand mai ai tu timp sa faci si bunatatile alea din poze
... eu tot cu gandul la mancare, ca daca sunt la regim asa e! macar sa poftesc daca nu mananc!
)...
Alinutza eu sa fi fost in locul tau chemam politia direct
pen'ca sigur se linisteau de la prima bataie in usa. Asa de cati vecini a fost nevoie? oricum, daca nu v-au anuntat in prealabil, asa le trebe
ce rea sunt! nu ma gandesc si eu un pic ce bine era la "bairame" pe vremea noastra
.... si mai ales ca acum e criza si nu mai au parintii bani sa le sponsorizeze aniversarile pe la restaurante/cluburi si terase. Le propun altceva: sa se mute la casa! Te-ai odihnit intre timp? Tudor sa poarte sanatos adidasii, da' ce a inceput sa joace fotbal?
si cu caruciorul vezi poate poti sa faci schimb la magazin... daca nu se prinde de figura piciul tau ambitios! 
vicky iti doresc sa iesi din butoi repede; ar fi trebuit sa iesi oricum cand ti-ai alocat timp doar pt.tine, dar poate ca lipseste inca ceva; vrei sa vorbim noi cu sotul pt.un buchetel de flori?
si un pupic ceva? 
apropo de NY... e New York adica? ai locuit candva acolo? eu nu stiu povestea ta, poti sa imi spui/ne spui si mie/noua? cand, cum, de ce..? de ce te-ai intors in Romania?
va pup pe toate
mi-as dori sa mai vad un bebelus mic mic! Monicutza??????
karligutza
sunt mamica Adelutei