Rahova sau apropiere (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

azi asa cum am zis am facut picnic la zoo apoi am vizitat si hranit animalutele, dupa aceea ne-am plimbat pe malul lacului dar efectiv zici ca esti la mare sunt scoici pe mal, barcute cu vele...e tare fain si ne-am jucat in parc...abia i-am mai adus acasa pe astia mici, acum am reusit sa le dau sa pape si le-am facut baie si-i indrept spre paturi ca maine...la 7 trezirea...
vicky...pai se poate...iesi din butoi ca vin dupa tine
rodicuta, ce bb??? pe cine vrei sa vezi? faci tu un baietel ? am zis ca ma pun nasha...
Alinutza tu la cura de slabire? da pentru ce soro? ca esti super slaba si sexy
vio, voi pe unde sunteti?
de cris...deja nu mai stiu nimik de muuult timp andre-ea la fel...cu andreap am mai vb la telefon...
va pe toate si fug si eu la baie si ma bag la un filmulet
sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Monica e prima data cand mergeti si la zoo si la gradina botanica? incantator tot ce povestesti tu aici; imi inchipui ce bine era acolo! ...

cum ce bebe? nu a nascut Simona de curand o Monicuta? de ea ziceam... pai si daca vrei tu, gata te pui nasha! sa ne nashesti, numa' sa ai ce... sa ai gura aurita si sa dea Dumnezeu sa facem un baietel ceva, bebe sa fie! ca oricum noi ne dorim bebe 2! si pe deasupra si eu imi doresc sa botez un copilas sau mai multi... dar toate la timpul lor, sper sa am ocazia candva!

chiar asa, am uitat, Alinutza, ce regim? ce slabit? cate kg ai tu in plus? vrei sa te bata vantul? fugi d-aicea cu slabitul ..

multumim de urare, sa aveti si voi cu totii o saptamana minunata!
noapte buna acum.... zzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

vezi eu cu gandul la nasheala...ziceam ca tu vrei da pana la urma chiar vrei...asa ca sa-ti dea DD tot ce-ti doresti

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

am uitat sa raspund la intrebare...maica...dusa mai sunt
nu e prima data cand mergem la zoo...am fost de N-shpe ori pana acum de multe, multe ori...am mai tot zis eu pe-aici...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Noi avem o vreme tare scarboasa asa ca nu prea avem ce raporta. Pana ieri s-a organizat la noi in oras un parculet de distractii cu chestii din alea gonflabile si ieri dimineata l-am pistonat pe sot la cap sa mergem sa ducem si noi odrasla, dar ne-am pacalit. La 11 dimineata era inchis!!! Asa ca a trebuit sa ducem copilul la toboganul de la Mc-ul din apropiere... Tare suparata sunt ca n-a putut topai si ea pe chestiile alea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Nenica ce cald e afaraaaaaa. Am ajuns cu piciul in casa transpirati si incinsi de caldura. Era bietul copil rosu la fata de ziceai ca e rac fiert. Trebuie sa il ung deja cu crema de protectie solara ca se prajeste asta micu'.

Eu sunt la cura de slabire pentru ca vreau sa ajung la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata, adica 54-55 kg. Eheeeee, cand am fost eu mireasa....eram ca o caprioara.... (noi am facut nunta in octombrie 2006 si in noiembrie am ramas insarcinata)
La 61 kg cate aveam cand am inceput cura nu ma simteam bine absolut deloc. Asta ca sa nu mai zic de sunculitele si celulita absolut inestetice ce isi faceau veacul pe abdomenul meu. Nu am eu pe dedesubt muschii patratele patratele, dar nici cu sunci din astea urate pe mine. Asa ca...m-am hotarat sa ma fac fotomodeala.

Monica foarte frumos ce povestesti tu acolo. Picnic, hranit animale, plimbare prin zoo....asa da.
Lexi imi pare rau ca aveti asa vreme urata. Iti mai trimitem noi niste caldura daca vrei ca avem aici sa dam si la altii. Erau 33 de grade acum o ora. Pe la 8 dimineata cica erau 26 la Unirea.
Karli nu ne-au anuntat dinainte, iti dai seama ca nu. Si chiar daca ne anuntau nu mi se pare normal sa dea muzica atat de tare incat sa imi vibreze mie usa. Petrecere daca vor...n-au decat sa dea in fiecare sambata. Discoteca insa, nu pot sa accept nici macar o data pe an. Oricum, dupa ce m-am dus eu cu gura mare acolo au dat muzica la un volum rezonabil.
Spor la facut baietel. Sa iasa cu ochisori cat de repede vreti voi.
Si noi mai vrem sa facem, eu zic ca pe la anu'...ar fi bine daca l-as tine in brate, ca nu vreau diferenta mare intre copii. Plus ca eu mi-as dori 3 copii de toti asa ca nu pot amana astfel de proiecte prea mult timp.

Cu Andreea cu Tudor si Ilinca cea mica si dulce si frumoasa ma mai intalnesc eu in parc. Si cu Vio ne-am intalnit saptamana trecuta.

Gata, fug sa intind rufele, sa fac mancare piciului, sa pictez si sa dau cu lac ca azi maine vreau sa fac pozele.

pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

rahovistele
mama mia asa caldurica este?
si la noi la pranz tot atatea grade sunt 35...dar dim si seara...ajungem la 15 si noaptea si mai frigulet...
noi pe 15 avem festa da familia, petrecerea de familie la ruxi la gradi...si abia asteapta astia mici sa mergem...
sa aveti o zi si o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

'Neatza

Mi-e un somn de nu vad bine. Am intrat doar sa impartasesc ceva cu voi si dupa aia...la somn.

Ceea ce o sa gasiti pe site-ul glow design.ro (puneti voi www-ul si stergeti spatiul dintre glow si design) sunt creatiile mele - in alta ordine de idei sper sa nu se considere reclama)

Fug la somn ca sunt capie. Mai am de adaugat detalii la produse si poze dar nu mai pot in seara asta.

Noapte buna si pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutza, le-am vazut, sunt superbe, felicitari esti f talentata
pe aceasta cale iti multumesc din suflet pentru una din creatiile tale, rama superba ce mi-ai daruit-o

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

.
Alina, admirat site-ul. Monica are dreptate, esti foarte-foarte talentata, felicitari!
Noi suntem bine, Dani e fericit ca e acasa si nu mai merge la after, am facut impreuna lectii, si cand am iesit si noi cu rolele a inceput ploaia.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput