Rahova sau apropiere (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

.
Lexi, vizionat poze, superbe locuri! Mi-am clatit privirea si m-am relaxat.
Alina, stiam eu ca trezitul devreme nu-i bun. Tudorelul sa treaca cucuie si julituri. Si da, mi-aduc bine aminte de o perioada asemanatoare, cred ca mai toti copii trec prin faza "Gica Contra".
La noi Dani se trezeste devreme in wk, iar in timpul saptamanii e chin sa-l trezesti sa mearga la scoala. Azi era fericit, merg cu scoala la circul Medrano, in parcul Moghioros. La 9.30 trebuia sa fie in fata scolii, evident ca la 7.30 s-a trezit (singur!) sa nu cumva sa intarzie. Si scoala e in spatele blocului, face 5 minute in ritmul melcului.
fetele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
eh...asa cum zici tu vicky face si alex...in timpul sapt ma cam rog de el la 7 sa se trezeasca si in we nu doarme mai tarziu de 7,20

noi aseara am fost la primul lor concert, a fost o simf de haydn si o piesa vocal simf cu o mezzosoprana...am stat doar la astea doua(fiind prima parte) amandoi au stat super cumintei si le-a placut tare mult, vroiau sa ramanem si la partea a doua dar este fff tarziu...incepe abia la 20,25 concertul si se termina pe la 22,30...ori ei la 21 de obicei dorm...
le-am promis ca o sa mergem in fiecare marti...

in rest...nimic nou...
va pup pe toate si pe copilashi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Multumim fetelor pentru gandurile bune si pentru incurajari pentru faza gica contra.
Nu ma enervez la faza cu imbracatul (inca mi se pare amuzant), dar e destul de complicat sa ii pun pampersul in timp ce el se impinge de picioare, isi ridica fundul in sus si trage de pampers ca sa nu i-l pun.
Tudor este bine. Asa de bine incat....azi si-a mai facut un cucui. Ne pregateam sa iesim afara, a vrut sa faca pe viteazul si sa se catere singur in carut, asta in timp ce eu eram la buda rezolvand o mica problema urgenta. Nu stiu cum a facut ca a cazut. Pe gresie. Asa ca iata-ma pe mine, alergand cu pantaloni in...si anume....vine, ca sa imi culeg odorul care era intins pe jos urland de mama focului. Cucuiul nu e foarte mare, dar pielea a fost rosie in zona vreo 2 ore dupa aia.

Vicky i-a placut lui Dani la circ?
Monica bravo pentru voi si pentru Ruxi si Alex ca au rezistat la concert si mai mult, chiar le-a placut.

pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Doamne Alinutza...iar a facut cucui bine ca sunt chestii de-astea trecatoare...dar inseamna ca e sturlubatic rau frumushelul tau...asa pare super baietel cuminte...doar ca are treaba la usa
nu ai incercat sa-i pui pampers din acela chilotel? il imbraci mai repede

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

'Neatza

Lexi, daaaaa, iar a facut cucui. Nu care cumva sa se simta celalalt singur.
Sa stii ca in general e un copil cuminte si destul de precaut. E insa super energic si super curios, pe strada si in parc ai sa il vezi numai alergand in toate partile, aratandu-mi cate in luna si in stele, tragand de toate usile etc etc.
La primul cucui s-a impiedicat, la al doilea...nu stiu cum a facut de a cazut. El se mai cocotase singur in carut, motiv pentru care a capatat incredere in sine ca poate sa faca chestia asta si cred ca nu a mai fost suficient de atent. Acum avem doua cucuie. Ce sa zic? Sa ne traiasca si sa nu se inmulteasca!

Va pup pe toate
O zi frumoasa va doresc
Eu nu beau cafea dar va las un ceai si niste fursecuri

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Alinutzza, frumuselul sa-i treaca semnele de buna purtare!
Monica, ce frumos ca le place copiilor la concert! La cat mai multe frumoase!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

rahovistele
lasa Alinutza ca se face el mare...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, ma bucur ca le-a placut la concert! melomanii!
Alina, micul uragan Tudorel, sa treaca toate cucuiele!
Eu sunt si vesela si trista: trista ca din motive financiare trebuie sa renuntam la after-school, tocmai acum cand incep testele, vesela ca am gasit bona ideala pentru el ... Am facut bine, nu am facut bine, de 2 zile si eu si sotul ne tot batem capul sa gasim varianta optima si pentru copil si pentru buzunarele noastre.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Of, Vicky..cred ca dani s-ar fii dorit sa mai mearga la after...banii astia si eu il duc pe alex la after doar 3 zile pe sapt din acelasi motiv, lipsa de finante...
dar lasa...voi sa fiti sanatosi ca pe-astea le rezolvati

azi cand am luat ruxita de la gradi eram cam trista si era la baie , zicea ca o doare burtika...nu peste mult timp a inceput kkaceala...de 4 ori pana acum...i-am dat o pastiluta si sa speram ca se mai regleaza...nu de alta dar maine au party de ziua mamei...si vrea si ea sa mearga sa ia surpriza pe care mi-a pregatit-o...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Buna seara

Vicky imi pare rau ca trebuie sa renuntati la after. Ma bucur insa ca ati reusit sa gasiti o bona buna
Monica sanatate multa Ruxitei, sa treaca burtica repede. Ce dragut ca iti face surpriza de ziua mamei. Cred ca atunci cand o sa-mi faca Tudor din astea...o sa lesin si cu asta basta.
De 8 Martie le-am pregatit si noi bunicelor cate o surpriza. Le-am luat cate o felicitare, l-am vopsit pe Tudor pe palma cu vopsea rosie, dupa care am lasat pe felicitari amprenta rosie de la manuta lui. Le-am zis ca a scris felicitarea cu mana lui. Cand le-au deschis li s-au inmuiat picioarele amandurora.

Noi in seara asta ne-am jucat cu plastilina. Ma rog, mai mult eu ca fii-miu a fost mai preocupat sa o faca bucatele bucatele. Cred ca o sa adun plastilina prin casa de n-o sa stiu pe unde sa scot camasa. Na, buna ziua am dat...belea mi-am capatat.

pe toata lumea

Restul fetelor pe unde sunteti????

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput