Rahova sau apropiere (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Monicacu asemenea program evident ca as da si eu forumul pe locul 2.. ne bucuram ca sunteti "bine-merci"! hehe, de-acu' ganduri de concerte, discoteci... eu sa fiu in locul lui ruxi ce m-as mai supara ca nu ma lasati cu cei mari ce ma mai lipeam eu de cei mari cand eram mica dar tot degeaba... ca ma fugareau imediat! ... tare curioasa eram ce discuta fetele mai mari decat mine cand se plimbau in jurul blocului si mai ales de ce pe mine ma excludeau! (si nu doar pe mine, ci pe toate astea mai mici)

dar Monicutza cea mica mica? ce mai face? cum e mami cu 2 copilasi? Cum te descurci cu 2? ne pui si niste poze cu o fata frumoasa?

si hai, va rugam, ca asteptam si poze cu cetatea aia de 1000 ani!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim fetelor, nu a fost chiar un super program, dar am profitat de vremea fara ploaie...speram ca de-acum incolo sa tot fie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut!
Am dormit extrem de prost azi-noapte(mai corect spus nu am dormit mai deloc), acum sunt ametita si cu o durere crunta de cap.
Nu gandesc destul sa port o conversatie la ora asta asa ca va dulce pe toate si va doresc o zi buna! sa beau o stacana de , sa-mi revin.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Karli, uite pozele promise. Deci, cetatea a fost construita in anul 1000 si restaurata in secolul al XIX-lea. Sub unele poze ama daugat si comentarii. Sper sa va placa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

vai vai vai! ce frumuseti, ce zona! foarte frumoase locurile si cetatea! multumesc lexi mi-am clatit ochii prin pozele puse de tine si mi s-a facut si mie de mers pe coclauri in vacante, in tari straine! e foarte frumos, se simte si civilizatia din pozele respective!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

superba poza asta ....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

pe toate
superbe pozele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Lexi, multumim de poze. Superbe locuri ati mai vizitat.

Noi am avut o zi de vis...urat. Sa o luam de dimineata.
S-a trezit copilul meu la 7 jumate, eu eram cu ochii carpiti de somn si n-a fost chip sa-l conving sa adoarma la loc. Mi-a luat vreo ora si jumate sa il conving sa il schimb de pampers si de pijamale ca de ceva vreme e Gica Contra.
Exemplu de conversatie:
Eu - Tudor, mergem in parc?
El - Da, da
Eu - Bine, hai sa ne imbracam
El - Nuuuuuuu
Eu - Pai n-ai zis ca vrei in parc? Nu vrei in parc la copii, la nisip, la leagan?
El - Da, da
Eu - Pai hai odata sa ne imbracam si sa merge
El - Nuuuuu ( si eventual mai si fuge si se ascunde)

Nu a vrut sa stea sa il schimb de pampers in care facuse kk si drept urmare a luat-o la fuga prin casa. Eu ma iau dupa miros si il reperez; s-a dus in sufragerie. Ajung in usa sufrageriei tocmai la timp ca sa imi vad odorul cum in viteza cu care alerga se impiedica, cade si se loveste cu capul de calorifer (noi avem calorifere din alea claside, de fonta, cu elementi). Il adun de pe jos, ma uit la fruntea lui (ca mi s-a parut ca s-a lovit la frunte) zic hai ca nu s-a inrosit inca, mergem repede repede si dam cu crema de bubite (gel cu arnica). Ii bag o suzeta in gura, il intind pe spate pe pat si patrunsa de moment si plina de avant il ung cu gel cu arnica. El se potoleste din urlat, eu cu ocazia asta scap si de factorul perturbator si urat mirositor de la fundul lui, si cand il ridic din pat....avea capul nacleit de sange. Bietul copil nu se lovise la frunte , ci undeva in zona unde a fost fontanela si avea un cucui cat toate zilele, pe care avea o dunga rosie care sangerase. Il iau, ii curat nacleiala din par, dupa care il nacleiesc eu la loc. De data asta cu faimoasa crema de bubite (gel cu arnica) cu care am uns bine de tot cucuiul.
Am mers apoi in parc unde era sa cada, cu spatele, pe niste scari de la locul de joaca. Da' n-a cazut!
In drum spre casa, cand sa traversam strada, se impiedica (cu mine de mana) cade si isi face un zbenghi mic in genunchi. Daca nu era cu mine de mana cred ca acum avea un zbenghi si pe nas.

Si toate astea au fost pana in ora unu.

Ce-o fi avut frate azi ca m-a capiat!!! Acum ii zic stafiduta (ca inghite la stafide de zici ca-i o placinta cu branza) cu cucui.

fetele, ma duc sa ranesc prin bucatarie
Noapte buna

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Offf...Alinuto, Tudorelul mic cu cucui si bubita la genunchi...sanatate multa si aveti grija de voi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aoleu, Alinutzza, ce de peripetii intr-o singura zi! sa-i treaca lui Tudor cucuiul si bubita! Sa stii ca treaba cu imbracatul (adica faptul ca nu vrea sa se imbrace) o sa-l tina cateva luni. Am trecut si noi prin faza asta vreo 4-5 luni. Incearca sa nu te enervezi (desi stiu ca e greu) ca nu rezolvi nimic. Eu ii mai spuneam Mariei ca s-o conving "Bine, atunci pleaca mami si tati singuri in parc si tu ramai acasa. Pa pa!" si inchideam usa camerei dupa mine. Incepea sa planga, intram inapoi, o intrebam daca ma lasa s-o imbrac si pana la urma se conforma. Acum isi aduce singura hainele s-o imbrac sa "mergem pa".

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput