Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Eu sunt pe aici. Ma tot benoclez pe net cautand un model de tort pentru Miruna.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ana, uite am cautat pentru tine in favoritele vechi:

http://www.bakedecoratecelebrate.com/projects.cfm?cat=1
http://good-times.webshots.com/photo/1061765170014386786QAZiyz
http://chefwannabe.wordpress.com/2008/05/29/fondant-angel-birthday-cake/
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=19845&pid=560829&mode=threaded&start=#entry560829
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14647&pid=323352&mode=threaded&start=#entry323352

Poate gasesti ceva sa adaptezi pentru ziua Mirunei. Primul si ultimul link sunt mai bune.

Noi am stat aproape tota ziua pe afara. Daria era la un moment dat pe burta la pietris. Pur si simplu si-a facut de cap!!!
In rest ceva reprize de miriiala-ai mei zic ca la ei nu a facut asa ceva, a mincat acceptabil si in rest e o alintata si o finuta.

O noapte linistita va doresc!

P.S. Papanash, asa e. O cu totul alta lume!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
In rest am ramas la 2 saptamani in august si una in septembrie.

Deci ma poti vizita!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Si viceversa!

Pai nu-ti zisei, soro, ca vin din 20 iunie pana in 12 iulie in tara? Intr-o zi poate-oi veni si pana la capitala...daca nu or fi calduri de-alea mari!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Pentru Ana si Roxana, dar nu numai!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Remember me? Nu am mai apucat sa scriu mare lucru, am avut de alergat pe la clienti.

Am incarcat si cateva poze de la Paste, le puteti vedea aici.

Rox, eu am o reteta de tiramisu cu sirop din cafea cu cofeina si cognac (de obicei pun Metaxa ).

Rnico, felicitari! Tudor, sa ai o viata frumoasa!

Bernix, poate facem cumva sa ne vedem saptamana viitoare?

Vineri dimineata plecam si noi din Bucuresti, revenim duminica seara. Ne ducem sa ne rasfatam nitel la Blaj si abia astept sa il duc pe Stefan pe Campia Libertatii.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

tuturor celor care si-au serbat onomastica sau ziua de nastere intre timp

Sabina, la cat mai multi ani fericiti inainte. Felicitari pentru finalizarea compozitiei, tare as fi curioasa sa o ascult.

Teo, am uitat ca e ziua sorei tale cand am vorbit la telefon . Te-am sunat zilele trecute sa iti spun cu intarziere, dar cred ca erai ocupata.

Nu stiu daca am apucat sa va spun, ne-am rezervat de ceva vreme un sejur pentru revelion la Salzburg, o sa plecam cu finii nostri si inca o familie cu un copil de vreo 4 ani.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Erinamerci ca mi-ai reamintit de primul link, cel cu proiectele. De reteta nu am nevoie. O am pe a mea, infailibila si cu lipici la copii. De idei de decorat am nevoie.

Yaia, mai sa ma imbat numai citind. Parca totusi e prea multa beutura pentru o prajitura... Cred ca raman la reteta mea de titamisu, clasic si ca la mama lui acasa.

Noapte buna si de la mine. Ma duc ca vad ca iar are Vlad un acces urat de tuse.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Am reusit sa vad si pozele, avem niste copilasi foarte reusiti .

Teo, cand ai pus linkul spre poze nu imi incarca in IE pozele din picasa, poti sa il mai pui o data, please?

Betty, nu e asa de speriat fibromul ala. A avut unul chiar maricel si sora nasei mele si a fost OK, a nascut, i l-a lasat in pace si s-a resorbit aproape in totalitate dupa. Il avea cand a ramas insarcinata, dar nu si-a facut eco inainte.

Luy, te astept la apel .

Erina si Bernix, ma bucur sa 'aud' ca v-au priit vacantele (si simt putina invidie si eu )

Si Stefan a avut niste episoade in care a avut tendinta sa loveasca, dar a trecut peste, nu as putea sa va spun exact cum. Cred ca un rol important il are totusi gradinita, acolo a invatat sa imparta lucrurile si sa nu fie doar el mereu in centrul atentiei.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Ana, sanatate lui Vlad. Imi pare tare rau sa aud de asa probleme, sper totusi sa nu degenereze in astm.

PS. Care e reteta de tort? Am incercat cornuletele alea cu unt si nuci, au iesit asa de bune ca le tot incercam de o vreme, am facut nu stiu cate portii .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Vad ca-s de una singura pe aici, ma duc si eu la nani ca maine o iau de la capat cu alergatura. Bine ca e o saptamana scurta

Noapte buna! Distractie placuta tuturor, nu cred ca o sa intru pe DC pana ne intoarcem de la Blaj.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput