Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Neataaa. Muncesc muncesc. Mi-am ales si perioada de concediu, sper sa fie ok asa si sa mi se aprobe. Am renuntat la concediu in iunie, o sa iau cateva zile separate pentru Disney. In rest am ramas la 2 saptamani in august si una in septembrie.
Cecilia, nu am fost eu prea atenta la discutiile din urma, Cristi va ramane la mamaie pentru o perioada lunga? Nu il luati in weekend? Sau care anume este aranjamentul?
Crishtina, Andrei era mai smucit de dinainte, acum e o culme. Sper sa fie doar temporara.
Gabitz, cred ca ii ies ceva dinti Elizei. Si Andrei a avut cateva scapari din astea mai demult, nu s-au mai repetat. Am vazut-o pe Eliza dulcica la joaca, este foarte vesela vad.
Aoleu, am un conference call. Va pup, zi buna!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G In rest am ramas la 2 saptamani in august si una in septembrie. |
Deci ma poti vizita!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Vazut Adelina, Ghighi si Eliza. Copii mari, dom'le, ce mai!
Rox si Ana, scuze ca nu am putut pune reteta ieri seara. Am fost cu Tudor la medic si apoi am picat seara dupa ce l-am culcat. Si s-a trezit pe la 2 saracul cu un acces de tuse...1,5 ore ne-am chinuit sa-l linistim si sa-l culcam la loc, lucru care la noi e rarisim. Asta dupa ce medicul ne-a zis ca plamanii curati, urechile curate, gatul ok. Dar mucii ii coboara si cauzeaza tusea. Am crezut ca innebunesc azi-noapte, tusea mititelul de nici nu putea respira. Evident, medicul nu i-a prescris NIMIC!
Ana, sper sa nu fie cazul de astm! Tin pumnii.
Si ca un facut, dupa o noapte grea, azi am si ceva neplacut de lucrat, departe de biroul meu drag si de forum...
Si la fel si maine, apoi vine mini-concediul de 1 mai...abia astept!
V-am pupat acum!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
slippers76 spune:
Buna dimineata pe la amiaza. Si la mine munca multa. Am niste deadline-uri si cum saptamana asta e scurta...
Rox, Miruna nu e in nici un caz usa de biserica. Socul ei in ultima vreme e ca Vlad a inceput sa reactioneze mai baietzos la sicanele ei. Ca pana acum doar il umfla plansul cand il supara sor'sa. Sunt curioasa cum va evolua "razboiul" de ambele tabere. Eh, se descurca ei, ca sunt frati...
Mandarinuta, si noi mergem la mare la sfarsitul lui iunie. Stiu ca o sa ii faca bine, sigur. Aproape de Taksim e Akmerkez, o imensitate de mall pe vreo 6 etaje.
Maria, Cecilia 
Vlad e mai bine. Pare sa reactioneze la tratament. Azi noapte a respirat si el omeneste, ca sa nu mai spun ca a si dormit
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Yaia, sanatate multa lui Tudor
Si spor la treburili alea neplacute, sa le termini repede
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
Erina, am citit povestirea si am vazut pozele din Viena. Mi-a placut descrierea si parca m-ai trimis si pe mine pe moment acolo....de-aia imi place mie viena, de fiecare data am descoperit locuri noi si frumoase, e o placere sa mergi acolo. Distanta-i mica dar efectiv pleci in alta lume...de-abia astept sa mai mergem.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Da, va gasesc pe pagina 2, rusinicaaaaaaaa![]()
Roxana, da o sa-l ducem la parintii sotului pana prin iulie, o sa merg saptamanal la el, este destul de aproape, langa Alexandria...nu cred ca o sa-l aduc acasa,prea des, imi este frica sa nu-l bulversez si oricum ar fi cam obositor pt el....depinde mult de cum decurg lucrurile si de cum se obisnuieste.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Deci ma poti vizita! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Si viceversa!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Yaia, multa sanatate lui Tudor! Poate nici nu avea nevoie de nimic, nu iti face griji. 
Ana, parca povestesti de la noi din casa. Nici Alex nu se astepta la riposte sau sicane de la Andrei, dar uite ca se mai invarte roata. Macar m-am linistit ca asa e si la altii.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Unde ati disparut? A inceput deja mini-vacanta?
Noapte buna si linistita!
Rox , mamica