Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, nu te incurajez si nici nu te descurajez, doar iti spuneam cum sta treaba la noi, cat despre rabdarea mea, deja se transforma in nervi pe care abia ii mai stapanesc, cred ca oboseala isi spune cuvantul, parca abia astept sa-l las la mamaie,nervii mei sunt intinsi la maxim, chiar cred ca ma paste o depresie... dar in acelasi timp deja ma doare sufletul ca nu o sa-l mai tin in brate sa-l mangai, sa-i cant nani nani''pia mami'', sa ne certam parte in parte, sa radem de diverse prostioare sau sa ne jucam impreuna......ce o sa ma mai vaicaresc pe aici peste vreo 2-3 saptamani

Ana, sanatate multa lui Vlad si multa putere tie

noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Si aici cateva pozici noi.

Uite 2 copii frumosi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Hehe exact asta am gandit si eu cand am vazut poza.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erina deabia astept sa citesc si eu povestea.Ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati distrat.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
hmmm...vad ca vorbiti de "cafteli" in familie aici...si eliza a inceput de vre-o saptamana sa muste.dar doar pe mine ma musca.vine sa ma ia in brate si isi infige coltii!si tot ea se supara daca ii zic ca nu are voie.
in fine...sper sa treaca repede...ca am deja cateva vanatai.
am cateva poze...sa ma mai laud si eu.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/aprilie%202009/
in rest, va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata,las cafeluta aburinda pt toata lumea
Citesc un fiecare zi ,dar mai greu cu scrisul...
Rnico Felicitarii pentru bb Tudor ,sa-ti traiasca sa fie cuminte,mancacios,sanatos si norocos,v-am vazut pozele,sunteti o familie reusita
Papanasule multa sanatate,ai grija de tine ,sper ca nu mai bei si acum ness cu cola
Ana multa sanatate lui Vlad.
Erina,Bernix ma bucur ca v-ati distrat.
As mai sta cu voi ,dar trebuie sa plec la servici,sa aveti o zi excelenta
Promit sa revin cu poze noi si sa va povestesc din nazdravaniile Teodorei care este confundata foarte des cu un baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!
Maria multumim pentru cafea!!! Astept povestirile despre Teodora. Si Daria e confundata cu un baietel din cauza tunsorii.

Roxana, tanks for looking. Intradevar hotelul e fantastic, are si spa pe care nu am vazut-o din cauza de program incarcat.
Demel e definitely a must, iar fluturii sunt foarte frumosi, unii au in jur de 15 cm.
Am scris detaliat tocmai pentru a da celor care nu au fost inca la Vienna, repere pentru petrecerea unui week-end reusit. Link-urile la restaurante le aveam deja pentru ca m-am intresat inainte de plecare daca exista un dress code.

SabinaY

Gabitz ce bine se distreaza Eliza la tara si ce bine ii sta cu bentita!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria e cam mofturici in dimineata aceasta. Ne pregatim sa iesim in parc.

Aseara am intrat in casa pe la 9. Am plecat tirziu la plimbare. Era asa placut...aer curat, miros de castani, luna care rasarise...

Tot drumul am cintat acest cintec pe care il gasesc delicios: www.youtube.com/watch?v=larhjUC7Qxs&feature=related" target="_blank">Giani Togni-Luna.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutare! va multumim tuturor pt complimente. Vad ca v-a placut de noi...vi se pare ca eu arat copil ca am slabit exagerat in ultima vreme...putin sub limita...de asta arat asa Insa Robert se ingrasa si pt mine
Erina, ma bucur ca v-ati simtit bine in mini vacanta...f frumos!
Roxana, eu cred ca e doar o perioada la Andrei...de era el putin agresiv incepea de mai demult...eu zic ca ii trece. Experienta in asta nu am ca Robert e destul de calm...mai arunca jucarii pe jos la nervi...dar de muscat frati surori inca nu are pe cine
Papanash, multa, multa sanatate!

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

m admirat poze frumoase cu Robert frumusel de Christina, Adelina incantatoare printre bilute de Greyeras, si Andrei scump foc, de Papanash.

Erina si Bernix, ma bucur ca v-a priit vacanta.
Bernix, o sa plece si mama in vre-o 3 saptamani la Istanbul la o conferinta. Ce zone comerciale ii recomanzi pt shopping? Ea o sa stea in zona Taksim.

Ana, si Antonia a mai tusit dupa o viroza cam vre-o 3 saptamani, dr ne zisese sa mergem neaparat la mare, ca o sa ii faca foarte bine in caz ca nu ii trece. Noi oricum mergem 10 zile in iunie si cred ca o sa mai mergem la sf lui august inca o saptamana in Bulgaria.

Erina, Roxana, apropo de Vienna, am o colega de servici care o sa plece la sf lui mai acolo si o sa stea intr-un complex de apartamente al unor romani, si pretul foarte bun 70 euro apart 2 camere pe noapte in zona centrala.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Multumim pt cuvintele frumoase, intr-adevar Adelina a crescut in inaltime, deja foarte multe hainute i-au ramas mici si parul ia crescut foarte mult, partea nasoala e ca nu accepta nimic in cap gen clame sau bentite ceva ca sa nu-i mai intre parul in ochi.
De ieri a si racit, curgr nasul la greu si un pic de febra, dar am bagat rapid NUrofen si Panadol, deja e tare nesuferita nici nu ma mai lasa sa ii ating nasul, i s-a inrosit de la atata sters. Aseara nu a vrut sa doarma decat la tati pe burta, daca o lasa jos incepea sa urle, asa ca a trebuit sa doarma cu ea in brate.

L-am vazut si noi pe Ghighi la bunici si pe Eliza o papusica scumpa, merg sa vad pozele Erinei si apoi o zbughim afara.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput