Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
Danielle, am vazut micuta buboasa, e o dulce si-o frumoasa, si Sofi a avut varicela, da nu asa multe bube, la ea a fost o forma mai ciudata, cu bube rare si f f mari.
Melissa ce mai face?![]()
Mandarinuta, si cu sanii esti ok? Cat despre faptu ca a mai cerut tzitzi Antonia, asta ma incurajeaza pe mine![]()
Trebuie sa marturisesc ca am cam inceput sa ma satur de alaptat, mai ales dupa noaptea asta.....insa daca ramane cu un supt 2 pe zi de alint sunt dispusa sa merg pana la 2 ani, daca e mai rarut inca imi face placere, mai ales cand il vad cum adoamre seara, se topeste pur si simplu la san, devine moale, e asa de scuuuuuuump :)
Sofia s-a intarcat asa de treptat incat singura n-a mai fost interesata, asta e disperat....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Sabina, ma bucur ca ati gasit o solutie posibile, e pacat sa pleci suparata si sa stai mereu cu gandul la ei, asa macar ai certitudinea ca nu alearga tati singur dupa ei, macar are un ajutor pt Sofia. Legat de noaptea ta, te inteleg, mai avem si noi nopti asa urate, la noi se desfasoara actiunea in somn, are somnul agitat, nici el nu se uita la desene, rar de tot, adora sa se uite la Haidi...posibil sa fie de la constipatie sau un canin.
Danielle, de ce sa nu mergeti la zoo, sunt sigura ca i-ar placea frumosei Ebonee..... am ramas cu gandul la parul ei, nu l-ai taiat deloc?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Azi am program de bucatarit asa ca l-am trimis pe tati cu Adelina afara si am aruncat si eu un ochi pe aici.
Am vazut pozele cu Ebonee si cu Cristi in parc.
Babylina multumesc mult pentru sfaturi, sper sa treaca si la noi constipatia ca ma termina nervos, intr-o zi i-am dat para, struguri si danonino si nimic, chestii care inainte ar fi pus-o rapid pe olita. Contiunam cu lactuloza si marti sau miercuri mergem iar la dr ca dupa cateva zile in care isi revenise ieri iar s-a chinuit. O sa urmez si sfaturile tale. Bine ca voi ati scapat si asa e nu doresc asta nimanui sa-i vezi cum se chinuie mititeii.
Am fost si noi cu mucisori si i-am dat nurofen si panadol si am scapat si binenteles curata nasul mai mereu, am scapat usor de data asta.
Week-end frumos in continuare!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Sabina spune:
Greyeras, da miere nu vrea?
ai incercat sa-i dai o fiertura de fulgi de ovaz cu lapte , miere si fructe uscate? sau ceva in zona aia:)
Cecilia, Gh are toti caninii, cred ca burtica a fost.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Buna si de la noi!Sabina eu spre deosebire de fete eram de partea sotului
mie mi-e f greu cu doua singura desi Isabela e mare si ma ajuta(cand are chef) Si pe mine ma incurca ajutoarele nu fac decat sa dea ordine si sa faca observatii
Ma bucur ca Bernix si Mandarinutza au intarcat cu succes fetele si destul de usor mi s-a parut mie.Eu cu intarcatul preconizez cam pe la sfarsitul lui iunie sa se realizeze si sper de atunci sa doarma si ea noaptea
Deocamdata nu ii mai dau noaptea deloc sa suga(de aproape 2 luni cred) si de vreo saptamana am incercat sa-i dau doar de 3 ori pe zi, in general am reusit dar e si sotul acasa cand voi ramane doar eu mai vedem. Eu alaptez cu mare drag dar m-am saturat sa se trezeasca toata noaptea iar ziua cand suntem in casa ar cere tot timpul
nu cere afara niciodata, nici in alte parti, nici in masina. Apropo de masina Elisa nu mai vrea sa stea deloc in scaun
urla ingrozitor am incercat orice posibil
(asta dupa ce nu mai suporta nici trici, nici scaun de masa, nici multe altele, sper sa nu urmeze patutul ca aici inca doarme fara comentarii)Deci daca pana in iunie iulie nu sta din nou in scaunul de masina nu stiu cum o sa mergem la munte
poate cu trenul
ca altfel nu am curaj.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
Myral, la noi ajutoarele nu dau ordine, ci nu simte el destul de relaxat cu altii prin preajma 
Insa la Busteni va fi mai bine sper...oricum eu am mari emotii cu plecarea asta, atat de mari incat parca mi-a iesit deja pe nas.
Deci culmea: saptamana asta am fost implicata numa in activitati pentru compozitie si am aut senzatia ca pierd vremea si caut cai verzi pe pereti cu fotografia...sunt de coma 
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Inca ceva!Mie Elisa a inceput sa mi se para ffff rasfatata, adica daca nu facem ce vrea ea tipaaaaa, tipa si pe la copiii de afara, nu asculta mai nimic din ce ii explic (desi intelege tot) nu merge nici macar de manuta atunci cand e necesar de ex in supermarket ca e f aglomerat nu mai pun la socoteala ca nu sta la masa mananca numai ce vrea ea (are un meniu fff simplu, nu accepta altceva) si destul de putin, pe olita nici gand sa stea desi imi zica ca face kk , plus ca plange ingrozitor daca faci ceva impotriva vointei ei (de ex sa stea in scaunul de masina) si multe altele de fapt.Deeeeeci incep sa ma intreb cum e cu educatia asta a copiilor
de mica nu am lasat-o sa planga a fost tinuta numai in brate si la san, am incercat sa nu-i interzic decat lucrurile cu adevarat periculoase, intotdeauna i-am acordat atentia necesara, ne jucam cu ea chiar destul de mult, nu a vrut sa manance nu am insistat, noaptea o plimb in brate si acum cand se trezeste..... eu consider ca i-am indeplinit toate nevoile ceea ce mi se pare normal, doar ca am inceput sa ma tem ca nu ma va asculta niciodata... nu stiu cum sa explic
Bine ca nici varianta cealalta nu mi se pare mai buna adica vad la mama si la soacra, de la ele nu auzi decat ...nu pune mana....nu ai voie...nu alerga...nu te urca....aoleuuuu ce vei pati...etc. Dar ele zic ca asa ne-au crescut pe noi si am ajuns destul de bine
pe cand Elisa ni se va urca in cap, ca Isabela e deja acolo
mai ales ca Isabela era mai cumintica cand era mica.Ah, dar singurul lucru pe care il urasc din tot sufletul la ai mei parinti si la altii din cate am auzit... copiii trebuie pupati doar in somn ca sa nu se rasfete
Asta nu as putea face niciodata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
mie nu mi se pare ca e rasfat, ci doar ca asa sunt copiii normali la varsta asta:D
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Pai da ,dar majoritatea ii considera rasfatati din cate am vazut eu si parca toti sunt mai cuminti ca Elisa.A fost o discutie super interesanta la mamici de constanta acum ceva timp imi pare rau ca nu mi-am salvat unele comentarii ca as avea nevoie sa le citesc uneori.In concluzie as vrea sa am un copil pe care sa-l pup si rasfat toata ziua sa-i cumpar jucarii si tot ce vrea sa ma joc la mintea lui, sa-i fac poftele
daaar in acelasi timp as vrea sa stiu ca la un moment dat va sti sa ma asculte atunci cand e necesar, de ex sa nu urle in super market atunci cand nu o las sa imprastie produsele din rafturi la nesfarsit
sau sa nu aud comentarii de genul.... vaaai ce fetita rea esti!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
Myral, Elisa face asa pt ca tu o pui in situatii imnposibile. Nu ca ai avea vreo vina ca esti singura cu ele, departe de mine vreo acuzatie, ci pur si simplu un copil de varsta Elizei n-are ce cauta la supermarket, nu ii foloseste la nimic.
Eu dupa 30 de min de mall sau ceva de genu sunt absolut nauca, da bietii copii...
Asa ca ea are un comportament absolut normal.
cate despre ce fetita rea esti, eu de obicei le cam raspund usturator sa-si vada de treaba nesimtitii
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo