Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)
Raspunsuri - Pagina 18
bikmaria spune:
Buna dimineata,haideti la o 
E liniste pe aici ,se vede ca ati sarbatorit sau inca sarbatoriti .
Eu ma pregatesc de nunta ,imi beau cafeluta ,o pregatesc pe Teo de plimbare ,o predau lui tati ,iar eu ma duc la coafor .
Sa aveti o zi excelenta !
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L in parc Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
ce ginerel ammmmmmmmmmmm

nu mai pot de mandra ce sunt

ebonee ii transmite pupici cu manuta

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
ce ginerel ammmmmmmmmmmm ![]() nu mai pot de mandra ce sunt ![]() ebonee ii transmite pupici cu manuta ![]() pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
intoarcem
inzecitCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Maria, distractie placuta la nunta.
babylina, ma bucur ca sunteti bine si ati rezolvat cu constipatia, dracanele face si Cristi le face cand intorc spatele,si ascunde lucruri dupa coltar sau sub coltar...baietii sigur fac parte din categoria atomicilor![]()
adriana 30
, sper ca acum sunteti bine, v-ati revenit dupa episodul urat si dormiti bine noaptea.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Am admirat poze frumoase cu draguta Ebonee si chipesul Cristi!
Bernix, foarte frumoase pozele, mutlumesc mlt si pentru info legate de shopping.
Noi suntem bine, de joi Antonia a revenit acasa, a mai zis de cateva ori tzizi dar i-am zis ca am buba si nu mai e lapte. Laptic bea seara la culcare cam 200 ml in canita cu cioc si apoi dimineata la trezire pe la 7-8. S-a mai trezit in primele 2 nopti acsa dar azi-noapte s-a trezit direct la 6 a cerut apa si lapte si s-a culcat la loc.
Devylla, o idee buna de cadou mi se pare cam ce a zis Yaia, un abonament la masaj,spa, infrumusetare sau sa ii pregatesti o surpriza impreuna cu familia, sa o duceti intr-un loc deosebit fara sa stie.
Sabina, sper s-au mai calmat apele pe la voi. Si eu cred, ca restul mamicilor ca e ok sa pleci daca asta iti doresti.
Babylina, ma bucur ca ati reusit sa scapati de cosntipatie. Pupam micutul nazdravan!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Noi am fost ieri la zoo si Antonia a fost tar incantata de animale, mai ales caii, care sunt preferatii ei.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
neata'
Mandarinuta se pare ca ne bem singure
azi, dar pentru cazul in care mai apar amatoare, servim cu placere
...ca tot sunt casnica![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Sabina spune:
Vin io la cafea.
Am avut o noapte de COSMAR. Gheorghe a plans aproape continuu, nici cand era bebe nu a fost asa.A stat in brate la mine, la ttai, ba si la Sofia, a supt cat a avut el chef...abia pe la 5 jumate dimineata ne-am linistit. NU stiu ce-o fi fost....poate l=-a durut burtica, de 2 zile e constipat. Acuma e vesel nevoie mare.
Mai am o explicatie. Zilele astea s-a uitat la desene cu Sofia....
Desprer plecatul meu, pana la urma e posibil sa plece ei la Busteni, si sa vina si nepotul sotului cu viitoarea nevasta, care sunt cu 2 ani mai tineri ca mine si sa alerge ei dupa copii ![]()
95 % asa se face.
Eu pur si simplu n-am mai zis nimica si m-am rugat la Dumnzeu sa faca voia lui 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L neata' Mandarinuta se pare ca ne bem singure azi, dar pentru cazul in care mai apar amatoare, servim cu placere ...ca tot sunt casnicaCecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
si eu sunt pe aici,si eu

la cafea bineinteles,
tare as fi vrut si eu sa merg la o zoo dar mii frica sa merg cu Ebonee,visez noaptea urat cum ne mananca leii,cum o fur maimutele etc
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
sabina,
si Ebonee mai are reprize din astea noaptea sa stii,nu cred ca e de la desene ca nu e tentata deloc de tv,pur si simplu nu se uita la el si merge non-stop,
poate ca a fost burtica de vina la Gheo sau pur si simplu te vroia pe tine langa el,sa doarma in brate la tine 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN)