Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)
Raspunsuri - Pagina 17
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Danielle, de unde plangacioasa? Eu am vazut o fetitza dulce, dulce cu guritza pana la urechi. Tu esti bine? Andreea, felicitari pentru lasatul de tutun. Si perseverenta ![]() Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
e plangacioasa,in ultima poza se vad lacrimile
si multumesc de intrebare,deocamdata sunt ok.in afara de infectie la urechea dreapta si o infectie urinara sunt ok multa multa sanatate tuturor,atat mici cat si mari

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

cecilia L spune:
Si noi pe aici, am fost in parc, era prea frumos sa-l tin in casa, nici nu aveam cum....tipa afaaa, afaaaa, asa ca ne-am exectat si am mers in IOR, unde am urcat si am coborat la scari....
Am vazut-o pe Ebonee, cu gura pana la urechi
, dar si cu o lacrima in ochisori
....danielle,de la ce are bubitele pe fata, sunt de la caldura??? ..noua ne mai apar la spate, pe gat( de la sapcuta)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Si noi pe aici, am fost in parc, era prea frumos sa-l tin in casa, nici nu aveam cum....tipa afaaa, afaaaa, asa ca ne-am exectat si am mers in IOR, unde am urcat si am coborat la scari.... Am vazut-o pe Ebonee, cu gura pana la urechi ....danielle,de la ce are bubitele pe fata, sunt de la caldura??? ..noua ne mai apar la spate, pe gat( de la sapcuta)Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
de la varsat de vant
nu a avut niciodata de la caldura sau altele,
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

adriana30 spune:
HRISTOS A INVIAT!
nu am reusit sa mai intru pe net, nici macar in liberele de Pasti.
gabriel a facut temperatura in vinerea mare. nu foarte mare, 38,5. ii dadeam nurofen si imediat ii scadea. am sunat si dr de familie si mi-a spus sa-i dau nurofen cu paracetamol alternativ. starea generala era buna, manca fara probleme, asa ca de pasti am fost la tara, fiind frumos am stat in curte, ne-am jucat, nu a mai facut temperatura in cursul zilei. dar noaptea a facut din nou, iar luni dimineata dupa ce a baut laptele, a vomitat si avea din nou 38,6.
dr de familie nu a mai raspuns la telefon, nu am avut ce face si m-am dus cu el la spital, desi eu nu am incredere deloc in dr de la spit de copii din pitesti, dar m-am speriat. la spital i-au luat temperatura, avea 38, l-au consultat si au concluzionat ca are rosu in gat si mi-au dat azycef. am venit acasa, m-am uitat pe net si am avzut ca azycef este echivalent cu zynnat, am sunat la dr de fam din nou, nu a raspuns, am plecat la farmacie si am luat augmentin.
marti am fost la medicul de fam in care am toata increderea si nu a vazut rosu in gat, dar a zis ca pt ca am inceput antibioticul trebuie sa-l continui minim 3 zile. i-am dat 5 zile. de la augmentin a dat in diaree, s-a inrsoit la fundulet, a facut si afte si in toata perioada asta l-am rasfatat cum m-am priceput, in sensul ca se trezea noaptea de la temperatura si nu mai putea adormi si eu il leganam pe picioare.
mi-am luat medical o saptamana. acum suntem bine. am scapat si de diaree si de afte, dar am ramas cu o problema.
in toiul noptii se trezeste brusc, se ridica in picioare in patut si striga 'mami, nani' si oricat il mangai si ii vorbesc frumos, nu vrea sa se culce la loc, arata cu degetul la perna si trebuie sa-l legan. si sunt terminata cu somnul, pt ca chestia asta se intampla la ora 4 si dureaza pana pe la 5 cand adoarme din nou si de-abia il mai dau jos de pe picioare si trebuie sa-l pun langa mine in pat, ca nu mai vrea inapoi in patut, iar la 6 ma trezesc sa ma pregatesc pt serviciu unde ajung cheauna.
acum 5 saptamani cand a vut muci nu mai suporta suzeta si am profitat sa o scoatem. dar inca isi mai aduce aminte de ea. si mi-a venit sa i-o dau inapoi, pt ca el cand se trezea noaptea, lua suzeta si adormea imediat. acum, e mai greu si am gresit eu cu leganatul si nu stiu cum sa o scot la capat pt ca ma termina cu oboseala. pur si simplu se ridica brusc in picioare si striga. nu stiu cum se intampla. o visa ceva sau nu stiu ce-l determina sa faca asta. aseara am zis ca nu-l mai iau din patut si il las sa tipe si doar ii vorbesc si il mangai, dar tipa pana ii vine sa vomite si atunci ma sperii. si nu stiu ce sa fac, ca si sa-i dau inapoi suzeta nu cred ca mai are rost.
ziua doarme fara probleme, cate 3 ore.
am reusit sa vad si eu cateva poze cu robert, adelina, stefan.
nu-mi vine sa cred cat au crsecut copiii nostri, cat de mari sunt!
sabina, ai un sot bun, asa cum spui si tu. cu totii reactionam urat din cauza oboselii. si intotdeauna vina este impartita. o mama care inca alapteaza nu are cum sa fie o mama egoista. eu zic sa vorbesti cu sotul tau si sa ii arati ca il apreciezi pt faptul ca se implica atat de mult in cresterea copiilor si ca te sustine cu doctoratul si sa il faci sa inteleaga ca ai nevoie de sprijinul lui in continuare. si cel mai important, trebuie sa accepte ajutor din afara, pt ca , pana la urma, nu pleci in concediu, ci pleci in interes profesional.
va pup pe toate si va doresc o minivacanta linistita.
zilele astea sper sa mai pot intra si eu si sa mai vad poze cu papanashi.
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
adriana30 spune:
cecilia, foarte frumoase pozele din parc. gata, a crescut baiatul. se descurca singur.
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Yaia Si ca sa explic pe larg, iata ce a invatat sotul meu deja : femeia zice asa barbatului: banii tai sunt banii nostrii, banii nostrii ii cheltuiesc cum cred mai bine de cuviinta, iar banii mei nu sunt treaba ta! |
Scuze, dar nu m-am putut abtine, e ceva ce trebuie memorat!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
32+
ramonaiani spune:
Sabina de ce nu cumperi singura canute pt Gh de diferite feluri ca sa invete sa bea alt lapte?
Eu am stiva de canute acasa - cu ventil, cu supapa, cu pai, cu printese, cu floricele, cu
...
Spre bucuria mea, de vreo luna incoace a invatat sa bea cu paiul. Insa laptele tot la biberon (cu tetina de brei, aia in cruce)
...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
32+
babylina spune:
| citat din mesajul lui greyeras [. In privinta constipatiei nu stiu, am fost vineri cu ea la Budimex, deocamdata ne-a recomandat sa-i dam lactuloza 5 ml pe zi, dar pana acum nu a avut nici un efect, ii dau si miere, si Baby Drink cica e bun in constipatie, evitam cartofii, mazarea, banana si orezul si branzica de vaci. E cam aiurea dar speram sa-si mai revina, ca ieri i-am bagat iar supozitor si s-a chinuit o ora si atat a plans... |
Buna,
Dupa cum ai citit si eu am avut probleme cu constipatia cu Bogdan. Au fost momente ingrozitoare pentru el si pentru noi ca parinti vazand cum se chinuie.
Am incercat sa eliminam cat de cat cauza ( m-am mai linistit cand am auzit ca si alti copii au trecut prin asa ceva) , adica, deshidratare , alimentatie. Cam mult spus alimentatie pentru ca mananca destul de putin........
Am rezolvat cu dulcopic problema, dar de atunci ii dau ulei de dovleac , Bonisan, prune uscate( le spal bine si pun seara in apa si a doua zi le pun in blender cu iaurt) ii dau suc de fructe (portocala, kiwi)cu siringa ( daca nu vrea sa bea din cescuta, sau biberon)si apa, cat de multa . Umblu cu sticla dupa el, si il pun sa bea sau cand beau eu ii dau si lui. Si incerc sa il pun sa faca cat mai multa miscare. Sa se aplece dupa jucarii, sa urce scari sa alerge.
De atunci am ramas cu frica si mare grija ca sa nu mai trecem prin ce am trecut.
Am inteles ca sunt bune si semintele de in ( se gasesc la farmacie) se pun in apa seara si se folosesc a doua zi).
Sper sa reusiti sa scapati cat mai repede de problema
babylina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
sper sa fie o faza scurta la voi, ca la noi este destul de mult de cand avem astfel de apucaturi, peretii mei arata ca si dupa bombardament, nu a iertat nici mobila lui mamaia ![]() |
Aha, deci nu doar la mine sunt peretii mazgaliti cu creionul , pamantul de la flori scos si carti si jucarii imprastiate prin casa. Cum ma intorc cum face o soricarie. Trebuie sa stau non stop cu ochii pe el. De Paste covorul meu din sufragerie era tapetat cu carti din biblioteca. Dupa ce le-am strans de cateva ori si pana am reorganizat un raft de pe raftul de sus asa au stat. Acum am trei rafturi de jos goale.
I-am cumparat un covoras din acela cu cifre si litere si placerea lui este sa le dezmembreze. Can am vrut sa le pun la loc am constatat ca mai sunt doar un sfert din placute si litere. le indesase una cate una sub biblioteca printr-un spatiu foarte mic. Sub un corp erau placutele si sub alt corp cartile de vizita a lui taicasu.
Dar una peste alta, acum este mult mai cuminte si mai cooperant decat acum 1-2 luni.
Am rezolvat cate de cat , cu constipatia ( sper din tot sufletul sa nu mai trecem prin ce am trecut si ca nimeni sa nu treaca vreodata prin asa ceva)
Acum ii sparg 4 masele si caninii si il inteleg ca este mai agitat. A capatat insa un obicei care ma termina. cAnd nu ii iese ceva sau nu se da pagina la carte, sau il deranjeaza ceva incepe sa tipe de imi sta inima in loc ca nu stiu ce a patit.

Miruna (16.05.2003) si