Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

uitati ce am facut noi azi
http://entertainment.webshots.com/photo/2558321940101671646WpuoFn?vhost=entertainment&vhost=entertainment

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

danielle pana la urma ti-ai facut curaj si ai dus frumusetea de fetita sa vada animalele, se vede ca a fost incantata, cu ocazia asta am vazut si ce bine iti sta cu burtica

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Noi am fost la iarba verde,ne-am intalnit cu colegii de forumeala ai sotului,la Strei,nu departe de Hunedoara...ma bucur ca a mai socializat Miru,ca defel e tare rusinoasa si fricoasa parca nu s-ar duce la nimeni in brate...bubitele ba trec,ba apar,asa ca maine o duc la dermatolog sa vedem ce are si sa ne dea un tratament adecvat.

Danielle am admirat-o pe Ebonee,e o frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Myralcred ca aceasta este perioada crizutelor, Cristi are si el momentele lui de crizute, eu nu ma ingrijorez, dar tati da....uneori ma supara atat de tare incat ma trezesc a il cert, imi dau imediat seama de ce am facut si incerc sa evit.....dar asta nu inseamna ca nu ma gandesc ca mai tarziu o sa fie un rasfatat sau ca nu o sa ma asculte, mai rad cu tati si mai zic uneori ca daca peste cativa ani nu ma asculta il ''mananc cu fulgi cu tot'' ......am atatea exemple de copii/adolescenti scapati din mana si mereu spuneam ca parintii sunt de vina, incat ma apuca groaza cand ma gandesc...sper doar sa nu fiu un ''parinte prea exagerat''...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc fetele,ma bucur ca va plac burtica mea si mai ales printesa Ebonee

cecilia,m-am incumetat si am scos-o doar fiindca e ferma unde am fost azi,nu zoo ca am o oroare cu leii,tigrii si toate ucigatoarele astea so,am admirat animalute "vegetabile"
Ebonee a fost foarte incantata doar ca ii era frica de orice animalut,chiar si de iepurasi :(((

sabina,a avut multisoare bubite,au fost mici si multe,acu i-au trecut

si Ebonee mai face crize prin magazine ca nu o las sa isi faca de cap,o ignor pur si simplu,se calmeaza pana la urma si inceteaza,pana vede ca nu ma joc si chiar plec de langa ea fara sa o bag in seama.
oricum,ii place tare la shopping,mereu isi alege jucarii si stie ca tot o sa faca cum vrea ea
asa sunt copiii,insa ar trebui sa inteleaga ca mai trebe si mancare in casa,si haine noi,papuci etc ca altfel nu se poate.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am sosit si noi din minivacanta...super chiar daca am plecat de acasa pe un timp ploios si friguros...aveam numai o pereche de pantalonasi scurti ptr mine
Pitica nu mi-a papat vreo 2 zile pranz si cina, dar am vazut ca i-au iesit canini, deci, mai are de patimit.

Sabina si al meu sotior e cam egoist in anumite situati...daca r fi fost dupa dansul nu m-as fi scolit si recunoscut ceva diplome pe aici...e greu cu 2 copilasi , mai ales cand sant ai tai(ca prof e altfel sau educatoare ma refer),dar sant cateva zile si ai nevoie si tu sa-ti implinesti visele

Dani frumoasa buboasa...deci va plac animalutele alea bune la cuptor

Yaia pacat ca nu mai stai pana in august

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

myral, pare ca a mers usor intarcarea fiindca eu nu am fost acasa. Nu stiu cum as fi procedat daca nu aveam cu cine sa o las, ca erau niste urlete de mama-mama de fiecare data cand ii refuzam sanul. Tipatoare si rasfatata am si io sa sti, nici in scaunul de masina nu sta decat adormita, de mancat in scaunul de bb sau stat in carut nici nu se mai pune problema de luni bune, asa ca zicem ca este varsta lor de vina si speram ca vor creste si va fi mai bine.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Sabina, ca bucur tare ca lucrurile par sa se aranjeze cu plecarea ta! Ca sa te linistesti cu intarcatul, sa stii ca Degetica inca cere tzitz si acum, dupe 2 sapt de la intarcare, inainte de a-si bea laptele de seara sau ori de cate ori aude vorbindu-se despre supt sau daca vede imagini de genul vitelul suge la vacuta, mama lui.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

mandarina, la Istambul mai sunt multe strazi de shopping si in jurul Universitatii Laleli, atata ca multi dintre comercianti vand doar en-gros. Negocierea pretului e un must. Io am negociat si cand mi-am luat blugii Levi's.
Noi am mers destul de mult cu taxiul, ca eram, 4 si era mai rentabil decat cu tramvaiul, iar taxiul nu-i prea scump si le gasesti f usor ca sunt o multime.

Mergi la inceput

Roxali, ce bine ca a tinut vremea cu voi si ati avut o vacanta reusita!
In privinta sustinerii din partea sotilor, io cred ca toti sunt cam la fel, adica problemele si realizarile lor sunt totdeauna mai importante decat ale noastre. Nici Bobo nu se omoara cu sustinerea "profesionala", ca dupa el cel mai bine ar fi sa stau acasa si sa cresc copilul/copiii (daca vor veni si altii).

Mergi la inceput