Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

a auzit cineva-ceva despre cresa Conil din cotroceni ? am postat intrebarea la subforumul de profil si n-am inca nici o parere .

da' tu ai fost sa o vezi? ca mai tine si de feelingul tau..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Ahhh Bianca...sucesti mintile baietilor cuminti

Luna viitoare am doua evenimente importante,implinirea a 4 ani de casatorie si Maria(sora mea) implineste onorabila varsta de 30 ani.
Acum sunt in impas...pentru ziua de nastere as vrea sa ii fac un cadou deosebit...ceva nostim,hazliu...frumos.Ca doar schimba prefixul.Dar ce?Ce va doreati voi la 30 ani?Sau ce v-ati dori?Ma gandeam la un aranjament floral facut de catre mine(am o carte cu imagini super) din florile ei preferate...sau un mini-album cu pozele ei,pe varste...de la 0 la 30 ani...Ce parere aveti?

Eu "pledez" pentru cadouri care sa "ramana" (nu doar in amintire). Florile sunt deci - pentru mine - ca salata langa felul principal
Apoi, la felul principal - nu m-as "risca" la poze.. se zice ca 30 e un hop destul de greu pentru multe femei.. caci "constientizeaza" mult mai clar ireversibilitatea vietii.

P.S. Cica oamenii care nu au imaginatie/idei se ocupa sa le "distruga" pe ale altora. Asa si eu acum
Daca mai ai si alte idei scrie-le.. "tocatorul" meu iti sta la dispozitie

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Papanash, tu vrei sa-l dai la stat de cauti cresa? Eu am un ghimpe impotriva creselor (eminamente de stat in Bucuresti). Se cheama indobitocirea copiilor. Duci acolo una bucata cupil destept vorbaretz si activ si iei de acolo o momaie care a uitat sa vorbeasca, se exprima doar prin tipete si a uitat pana si cum sa se joace. Mai sanatos la gradinitza, la grupa mini/pampers sau cum ii zice fiecare gradi (particulara).

Devylla, eu as merge pe albumul, personalizat pentru sora ta. Si pentru voi, poate un cadou comun, pe care sa-l alegeti impreuna?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna ziua si de la noi!

Am trecut intr-un sfarsit sa vad ce mai faceti si sa va urez o primavara cu cat mai putine probleme...la copilasi ma refer!

Noi suntem bine in general exceptand pofta de mancare scazuta ca urmare a aparitiei caninilor....bine macar ca nu si-a pierdut veselia si ca nu face febra.

Tudor nu vorbeste nici acum insa face o gramada de lucruri noi si intelege mai mult decat ne-am dori noi cateodata...inca se mai trezeste nopatea dupa bibe dar nu ma framant prea tare ma gandesc doar sa nu faca ceva cariute...mai sunt copilasi care papa noaptea sau ma rog la 4.30 dimineata?

Dar mamici care alapteaza mai sunt?

Felicitari Bee pt sarcina...eu acum am vazut in listuta. Sper ca si celelalte gravidute sunt bine, sanatoase...RESPECT pt curaj Mie mi-a trecut de bb2 pt ca Tudor ma epuizeaza si in ultimul timp mi se pare ca a devenit si mai obraznicut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Yaia, mai sa ma imbat numai citind. Parca totusi e prea multa beutura pentru o prajitura... Cred ca raman la reteta mea de titamisu, clasic si ca la mama lui acasa.

iar are Vlad un acces urat de tuse.

Eu nu beau tarie deloc, dar iti spun ca tiramisu asta iese BESTIAL. Bautura nu e multa deloc, ca vezi ca sunt 3 cutii de branza plus ouale, deci iese o tava mai maricica asa...Si ai cerut ceva cu beutura, pt. adulti, asa ca nu da inapoi acum...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

mamici cu copilasi la gradi sau cresa, copiii dorm in aceeasi camera in cae stau ziua la joaca ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Da, au patuturi din acelea care se strang pe perete.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, daca doresti sa te intilnesti cu mai multa lume noi revenim in Bucuresti pe 27 iunie.

Lasa, de tine poate dau in PN, ca e mai aproape si poate trecem pe acolo...Ideea e ca inca nu stiu cand voi merge in Bucuresti...daca ajung acolo, deci nu stiu sa zic. Dar bag la cap informatia.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, intelesesem perioada, ne vedem cu siguranta ca eu plec maxim 2 zile in perioada cu pricina. Daca veniti in Bucuresti un weekend o sa stam acasa, altfel zburam la mare. Multam de reteta cu bauturici, cred ca e delicioasa, desi cred ca l-as cam imbata pe Andrei care ar manca si 2 felii odata.

Nu mai incerca sa scapi de mine acum...ne vedem noi cumva...sper!
Pai nu fuse vorba ca nu e reteta pt. topilasi?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Slippers, nu la stat, e particulara, ne-a atras in primul rand programul ( e varianta pana la ora 20 ) in cazul in care nu reusesc sa-l iau la 18. Chiar nu am alta varianta in afara de cresa, parintii sunt prea batrani si nu fac fata energiei astuia mic, iar bona iese din calcul.
am citit despre Vlad, dar n-am inteles cum s-a pus diagnosticul de astm. In cazul in care asta e, se rezolva bine la varsta asta, am cunoscut pe cineva care a facut copilului cure de salina si cura cu ou de prepelita ( nu stiu cum ,dar cica-i bun impotriva astmului). Si Andrei respira cateodata mai greu, dar cica la varsta asta sistemul respirator nu e complet format ca sa se puna un diagnostic de polipi sau altceva.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Pai nu-ti zisei, soro, ca vin din 20 iunie pana in 12 iulie in tara? Intr-o zi poate-oi veni si pana la capitala...daca nu or fi calduri de-alea mari!

Poze

Vezi cum faci sa "pici" pe la capitalie cand nu sunt eu la mare, adica dupa 3 iulie. Ca la mare n-ai vrut... Macar asa poate ne vedem.

Dupa 3 iulie...asa, notat! La mare n-au mai vrut astia ai mei...mie tot la Muntenegru mi-a ramas mintea, asa ca am cedat si eu...

Poze

Mergi la inceput