Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)
Raspunsuri - Pagina 11
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai acum spui.. dupa ce am ramas fara? E urgent? Sa ma duc sa cumpar? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Stai asa, n-o lua la fuga. Cred ca ma descurc cu ce am, ca am bucataria bine utilata
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
a auzit cineva-ceva despre cresa Conil din cotroceni ? am postat intrebarea la subforumul de profil si n-am inca nici o parere .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Sabina, eu zic sa multumesti frumos pentru bani si pentru sprijin si sa pleci. Nu mi se pare ca faci nimic pe spinarea lui, nu te invinovati aiurea, impartiti sarcinile asa cum e normal intr-o familie. Si da, are dreptate, este decizia ta si e firesc sa ti-o asumi, ceea ce vei si face.
Hai, fugi la cursul tau, meriti din plin si este ceea ce iti doresti de mult timp. Nu e nimic imoral in a-ti realiza si visele, alaturi de copii si de familie este si asta o ratiune de a trai. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash , ca stiu foarte bine ca-s apriga la manie si iau foarte rapid decizii majore. |
Mah, daca deciziile-s alea bune, nu-i bai cu viteza!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Carpatino, sunt acasa in momentele cheie: dimineata pana la 10, 11 si seara dupa 8 ![]()
si bineinteles ca nu plec in fiecare zi, stiti bine. Acu cu referatu asta a afost mai greu.
De excursie stiam din noiembrie. Initial am zis ca sa vina si el cu copiii (se doarme la 2 Mai), dar Sofia are examen de admitere la scoala de muzica luni 11 mai (excursia 8-10)
asa ca ea trebuie sa fie langa pian obligat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Sabina, inca o chestie. Daca nu accepta ajutor este decizia lui si o sa si-o asume, la fel cum el iti spune tie sa iti asumi decizia. Nu e copil sa ii arati tu calea, si-o alege singur si o duce asa cum a ales. Hai capul sus si gandul la bagaje. 
Cecilia, multa sanatate lui Cristi, sper sa nu fie nimic serios.
Papanash, felicitari micutului indragostit, sa vezi ce o sa fie la usa voastra!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Papanash, ce tare fazaaa:)))
oricum, la cat de frumos e Ghighi isi gaseste el repede alta mai mistoaca:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Papanash, cam devreme pentru prima dezamagire in dragoste. Off... bietul baietel...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
devylla spune:
Ahhh Bianca...sucesti mintile baietilor cuminti![]()
Luna viitoare am doua evenimente importante,implinirea a 4 ani de casatorie si Maria(sora mea) implineste onorabila varsta de 30 ani.
Acum sunt in impas...pentru ziua de nastere as vrea sa ii fac un cadou deosebit...ceva nostim,hazliu...frumos.Ca doar schimba prefixul.Dar ce?Ce va doreati voi la 30 ani?Sau ce v-ati dori?Ma gandeam la un aranjament floral facut de catre mine(am o carte cu imagini super) din florile ei preferate...sau un mini-album cu pozele ei,pe varste...de la 0 la 30 ani...Ce parere aveti?
Iar fiind 4 ani de casatorie,al patrulea an este anul florilor...ma gandeam sa fiu in tema,ce cadou sa ii fac eu sotului?Lui ii plac florile...are pe terasa o groaza de ghivece...mai ales trandafirii galbeni sau roz![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
mamici cu copilasi la gradi sau cresa, copiii dorm in aceeasi camera in cae stau ziua la joaca ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme