Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabino, am citit prima ta postare si am fugit la bucatarie sa fac inventarul la tigai, cand ma intorc victorioasa cu vreo 4, citesc ca de fapt tu vrei sa-l lauzi . pai e frumos asa ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu il laud, e doar adevarul, sa fim seriosi, oricine pleaca mai mult de 5 ore de-acasa zilnic NU isi creste singura copiii....deci nu se poate spune ca nu se implica, atata am vrut sa zic.
pe mine ce ma supara e ca nu accepta ajutor din afara, sub pretextul imoralitatii mele....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

asta ca nu accepta ajutor din afara e mandrie curata si nitica razbunare...pe constiinta ta.
Insa eu ma intreb.,de excursie stia din vreme nu?Sau l-ai anuntat pe ultima suta?
Caci daca stia de acum cateva luni...n-are scuza

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ano, daca era asa e bine. E mai rau.
"tu faci ce vrei, e decizia ta dpdv moral, eu nu te opresca pleci, iti dau si oricati bani ai nevoie"

(si mi-a si dat )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sa inteleg ca i-ai spus de cati bani ai nevoie? (glumesc, evident).

Dupa cum iti spuneam, voi va stiti "bucataria"... Da' la tigaile mele sa nu aspiri, ca am pe cine le folosi (sa nu uitam ca am si eu un exemplar acasa, care in ultima saptamana cam cere tigai).

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

el sta f f mult cu copiii. Practic eu toate compozitiile si doctoratul mi le fac pe seama lui, care nu face absolut nimic pt el personal, niciodata.Lipsesc ore in sir de acasa in timp ce el ii hraneste, spala, gateste, schimba.el pleaca 2 zile pe saptamana de acasa, atat.In rest nu face nimic pt el, desi i-am propus de un milion de ori.

Pai daca tot nu esti de ajutor cand esti acasa.. ce se schimba daca pleci in excursie?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
(sa nu uitam ca am si eu un exemplar acasa, care in ultima saptamana cam cere tigai).

Pai acum spui.. dupa ce am ramas fara? E urgent? Sa ma duc sa cumpar?

=====================

Mergi la inceput

hai sa va zic de prima experienta amoroasa a lu' Ghighi .

s-a petrecut alaltaieri dupa-amiaza, la locul de joaca din parc. Andreiul meu se indrepta spre topogan. Pe topogan cobora o draguta domnisoara, mai mare cu juma' de cap decat odrasla mea, de ani cred ca era mai mare cam cu 1.
erau oki in oki, ea cobora, el se indrepta spre ea, la baza topoganului. ea a coborat lin, erau tot oki in oki, s-au apropiat, mai mult, parca totul se desfasura cu incetinitorul, au ajuns aproape, fata in fata, oki in oki si asa de firesc si pur, s-au pupat. Nu oricum ci pe gura . apoi al meu a inceput sa fuga, sa dea ocolul topoganului, striga si canta, era in culmea fericirii. eu am ramas uitandu-ma la el, cu lacrimi in oki.
s-au jucat impreuna la nisip, pe topogan, au facut cunostinta ( o cheama Bianca ).

Aseara am fost din nou acolo, dar Bianca era cu alt baiat, cu Vlad, iar pe Andrei nu l-amai bagat in seama, doar o data a venit spre el si l-a intrebat cum il cheama ( uitase deja) si atat.
Andrei mereu zice 'pa, tititza, pa'.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:

sa fim seriosi, oricine pleaca mai mult de 5 ore de-acasa zilnic NU isi creste singura copiii

Da' daca pleci mai putin de 5 ore se pune?

=====================

Mergi la inceput

Sabino, las-o asa si mai vorbiti dupa 2 zile. Parerea mea e ca ai un sot intelegator si mare iubitor de familie. Al meu n-ar concepe sa lipsesc de-acasa si sa ramana el cu copilul atatea ore. Eu mi-am programat sa fac scoala de soferi dupa ce-l dau la cresa pe Andrei, ca altfel nu se poate.
Si nu mai zic nimic nu din resemnare, ci pentru a nu escalada un conflict, ca stiu foarte bine ca-s apriga la manie si iau foarte rapid decizii majore.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
s-au jucat impreuna la nisip, pe topogan, au facut cunostinta ( o cheama Bianca ).

Aseara am fost din nou acolo, dar Bianca era cu alt baiat, cu Vlad, iar pe Andrei nu l-amai bagat in seama,

Lol, Bianca e pe fast forward..

amorezului si-i uram insanatosire grabnica!

=====================

Mergi la inceput