Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)
Raspunsuri - Pagina 9
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Mai fetelor, nu ma mai invidiati pt calatoria asta |
Invidia mea nu de la calatorie venea... s-a nascut la "pranz pe malul marii" si a ajuns la maturitate la "ras tot timpul"
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
neata!
prea buna nu e.
mi-a zis f clar tati de copii ca daca plec la excursia foto e decizia mea morala.
ca lui ii va fi extrem de greu, ca se simte obosit si rau cu inima si ca nu ma poate impiedica, dar sa-mi asum.
Si ca nu accepta ajutor din afara, pt ca nu e moral ca pt distractia mea sa se implice alte persoane, si ca oricum un ajutor mai mult il incurca.
E f f greu . Probabil o sa renunt la tot cursu .
In excursia asta se invata un mil de chestii la cald si se sudeaza grupul, faci poze bune, te ia in tabara internationala daca esti bun, la expozitii....
mi-a zis clar ca sunt extrem de egoista si inconstienta si o mama mizerabila care nu se gandeste deloc la copii
a, si ca mamele care ma considera mama buna o fac numa pt ca eu ma laud pe internet, dar ca nu stau ele sa ma vada minut de minut cum imi resping copiii si ma gandesc mereu in alta parte

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Sabina, da' io am o nedumerire... Copiii tai au numai mama? Implicarea tatalui unde e? Ca nu cred sa le fi dat tzatza... Mie mi se pare de data asta ca egoismul a sarit parleazul de partea lui... cu tot respectul pentru domn' profesor.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
devylla spune:
| citat din mesajul lui Sabina neata! prea buna nu e. mi-a zis f clar tati de copii ca daca plec la excursia foto e decizia mea morala. ca lui ii va fi extrem de greu, ca se simte obosit si rau cu inima si ca nu ma poate impiedica, dar sa-mi asum. Si ca nu accepta ajutor din afara, pt ca nu e moral ca pt distractia mea sa se implice alte persoane, si ca oricum un ajutor mai mult il incurca. E f f greu . Probabil o sa renunt la tot cursu . In excursia asta se invata un mil de chestii la cald si se sudeaza grupul, faci poze bune, te ia in tabara internationala daca esti bun, la expozitii.... mi-a zis clar ca sunt extrem de egoista si inconstienta si o mama mizerabila care nu se gandeste deloc la copii ![]() a, si ca mamele care ma considera mama buna o fac numa pt ca eu ma laud pe internet, dar ca nu stau ele sa ma vada minut de minut cum imi resping copiii si ma gandesc mereu in alta parte ![]() ![]() ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
ei asta e buna...sunt clar vorbe spune pe-un fond nervos.
Fii tu de data asta egoista...mergi in excursie..lasa-l sa se descurce cum poate,termina-ti cursul...mai mare pacatul daca renunti.Si apoi o sa ai tu grija sa se simta toti rasfatati si iubiti.
Mai trebuie sa faci si ceva sacrificii

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina Si ca nu accepta ajutor din afara, pt ca nu e moral ca pt distractia mea sa se implice alte persoane, si ca oricum un ajutor mai mult il incurca. |
Depresia post-partum se manifesta si la barbati?
Sabinescu, toate tigaile mele vor fi expediate asap pe adresa ta...
Ce sa-ti zic mai mult, stii si tu ca asta-i egoism impins la extrem si invaluit in vorbe mari (si grele).
Gandeste-te la toate - dar si la tine - inainte sa iei o decizie...

=====================
Sabina spune:
el sta f f mult cu copiii. Practic eu toate compozitiile si doctoratul mi le fac pe seama lui, care nu face absolut nimic pt el personal, niciodata.Lipsesc ore in sir de acasa in timp ce el ii hraneste, spala, gateste, schimba.el pleaca 2 zile pe saptamana de acasa, atat.In rest nu face nimic pt el, desi i-am propus de un milion de ori.
asa ca nu cred ca nu se implica, el cel mai implicat tata pe care l-am vazut in viata mea.
Adevaru e ca varsta isi spune cuvantul si oboseste f f repede :(
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Sabinescu, nu-ti mai pune cenusa in cap.. bine?
=====================
Sabina spune:
ceea ce nu scuza categorisirile, bineinteles.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Sabina, voi va stiti treburile cel mai bine. Poti sa te superi pe mine, da' tot egoism imi pare. Excursia asta e planificata si asteptata de tine de atata timp. E exact genul de faza "faci ca mine ca de nu ma supar, imi iau jucariile si plec". Si doctoratul trebuia sa il dai, nu?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Ano, daca era asa e bine. E mai rau.
"tu faci ce vrei, e decizia ta dpdv moral, eu nu te opresca pleci, iti dau si oricati bani ai nevoie"
(si mi-a si dat
)
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo