Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Mai fetele....a fost ziua lui Ianis de Anasol si ziua lui Ralu. Acum am observat
Anasol, sa iti traiasca flacaul si la multi ani din partea noastra.
Ralu, la multi ani fericiti , multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am inchiriat camera la mare din 6 iulie vreo saptamana . Tot acolo unde am stat anul trecut in vila de la Eforie Nord ca noua ne-a placut. Pret inca nu a putut sa imi spuna dar a spus ca tot cam anul trecut, 100-120 lei pe noapte .
In 8 iulie e ziua Sandrei si iar mergem in Aqua Parc ca in fiecare an .
Imi trebuie relaxare si destindere dupa licenta nu? Oricare ar fi rezultatul .
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Maraki, din pacate, vaccinul nu-ti ofera imunitate 100% ; dupa unii medici poti face boala, dar o forma mai usoara. Vad ca la voi numai usoara n-a fost .
Bianca, ROR dupa parerea mea este prescurtarea de la RUJEOLA OREION RUBEOLA. Deci chiar daca a facut vaccinul ori nu s-a activat, ori... cine sa mai stie ???
Ma gandesc ca, daca mai am un copil, voi avea serios la ce sa ma gandesc cat priveste vaccinurile...... in special daca-i baiat........
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Am pus ceva poze aici:
http://www.dropshots.com/asteryaro3#date/2009-04-29/07:49:08
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
silvi_2005 spune:
Cu scuzele derigoare urez si eu cu intarziere La multi ani !!!!lui Ianis si Ralucai nu am fost atenta la lista....nici la faptul ca e luna mai deja, noroc cu Bianca ...peste 2 zile e si ziua tatalui meu si clar uitam...Bianca iti dau de baut ca m-ai sesizat ca e luna mai .
Noi ne-am intors de la bazin...eu tare dezamagita nu mai merg clar cu "trupa" ca nu mi-a placut deloc celelalte bazine erau inchise si am stat la bazinul de pitici vreo 10 mame cu pruncii, al meu plictisit de bazinul mic fugea pe acolo si-a si julit un cot, nu reuseam sa il prind printre ceilalti pitici, erau si 2 mame cu copii de 3 luni acolo lasati in bazin si imi era ca o sa calce al meu pe vreunul abia am asteptat sa se termine sa mergem acasa o sa il ducem noi cand vrea si gata, ca nici nu s-a jucat cu ceilalti si nu are rost deci mersul asta in grup.
Maraki sanatate multa lui Angelo sa treceti cu bine peste pacatoasa asta de boala.
Bianca am uitat sa iti zic sau ti-am zis ca a dat scleroza in mine, Alain e f incantat de revistele de la Magic Enghih in romana si de dvd, ce numar a aparut acum? A mai primit ceva reviste cu tot de la Club House cu Mk Mouse, am observats o azi ca pe astea are rabdare sa le rasfoiasaca Pun reteta cand termin de scris mesajul.
Paula ti-am vazut minunile, super peiseje si super curajosi au intrat si in ceva pestera? ca asa parea.Cat despre calarit ce sa mai zic, cred ca pe al meu nu il convingeam never sa urce pe un cal felicitari de la noi .
Cristina super frumoase poze ati pus ! Arati bine mamico, parca esti mai vesela si mai plina de viata de la noi, sa zambesti mult ca iti sta tare bine.
Sa va zic reteta de la cotletele de aseara, cotletele le-am facut dupa o reteta explicata de fratele meu il impresionase la un restaurant in Romania mancarea asta. Am facut la gratar 2 cotlete de porc (lasate bine la macerat cu ulei de masline si condimente cateva ore in avans) si apoi intr-o alta tigaie cu putin ulei de masline am pus intre cotlete cate o felie de mozarella si am lasat sa se faca incet la capac pana se topeste branza, la sfarsit am pun niste ierburi aromate uscate deasupra. Cica se serveste cu sos alb de smantana dar sincer mi s-a parut prea grea combinatia...si am lasat fara sos. Cartofii taranesti, cei mari din poza,sunt facuti super simplu. I-am taiat de dimensiunea care se vede in poza, i-am pus la fiert 7 minute si apoi i-am lasat bine la stors si i-am fact cu sare,piper si boia dulce( cred ca putea pune si mai multa boia) si i-am prajit in fripteoza de cartofi in baie de ulei cam 5 minute.
Cartofii tiganesti sunt cei mititei din poza, f buni am gustat si eu i-am taiat cubulete mici cruzi, fierti si ei 7 minute in apa cu sare apoi pusi la stors, facuti cu putina boia, sare si piper. I-am pus la rumenit apoi intr-o tigaie cu o pelicula fina de ulei, si cand am considerat ca sunt facuti am turnat peste ei 2 linguri de mujdei facut cu ulei fara apa si am mai lasat un minut la foc mic, ies o minunatie . Se mai pot pune pe ei ierburi aromate la sfarsit dar eu am preferat asa sipmli. Trebuie folositi cartofii rosii la ambele reteta ca altfel se sfarma la fiert. Va doresc pofta buna daca va decideti safaceti ceva .
Am fugit sa pregatesc ceva de papa pt al meu sot care face iar naveta la Reims saptamana asta si vine rupt de oboseala.O seara buna tuturor.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
heelp, Robert nu a avut pojar si nu stiu daca maine e tarziu sa mergem la dr sa-i faca imunoglobulina La Angelo e a 5-a zi de la eruptie....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Noi am fost azi la un magazin la vreun km de aici, am mers si am venit pe jos. Cand am ajuns acasa ma dureau picioarele ingrozitor si dupa vreo 30 minute am inteles si de ce..a inceput ploaia
Silvia, mi-am salvat retele si am sa fac si eu cartofii aia ca noi suntem mari consumatori de cartofi. Bine a ai precizat ca se folosesc cartofi rosii ca eu doar galbeni folosesc. Si eu fac cartofi in genul asta cand fac pui in tava, ii tai cubulete, ii fierb 7 minute, ii scurg, pun niste vegeta pe ei si apoi ii mai pun vreo 10 min la cuptor langa pui. Minunati.
Astery, faine pozele. Nu stiu cu rubeola in ROR, am gasit pe un site si am spus ce am vazut.
Maraki...poate sa ia Robert, poate sa nu ia....depinde cum ii e imunitatea. Cand am avut eu rubeola Nelu a stat langa mine si nu a luat. A luat dupa mai multi ani de la niste soldati la unitate . Asa ca depinde. Varicela eu am facut la 25 ani dupa ce a facut Sandra de la gradinita .
Eu i-as face lui Dani vaccinul impotriva varicelei dar am citit acum ca nu protejeaza decat cativa ani si e bine sa faca varicela. Mie mi-e frica sa faca Dani varicela ca va trebui sa leg ...copilul asta al meu e bolnav cu scarpinatul si ruptul bubelor de pe corp, daca simte vreuna atata si-o rupe, nu conteaza ca ii da sange . Ii face mare placere sa isi zgandare bubitele. Asa ca nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample daca va avea varicela . Si degeaba ca il dadeam cu mixtura, cu otet sau spirt dar tot nu se potoleste
Silvia, si ziua tatalui ere in mai, taur adevarat . Sandra are teza la romana chiar de ziua lui, in 12 mai.
Biancas spune:
Asa e cu ROR e impotriva rujeola, oreon, rubeola. Noah..nu stiam .
Oricum daca imi amintesc bine eu am facut rujeola pe la 4 ani, imi duc aminte ca eram buboasa si stateam in pat si matusa mea mi-a adus jocul Piticot sa nu ma plictisesc.
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro Maraki, din pacate, vaccinul nu-ti ofera imunitate 100% ; dupa unii medici poti face boala, dar o forma mai usoara. Vad ca la voi numai usoara n-a fost . Bianca, ROR dupa parerea mea este prescurtarea de la RUJEOLA OREION RUBEOLA. Deci chiar daca a facut vaccinul ori nu s-a activat, ori... cine sa mai stie ??? Ma gandesc ca, daca mai am un copil, voi avea serios la ce sa ma gandesc cat priveste vaccinurile...... in special daca-i baiat........ Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Astery, la ce sa te gandesti in privinta vaccinului? Sa nu le faca? copiii mei au facut varsat de vant faza foarte usoara si asta datorita vaccinarii, la fel si Angelo...sant sigura ca el a avut varsat de vant in iarna dar erau foarte putine bubite si a trecut peste boala ca si cum nu ar fi avut-o. Acum a patit-o cu rubeola asa rau pt ca a avut ghinionul sa faca si gripa pt ca dr spune ca nu e febra 40 timp de o sapt din cauza rubeolei. Ea a spus ca are doua boli, rubeola si gripa, bine ca mi.a dat niste supozitoare care sant bune pt nas, bronhii si gat pt ca sub forma de sirop tare greu i l.as fi dat copilului.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
La multi ani pt munteanca noastra Ralu Sa fii sanatoasa mamico, multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5