Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi nu am intrat ... de dim. vazand ca e innorat, am plecat langa Verona la safari park si gradina zoo. a fost misto sa mergem cu masina printre animale: girafe, lei, leoparzi, rinoeri,maimute, . pe urma la zoo si gata, a trecut si ziua de azi. Maine ramanem in oras, sa dam o tura pe la magazine si la pizzeria unde am lucrat.
Bianca voi vdea pozele la intoarcere, super ca v-ati simtit bine la Sebes.
Silvia misto ca v-ati intalnit cu Anda si familia.
am mancat inghetata si pizza la greu...ceva paste...
Inghetata musai sa mai mananc, nu ma satur de ea, si Marco mi-a cerut la greu. de fapt e asa cremoasa si prea putin inghetata.
Cristina pai ma plimb si e cat mai pot, asa mai greu...dar merge.

va pe toate. pe maine.

_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova wow ce fain, safari...niic nu stiam ca au italienii asa ceva chiar sunt tari in turism. Mie imi placea lanebunie inghetata lor de fructe, aceea de pepene galben nicaieri nu gasesc ca cea facuta acolo. Distractie placuta in continuare.
Cristina merci de urari merge dieta de parca sta si fix peste o luna mergem in Ros i la mare si air sunt cat o balena neapart trebuie sa fac ceva...habar nu am ce reusesc.
Bianca hai ca pun eu poze cu mancare uite cina facuta in seara asta experimetal http://www.dropshots.com/psilviaro6 sunt cartofi taranesti, cu sfecla rosie, cartofi tiganesti si cotlet de porc umplut cu mozarella hipocaloric cat incape sotului i-a placut dar a zis ca e prea consistenta. Eu am incercat azi o zi de apa si am esuat maine o iau de la capat. Maine incepem mersul la bazin cu gradinita de la ora 14,15 .
Pun reteta mai pe larg maine.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, fain ca ati avut asa zi faina . Ai facut poze cu animalele alea asa aproape? Si Dani a mancat la Sebes 4 inghetate, zilnic imi cerea si el si sora-sa. Ma bucur ca o mananca foarte frumos, nu se grabeste si linge putin cate putin din ea. In felul asta nu e chiar asa de rece.Ultima a mancat-o la Alba in parcarea din fata catedrelei. Ce fain e parcul ala de langa catedrala si ceva bar cu terasa afara ..l-am admirat dar nu am stat ca altfel nu mai plecam de acolo.
Silvia, vrei sa ma imbolnavesc? . Mama ce bine arata farfuria aia...te miri ca nu poti slabi..cum sa poti cand gatesti asa ceva? Cred ca ar trebui sa o lasam mai moale cu gatitul si poate poate.... Cum vin aia cartofi tiganesti? Nu am auzit... Sa pui retele ca sunt curioasa. Aia de langa par cartofi asa rumeniti in cuptor...cartofi aurii mai degraba.
Incepe filmul meu preferat la 23.45 asa ca merg in pat.
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

Angelo are rubeola si a facut faza nasoala! Febra 40 timp de o sapt. nas infundat o sapt dar de doua zile a inceput sa-i curga si vad ca-i fac bine picaturile,timpane inrosite, lipsa poftei de mancare o sapt. astazi e a 5-a zi de la eruptie si vad ca de aseara de la ora 21.30 cand i-am pus paracetamol supozitor, nu a mai facut febra. Ieri dupa iesirea la medic a fost rau de tot, se umflase la fatza, rosu, ochi in lacrimi, febra mare...trebuie tinut in casa si cat se poate in pat.Stau si ma intreb, din moment ce este vaccinat contra rubeolei, cum a ajuns la stadiul asta atat de rau? Cand am fost la dr romanca ieri, imediat a inceput sa il pipaie de ganglioni si a gasit doi in spatele capului mai sus de ceafa ,unul subrat, inca doi mai jos de burta, cica scapa de ei in cateva sapt si daca-i apasam sant durerosi.Eruptie mare a aparut pe fatza in primele 2 zie dupa care pe corp si cateva pe membre.Ca sa vedeti ce competenti sant nemtii: marti am fost la cabinet la neamt si a spus ca nu-i nimic deosebit cu eruptia pe fatza, sambata am fost la urgente si au zis ca e din cauza febrei....cum am intrat la romanca ieri, si-a dat seama despre ce e vb si a inceput sa caute ganglionii care intotdeauna apar la rubeola.

revin mai tarziu

rubeola am gasit pe net ca este pojarul nemtesc, cum adica? pojarul nostru este la fel?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna si de la mine inca la
Maraki, nu stiu daca Angelo e vaccinat impotriva rubeolei si nu a rujeolei. Oricum e bine ca a facut boala acum si nu la maturitate cand e mai rau. Eu am facut rubeola la 16 ani si am facut complicatie si am avut edem glotic. Edemul glotic e ceva nasol...m-am sufocat si era sa imi inghit limba, sora-mea statea pregatita cu cutitul sa imi faca gaura in gat si sa bage un pix in caz ca nu ajungea salvarea repede. Atunci l-am vazut prima oara pe Arafat,au venit 2 salvari la mine (pe atunci erau multi care faceau practica), au fost 9 persoane de la salvare, mi-au dat perfuzii, injectii si nu m-a lasat gatul, l-au chemat pe Arafat prin statie si a venit si el rapid, mi-a dat hidrocortizon banuiesc (de la ala te desumflii)si mi-a fost bine, m-a dus la spital si m-a tinut vreo 2 ore sa se asigure ca totul e ok. (nu m-au putut interna din cauza ca aveam rubeola si eram contagioasa).
Asa ca,....mai bine sa faca boala acum nu mai tarziu.
la Angelo sa ii treca repede.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu pe aici, am pus sa fac o ciorba de cartofi si o friptura cu cartofi pireu. Am mai bagat o tura in masina de spalat ca mi-a ramas de ieri.Nelu s-a dus la tara la bunica lui sa repare ceva gard.
Ieri i-am cumparat Sandrei ierbar ca trebuie sa isi puna plantele ce le-am tot strans si presat.
Cosmi voi ce faceti? Bianca trebuie sa faca ierbar? . La anul vor face insectar, ioi ce urat e ala...mi-a fost scarba si mie cand l-am facut pe al meu.
Irina de la mare cum sunteti? Cum e Mario? Ati fost la pediatru cardiolog? Ce v-a spus?
Ralu, azi mergeti la psiholog, tinem pumnii.
Toanca, nu mai spui nimic?
Ioana de BN cum e in somaj?
Restul pe unde sunteti gagici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca m.am uitat in carnetul de vaccinare a lui Angelo si l.a facut de 2 ori. Cum crezi ca ar fi fost posibil sa nu il faca? Astazi e mai bine, nu a mai facut febra de aseara dar tot trage sa stea in pat..se joaca cat se joaca si se duce in pat la tv.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi am fost plecati la munte cateva zile. Avem poze noi in albun, deci va invit sa le vedeti.
Ambii copiii au luat lectii de calarie. Au fost foarte incantati, nu le-a fost frica deloc.

Mergi la inceput

http://stirileprotv.ro/stiri/meteo/temperaturi-extreme-in-urmatoarele-5-luni-vara-se-anunta-caniculara.html

Mergi la inceput

Maraki, uite-te bine in carnet ca Angelo a fost vaccinat impotriva rujeolei nu a rubeolei. Sunt 2 boli diferite.
M-am uitat acum peste vaccinurile obligatorii din Romania si vaccinul e impotriva rujeolei. Acuma daca la voi sunt alte vaccinuri nu stiu, dar aici se vaccineaza impotriva rujeolei nu rubeolei.

VACCINURILE OBLIGATORII IN ROMANIA

VARSTA VACCIN DESCRIERE VACCIN
0 - 7 zile BCG - maternitate
HB #1 - maternitate Tuberculoza pulmonara
Hepatita B
2 luni DTP - VP (oral, intramuscular) + HB #2 Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita + Hepatita B
4 luni DTP - VP (oral, intramuscular) Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita
6 luni DTP + VP + HB #3 Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita + Hepatita B
9 luni - 12 luni AR (se poate opta doar pentru ROR la 12 luni) Rujeola
12 luni R1 DTP + R1 VP (rapel 1)
ROR (PRIORIX) Difterie, Tetanus, Pertusis + Poliomielita
Rujeola, Oreion, Rubeola
30 - 35 luni R2 DTP (rapel 2) Difterie, Tetanus, Pertusis
6 - 7 ani DT - AR Difterie, Tetanus, Rujeola
8 - 9 ani VPOT (oral trivalent) Poliomielita
13 - 14 ani DT - BCG Difterie, Tetanus - Tuberculoza pulmonara

Mergi la inceput