Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am intrat sa va din Sebes. Am ajuns ieri, vreme frumoasa, a plouat adineauri putin dar acum e iar soare.
Va si poate intru mai tarziu ca ma asteapta oamenii la mici .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
haideti la cafea, noi suntem matinali.
Ieri ne-am intalnit la lac cu parintii fostului meu sef, ma asteapta la pizzerie. Oricum treceam pe acolo sapt. viitoare.
Aseara au fost niste prieteni aici la noi la masa, ne-am culcat tarziu, dar tare bine ne-am trezit.
Mergem si noi la un centru comercial din apropiere...sorella inca doarme si Marco vorbeste asa de tare, ca ne-a innebunit.
Mananca pizza, paste si peste la greu...zici ca aici a crescut toata viata lui...micul nostru italan.

Bianca cat stati la Sebes? distractie placuta in continuare.

va pup pe toate, pe mai tarziu.

_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pe unde umblati dragelor? nimeni u mai zice nimic?
Noi umblam....atat cat putem, caci tare greu mai e si obosesc repede.
Ieri am fost la Lago di Grada...super...vreme buna, mi-am bagat picioarele in lac...apa ca gheata.
Marco e ok, in schimb azi nu a prea mancat...acum ii fac ceva de papa, caci pe unde am fost nu a servit nimic...doar grisine.
va si va doresc o duminica faina.
pe maine.

_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Wow ce liniste e in zona se vede ca a fost Mai si v-ati chefuit , vin fetele cu poze si impresi imediat.
Noi am avut musafiri in acest we prelungit, au fost la noi Anda cu sotul si cu Mark, ne-am distrat de minune si piticii s-au simtit f bine, au fost si in parc si la cumparaturi impreuna ne-am simtit f bine si a trecut repede timpul.
Giova distractie placuta mamico si fa pauze dese , te invidiez pozitiv pentru ce bunatati mananci ai mancat inghetata? Nu vb in italiana Marco? salutari de la noi.
Bianca cum a fost excursia, ai trisat tare dieta eu am facut dezmat in we asta am deraraiat rau de tot de maine reiau strict de tot ca mai e putin si merg la mare .
Salutari tuturor si spor la treaba ca incepe o saptamana....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine.
Am ajuns in sfarsit acasa...vai ce nu as fi venit. Tare frumos a fost, am prins vreme buna si stateam toata ziua in curte sau hai-hai prin plimbari. Intram in casa doar la somn, nici de TV sau de calc nu mi-a ars. Am intrat o data pe calc si aia ca trebuia sa trimit un mail ca altfel nu intram.
Am gasit un magazin fain in Sebes, cu marfa exclusiv nemteasca la preturi bune. M-am dus sa cumpar Ariel ca spunea matusa mea ca nu se compara calitativ detergentul romanesc cu cel german chiar daca sunt aproape la acelasi pret. Erau multe produse, in special detergenti, cosmetice si ceva dulciuri.
Am fost intr-o excursie azi la Sarmisegetusa Regia...nu e Sarmisegetusa ce o stie toata lumea din Hunedoara ci alta, prima cetate dacica defapt ca cealalta e de fapt facuta de romani. Am mers pana la Orastie si de acolo pe drum de munte pana sus in munte la o altitudine de 1000 m dar drumul e bun si am urcat cu masina pana sus. A fost super excursia, mi-am adus si 3 ferigi maine trebuie sa le plantez in ghivece. Peisaje...nu va spun o minune si un aer curat..
Azi cand am venit spre casa am oprit prin Alba si am intrat sa vedem cetatea.
A fost o minivacanta foarte reusita.

Silvi, lasa-ma ca si eu am calcat foarte stramb in weekendul asta dar asta e acum. . Lasa ca slabim noi..in viata asta
Giova, vad ca esti foarte activa de acolo, super ca faceti si voi plimbari si va reintalniti cu vechii prieteni. Pana cand stati? Noi am fi vrut sa mai stam pana maine si sa o tirmitem pe Sandra cu sora-mea dar am zis ca tot una e acum...o noapte in plus, in minus tot una e.
Ralu, interesant ce spune Anastasia. Adica interesante expresii pt varsta ei. Bine faci ca ai decis sa o duci la psiholog, pacat ca e un pic micuta si nu va colabora ca un copil mai mare sa spuna ce o doare dar cu siguranta medicii au ei tehnicile lor. Bafta si sa intrii sa ne spui ce v-a spus (cu toate ca dupa prima sedinta nu se poate spune mare lucru)
Astery, la multi ani fratelui tau . Sta si el la voi in oras?
Maraki, ti-a fost lene sa scrii doamna? Sau iarasi nu ai avut ce?

Inca nu mi-au reparat aia aparatul si am facut niste poze cu camera dar parca vad ca nu au iesit foarte bine si e chiar pacat mai ales cele de azi de la munte. Vad eu maine cand o descarc ca azi nu mai am chef.
Mai revin maine ca mi-e somn.
Noapte buna

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello, hello.
Bianca, te-ai distrat, ce bine.
Multumesc pt. urarea pt. fratele meu, da, tot in Buzau sta si el.
Avem si noi poze, o sa pun maine, acum e tarziu si nu mai pot.
Gio, bine va mai distrati si voi, ma bucur.
Silvi, spor la dieta in continuare.
Da, si eu m-am gandit la Maraki, sper ca-i ok si ca n-a patit nimic.
Noapte buna, eu am niste pb. personale, sper s aies cumva din necazul asta, ca asta mai lipsea. Cand sa zic si eu ca-i totul bine....

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
La cafea nimeni?
Maraki? Ce-i cu voi, sunteti bine?
Celelalte fete, ce mai faceti, nu ne mai spuneti nimic?
Eu ii fac o ciorbita lui Razvan, el se uita la Thomas, am pus o masina la spalat, fac putina ordine, si dupa ce papa Razvan, iesim afara, e soare si frumos.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Neatza...Astery eu la cafea dar cam la ora asta
Astery, sper sa iti rezolvi problemele si sa fie totul iarasi bine.
Mi-a scris Maraki ca Angelo e bolnav de cateva zile cu febra de 40 si nu are chef de forum . A fost cu el la medic si nu i-a dat antibiotic, zilele astea merge la alt pediatru roman. I-a facut analizele la spital si nu e de natura bacteriana. Sper sa ii treaca repede si sa ii revina cheful de scris.

Ai mei copii sunt la socrii, i-am lasat aseara acolo cand am venit ca Sandra s-a rugat de noi sa o lasam si Dani cand a auzit ca Sandra ramane s-a cerut si el sa ramana: "Buni ma tzi si pe mine?" . Le-a facut aseara baie pana am stat noi la o poveste si acum Sandra e la scoala iar Dani a fost la plimbare cu soacra.
Trebuie sa despachetez gentile si sa bag la ....am un chef...
...
Nici mancare nu am..de fapt am o ciorba de varza (lucicos cum ii spunem noi) dar dupa atataea zile de mancat parca mi-e sila de mancare . Dar trebuie sa fac ceva si inca nu stiu ce...am o jumatate de kg de ciuperci in frigider sa vad poate le fac la cuptor cu ...ceva carne.
Partea buna e ca m-am cantarit si am tot atatea kg cu cat am plecat cu toate ca eu simteam ca am pus pe mine mai ales la burta ca parca ma strangeau blugii. Ciudat si am mancat....mancat de numa zilnic ciorba, gratare , ceva dulce a facut matusa mea .

Mergi la inceput

Am pus pozele de ieri cine are chef sa vada.
http://www.dropshots.com/biancas3#

Mergi la inceput

No mai dar care va e baiul? Vad ca vizualizari sunt peste 45 de la amiaza dar de scris....pauza, nu se indura nimeni.. Hmmm...
Va e lene doamnelor? Sau nu aveti ce scris? . Aici acceptam orice, chiar si retete de orice mancare sau cum e sau cum va fi vremea . Ca doar nu om vorbi doar despre copii ca am capia cu totul .

Mi-am adus si eu copiii acasa si am iesit la plimbareala putin prin cartier. De cina am facut vinete (salata de vinete cum spuneti voi sau mai bine spus vinete cu maioneza).
De maine il ducem pe Dani la gradi...asta daca nu ne va fi lene sa ne trezim ca si Nelu e in concediu pana in 15 .
In rest..nimic

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4

Mergi la inceput