Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)
Raspunsuri - Pagina 7
maraki spune:
Silvie la multi ani tatalui tau, sanatate si numai bine Si socra-miu a fost sarbatorit pe 2 mai iar acum pe 8 este socrosenia Socra-miu trebuia sa isi faca ziua cu neamurile dar a sunat la toti si a anuntat ca nu pregateste nimic sambata trecuta pt ca este Angelo bolnav, a fost cu noi la urgente la spital.Masa o vor da acum de ziua socroseniei dar noi nu ne ducem pt ca avem copilul bolnav.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ma miram eu de ce gasesc laptopul neparolat,este Michelle in Italia iar Giuseppe nu inchide comp de tot
Bianca, Doamne ajuta sa nu faca Robert rubeola, eu cu Giorgos am avut.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
NEATA GAGICI
MARAKIoffff saracutul tau pui,sanatate va doresc
Noi suntem ok ,eu sunt prinsa in mai multe activitati si de asta lipsa de timp pt forum.Copiii sunt bine....Banca cu scoala ca incep tezele si Sefan toata ziua cu joaca...la gradinita nu mai vrea si gata,o sa merg luni sa l inscriu la o alta cu program prelungit si o sa ma ambitionez sa l las ca i vina mea ca la asta cu program scurt nu s a dus.
Azi merg la sedinta la Banca,asta dupa ce am o zi grea ...la ora 3 am examenul la cursul pe care l am facut.
Am zis ca merg sa iau bilete la concert la Phonix dar n am ajuns...sper sa ajung azi ca asta e surpriza pt gabi de ziua lui.
BIanca super pozele din mini vacanta , si eu am vb ieri sa iau bilete la mare la sf lui iunie,ca pe urma vor pleca si parintii mei la munte si vor s o ia si pe Bianca.Tot la Neptun mergem ...sper.
Giova sa mananaci si pt mine o portie de lasagna
Astery e un scumppppp puiul tau
Silviaoleu ce bunatati faci tu
va pupu si sper sa mai intram
paula2003 spune:
Paul este atat de incantata de cai ca .....sar putea sa mergem zilnic in parc (ne facem abonament ) sa calarim.
Mai nou au inceput toate parcurile sa aiba ceva special. La noi in cartier sunt ponei. Nu consta nimic pe cat isi doresc cei mici sa se dea 10 roni = 5 minute.
Azi mergem din nou si asa zilnic
silvi_2005 spune:
Intru si eu la o cafea tarzie la voi, Alain abia acum s-a trezit si isi bea lapticul, ne-am racit bocna amandoi dupa piscina de ieri. Aseara eram parca traznita de ceva in cap, la 9 am fost in pat si am dormit si de la 6 la 8...horror cu dureri de cap si greata, piticul saracul nu stiu ce simtea ca si el a fost pleostit...parca ne-am drogat cu ceva de la apa aia asa eram eu sunt ok acum si Alain va mai lua Panadol vreo 2 zile si azi a stat acasa cu mine l-am lasat sa doarma si sa stea linistit saracul.
Maraki sanatate piticului,saisi revina complet cat mai repede. Deci socrii tai sunt tauri amandoi asta explica multe , La multi ani si lor si petrecere frumoasa!
Cosmina m-ai omorat concert Phonix vai ce mi-ar placea asa cadou de ziua mea . Bafta la examen,tinem pumnii.
Bianca sa stii ca ma gandeam aseara in delirul meu de la raceala ca totusi e super ok dieta asta, uite ca am slabit si asa tinand-o taras gropis eu chiar o sa o tin trei luni si incerc sa o tin mai corect acum dupa sarbatori ca alta varianta mai buna nu am si sunt sigura ca in cateva luni ajung si eu la greutatea dorita.
Chiar ma gandeam desi nu cred in faza cu zodiile ca toti pe care ii stiu din zodia taurului le place sa faca petreceri de ziua lor eu una cred ca singura petrecere adevarata si aia impusa de situatie am facut-o la majorat,atunci au inchiriat ai mei ceva restaurant si am invitat toti prietenii, am crezut ca nu se mai termina tambalaul nu am repetat figura never si toti prietenii mei stiu ca eu nu ma aniversez. Am noroc ca si Jean e la fel si noi de zilele noastre care sunt una dupa alta facem o masa in 2..acum in 3 si gata, nimic special. Tatal meu are acum 60 de invitati toti colegii de la Primarie, bine ca nu putea sa ii invite umai pe unii ca se suparau ceilalti, daca e bal sa fie bal probabil, face petrecerea la iarba verde dar sincer eu una never nu as organiza asa ceva cred as pleca undeva de ziua mea si asta vine la cateva zile in fiecare an la cateva zile de la Sf George pe care iar il aniveseaza asa dar atunci sunt macar mai multi sarbatoriti in grup.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Bianca unde exact ai inchiriat la mare? Are ceva adresa pe net vila aia? Pe mine ma bate gandul cum ziceam sa mergem si in aug in Ro desi nu cred ca il conving pe Jean dar mi-a placea sa mergem undeva cu careva din bunici si tura a doua sa mai petreaca Alain ceva timp cu ei.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
ce faceti dragutelor?
imediat mna pun sa citesc...ieri am umblat toata ziua, am luat ceva hainute la Edi, la Marco si o rochita pt. mine.
Ne-am uitat la Chicco de accesorii, scaun pt. Marco si la un alt magazin. Ne-a sarit in ochi scaunul KIDDY, cica e cel mai sigur din Europa, uper fain, la 219 euro.Maraki stii ceva de el, vad ca e marca nemteasca.
Cristina please, da-mi un PM cu cat te-a costat pe tine KEY 2, am vazut aici la Chicco Key 2-3 la 139 euro si nu stiu daca renteaza sa-l luam de aici sau nu. ce ma dispera la astea de la Chicco e ca mat. e sintetic. dar e mai ieftin decat Kiddy la.
Vineri dim. plecam devreme, dam o tura scurta la SCS in Viena, la Toys si la mag. sa vad de ce mai am nevoie pt. bb2.
Marco doarme inca, aseara era copt, amcinat la niste amici si am ajuns tarziu acasa. Musai sa--i fac o ciorbitza, ca tare rau mananca. s-a saturat si de pizza si de paste, numai de inghetata si biscuiti nu.
citesc si revin....
_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Maraki imi pare rau ca Angelos e cu rubeola. sa scapat cat mai repede.
Bianca am facut poze de pe gam, nu aveam voie sa deschidem nici geamul, dar nu am rezistat. pe langa lei ne-a fost frica, dar am auzit ca unt asa de sedati ca nu au treaba cu masinile. stateau in iarba l umbra si noi am trecut cumasina la 10 m de ei.
Super ca ati rezervat la mare camera. M-ai innebunit cu canicula, vai de curul meu...ce vreme voiprinde cand nasc.
Ralu!! multa anatate si fericire alaturi de familie!
Ianis de Anasol! sa cresti mare puiule, sa fi la fel ca si pana acum, si numai bucurii a aduci parintilor!
Cristina ai dreptate cu vaccinurile. si mie mi-e groaza sa o iau de la capat, noi nu le-am facut deca pe cele obligatorii la Marco, da m-as gandi sa i le fac la Edi pe cele homeopate.
Silvia LMA tatalui tau! Multa sanatate si fericire!
Cosmi am mancat niste lasagna cu ciupercisi salsicia[poft] sa mori nu alta ce bune au fost.
scuzati greselile de ortografie, adica lipsa unor litere...naiba stie ce are laptopul asta lui sorella. trbuie sa dau bine in taste sa apara toate literele.
fug si pe la alte subiecte.
va si rein mai tarziu.
_
poze
Biancas spune:
Buna si de la mine. Azi nu prea am avut timp ce calc ca am fost plecata cu treburi.
Am fost si la faculta sa imi iau lucrarea de la prof ca e la el de 3 saptamani sa o citeasca, mai am cateva corectii minore ca de exemplu numarul paginii de la nota de subsol ca asta nu am scris-o si cica se leaga unii , dar in rest e ok, a spus proful ca e o lucrare de nota 10 si atat imi va da el ca si profesor coordonator si e cam 40 % pondere in nota finala, depinde de mine cum prezint lucrarea. Asa ca am scapat de-o grija deocamdata, mai am putin de lucru la ea si apoi trebuie sa caut o tipografie ieftina sa scot si copertez 3 exemplare. Si mai am de facut prezentarea in power point...acolo trebuie sa imi storc putin crierii sa vad cum o fac si ce pun din lucrare.
Silvia, am facut cartofii tiganesti la amiaza...vai ce buni sunt, i-am facut asa cum ai spus fara alte condimente in afara de sare, piper si boia si normal usturoi la sfarsit . Si lui Nelu i-au placut mult, noi suntem mari consumatori de cartofi...mai mult ca de paine. Multumesc pentru reteta . Vila de la mare nu are site, dar daca te hotarasti iti trimit ceva poze de anul trecut sa vezi cum arata. E curat, frumos, noua ne-a placut tare mult. La multi ani tatalui tau , si mie imi place sa fac chefuri cat de mari . Pacat ca v-ati racit la piscina, poate trece repede fara complicatii.
Maraki, la multi ani socrilor tai. De ce nu mergeti si voi la masa organizata in cinstea lor? Il lasi pe Angelo cu Robert si mergeti si voi. Sigur s-ar bucura socrii tai .
Giova vad ca te pregatesti cu accesorii noi pt bb2. Am vazut la mica publicitate de aici de pe forum ca vindea cineva un carucior dinala cum vrei tu, dar probabil nu il vrei second. Uite-te in caz ca te intereseaza.
Cosmi se pare ca nici anul asta nu ne intersectam la mare . Si Sandra incepe tezele..in 12 are la romana, in 18 la mate. Si eu am emotii iti dai seama .
In 23-24 mai fac o excursie de 2 zile in Moldova la manastirile din zona.
Nelu s-a dus dupa Dani la gradi cu toate ca azi dimineata nu a vrut sa mearga ca ii era somn si a spus ca el ramana sa doarma, dar dupa ce si-a babaut cacaoa era vesel si s-a trezit cu totul si s-a dus.
La 5 am programare la cosmetica si apoi cred ca iesim prin cartier asta in caz ca nu va ploua ca e tare inorat.
Maine merg la piscina , de abia astept ca sapt trecuta nu am fost ca a aut ceva treaba prietena mea si singura nu am avut chef sa merg.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca eu l'as lua second, dar nu gasesc.
Cristina mersi de PM. nu am apucat sa'ti raspund.
Pana una alta, am luat scaun pt. masina lui marco. e super incantat de el, e chiar misto, ne'au facut si o reducere de peste 5%. daca ceri...primesti, mie imi era rusine sa intreb, dar astia fac reduceri atat cat pot, daca cere clientul.
suntem la sorella la mag., acasa nu mai merge netul.
Imediat plecam la o pizza, asa ca va las...va pup pe toate.
_
poze