Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Silvia, intrebai de lapte... Dani a baut pana la 1 an lapte praf , iar de la 1 an pana la 2,5 ani a baut lapte de vaca cumparat de la o tanti, iar de cateva luni bea lapte UHT din magazin de 3,5 grasime. Eu nu am vrut sa ii mai dau lapte praf si deasta i-am dat lapte de vacuta. bea cam 500 ml pe zi dimineata si seara.
Aseara Dani era in pijama, cu sacul ca el asa doarme si tremura de frig...spunea ca ii e frig de nu mai poate
.
Giova mersi de intrebare, a stiut Sandra la teza, spune ca le-a dat usor si chiar le-a dat usor. sa speram ca ii place profei ce a scris ca a avut comentariul la o lectie si o propozitie de analizat. Pe 18 (luni) are la mate si gata. Ieri mi-a spus ca ei ii place matematica nu romana
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
bumbita spune:
buna fetele,
intru si eu sa va spun cate ceva despre noi si sa nu credeti ca v-am uitat.
vineri eu am pierdut sarcina. asa cum a venit, asa s-a si dus...s-a intamplat totul f repede, joi dureri de cap si burta /spate...nos-pa, stat la pat, seara putin sange maroniu, dimineata cu gandul ca ma duc la dr. la clinica si cand sa ies pe usa....a inceput....sa curga...m-am speriat fff tare. pentru prima data e prima oara cand mi se intampla asa ceva. dani era ingrozit saracul...de ajuns am ajuns fff reu, traficul de dimi....ne-a tinut inca 45 minute pana la baneasa..unde era clinica. ajunsa acolo, m-au bagat la echo sa vada daca mai e ceva..eu eram sigura ca s-a dus totul, mai ales ca acasa.....cazuse...

groaznic...imi va trebui ceva timp sa-mi revin....
m-au dus in salon sa ma pregateasca pentru a intra in blocul operator si acolo numai la baie ma duceam...pana cand ...epuizata si stoarsa..am lesinat....au intrat toti in panica...dani ma pupa pe picioare...ma striga....
aveam hemoglobina 6 ( de la 14 )....mi-au facut nu stiu ce perfuzie...ca sa-mi revin si urgent.....anestezia totala...de parca mai era nevoie...oricum eram ca o carpa....nu am simtit nimic....decat la sfarsit o goliciune interioara....si un gol imens in suflet...
cauza?! necunoscuta. dupa cum spune dr. in astfel de cazuri 60% reprezinta o anomalie genetica...oricum peste doua sapt va veni rezultatul de la biopsie si vom stii ce s-a intamplat.
...pana una alta, eu sunt fff trista si cu multe " de ce-uri "si "daca..."
nu vreau sa fiti triste pt mine, s-a intamplat, o sa-mi treaca in timp - desi ceva imi spune ca am pierdut singura ocazie de a avea si fetita mea , care zic eu, nu a avut puterea necesara sa lupte, fiind ffff fragila....

- , dar vreau sa imi promiteti ca multumiti in fiecare zi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce aveti.
oricum povestea ca "sunteti tineri, mai aveti timp sa mai faceti copii", este istorie...pentru a doua oara mi s-a pus viata in pericol...situatie cu care nu vreau sa ma mai risc...de dragul celor doi pui ai mei si a sotului meu minunat!!!
va pup si va imbratisez cu mult dor si drag!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Ana_m spune:
Bumbita, imi pare tare rau
. Sper sa te refaci fizic cat mai repede , caci sufleteste va fii mai greu . dar gandeste-te ca ai 2 puiuti minunati si un sot care tine enorm la tine . Si pentru ei trebuie sa fii tare si fericita ca ii ai , si ca va veti bucura unii de altii in continuare . Nu a fost sa fie .... Pupici multi 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Biancas spune:
Bumbi of imi pare tare rau
, Nici nu stiu ce sa spun, in astfel de cazuri cuvintele sunt cam de prisos. M-am tot gandit la tine saptamana trecuta (ti-am si dat strigare pe forum)si chiar azi, inainte sa scrii cand ma uitam pe prima pagina a subiectului unde sunt sarbatoritii am vazut ca ziua ta e in 28 mai si parca spuneai ca mergi la ecograf de ziua ta si poate iti da medicul o veste buna ca e fetita. Imi pare tare rau
, bine ca sotul tau e langa tine si te ajuta si sustine moral. Nu dispera ca a fost ultima sansa...poate va mai fi inca una si de data asta va fi o sansa norocasa
.
Pupici multi de la noi ,sa iti revii repede ca te asteptam printre noi 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
"Pregatirile pentru concursul Eurovision 2009 se afla pe ultima suta de metri. In aceasta seara, incepand cu ora 22, la Moscova va avea loc prima semifinala, la care va participa si reprezentanta Romaniei, Elena, cu piesa "The Balkan Girls".
TVR 1 va transmite in direct acest eveniment".
Noroc ca m-am uitat la Tv la Maruta ca altfel nu stiam nimic
. Poate nici voi deasta v-am scris .
Bianca
anymony spune:
Salutare la lume!!!!
Noi suntem numai in deplasare...eu navetista pascani-iasi din ratiuni de "mare profa"...
Ioana cu mama la tzara..e lumea ei si libertate...
suntem mari, am scapat cu greu de pampers dar am scapat....mai avem accidente dar numai noaptea si nu f des.
Nu stiu cum sa imi mai impart timpul...parca nu imi ajunug cele 24 ore din zi.
Iesim in weekend pe la munte, mergem pe valea siretului...
ioana e mare tzarancutza...merge cu carutza, cu tractorul...cum prinde vreun cunoscut de-al tatei cu gata,,,e pe el.
Vorbeste de toate, isi face povesti, compuna citece, improvizeaza la maxim...are 3 prieteni imaginari"duda, diza, gigea... te stici de ris cind vezi cum vb cu ele...
Bianca...e Eurovision in seara asta si Elena cinta a 14-ea. asa ca are fii-mea ce astepta...e inebunita dupa melodie.
Pup toate proaspetele mamici si bebicii lor...si poate ma pun si pe citit un pik...ca tot sunt la iasi solo fara bebe...
a...ne-am luat bilete la mare de pe 2 iunie la mamaia...pret ff bun...
maraki spune:
Hello,
Bumbi imi pare rau pt ce s.a intamplat
Nu stiu ce te poate alina, refacere rapida si sanatate multa
Bine ca nu ai dat in complicatii mai mari
ca prin ce ai trecut, a fost horror
Anymony welcome back doamna
si felicitari pt scaparea de pampers 
Am facut rost de reteta pt peritol
Ne-a dat dr de familie
si mi.a dat si mie reteta pt gat ca de o sapt. ma doare si nu imi trece decat pt cateva ore de la ibuprofen. De peritol mi.a facut rost si prietena mea cea mai buna, doua sticlute cu sirop aduse de alta prietena de la spitalul Marie Curie
Urmeaza sa le duca la parintii mei in seara asta si sa mi le trimita prin posta pt ca autocarele nu primesc medicamente 
Bianca, multumesc mult pt intentie
esti o fata super 
fetelor...acum ce o iesi.....am pus cartofi la cuptor cu smantana, branza si oua dar nu m.am gandit sa ung tava cu unt inainte
oare s-o lipi???
cu ochii in forum si urechile la stiri.....faceam ture la bucatarie si dupa ce am bagat tava in cuptor mi.am amintit ![]()
aaah ce dr de milioane avem

Sa-i dea Dumnezeu sanatate
Giova esti super taare in poza aia cu picioarele in apa marii
Merita sa scoti una mare si sa o pui in rama 
nu mai stiu ce am citit...pupici la toate oricum 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Anymony, ma bucur ca sunteti bine. Ce bine ca ii place Ioanei la tara si e in voia ei. Mersi de info cu Eurovisionul, nu stiam a cata e.
Maraki, vezi daca s-a prins cand scoti tava afara
. eu nu cred ca se prind ca va curge smantana jos. Bine ca ai facut rost de medicamente. De maine ii dai?
Dani avea febra pe la 18 i-am dat nurofen si i-a scazut deocamdata. Dar se plange ca il doare gatul, nu a vrut sa manance mare lucru la cina numai daca bea si apa ca sa i se duca din gat.
Ma gandesc sa il bag pe sumetrolim. O sa ma mai uit odata deseara in gat si ma hotarasc.
Bianca
asteryaro spune:
Buna seara, in mare viteza.
Bumbi, mi s-a ridicat parul pe mine. Eu in asemenea cazuri nu-mi gasesc cuvintele, mi se pare ca orice as spune suna gol, ca nu poate alina prea mult... cu toate astea...
si sper ca sufletelul tau se se vindece repede. Spera mai departe. Da, este foarte important sa pretuim ce avem. Bravo si felicitari sotului tau, un om de milioane.
Bianca, sanatate puiului tau, cum de s-a molipsit? Refacere rapida!
Eu nu le am cu Eurovisionul, n-am rabdare... mai bine ma uit la Clona.
Anymony, te cred ca-i mortala printesa ta! sanatate si poate vii mai des aici.
Gio, suna tare bine reteta ta, sper s-o fac candva. Frumoasa burtica ai.
"Parchez bicicleta in... oglinda
" (in sifonier, adica)."Gata, asta a fost".
Maraki, sa ne spui cum l-ai pacalit pe Angelos sa inghita siropelul, stiu ca aveti probleme cu medicamentele.
Cam atat cred ca am retinut.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Maraki, pantofiorii lui Angelos sunt de la Deichmann? Daca da... avem la fel, ieri i-am cumparat si lui Razvan, cu aerisire la talpite
. Transpira in ei?
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)