Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna gagici....noi asteptam pizza ca astazi facem 13 ani de la cununia civila asa ca...petrecere

GIOVA suprbe hainutele de bebei...ma bate gandul sa mai aterizeze si la mine barza
MARAKI sa sti ca pediatra mea recomanda peritol daca nu mancau copiii ,zicea ca o cura de 10 zile e ok
Bianca si papan sta tot in carut la cumparaturi...iar de suflat nasul o face de cateva luni....mai nou sti ce face??memoreaza marcile la masini,ma zapaceste cu...asta ce masina e?dar asta??..si le tine minte ,ieri a gresit putin pana la drumul care duce la parc
Astery vineri trec pe la buzau...merg la vulcanii nororosi
Toanca asadar si tu tot ca mine cu gandul la vacanta
Szaboali pupicei la pui tai
Andiarro ce face printesa???

am avut si azi o zi grea la munca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am sosit si eu acasa....
am stat cu pustiul in parc, si pe urma i l-am pasat lui Clau, au plecat in vizita.
A mancat bine piticul la gradi si mi-a zis ingrijitoarea ca i-a fost dor de toti, asa a sarit in bratele ei si al educatoarei. In plus le-a povestit foarte frumos ce a vazut in Italia si ce sucuri a baut.

Bianca nu stiu de ce casa zici, ma voi uita data urmatoare cand mai ajung prin Sebes.
Toanca te cred ca abia astepti concediul...si eu m-as duce undeva la mare...poate la anul. ma bucur ca matei e ok.
maraki nu am inteles....te-ai contrat pe la subiectele alea?
Cosmi pai ce mai astepti? puneti-va pe treaba...ca si la voi apar repede cele 2 liniute.
Super la vulcanii noroiosi. sa faci multe poze.

ma pun sa incarc ultimele poze si trec la calcat.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

maine se duce Giorgos la dr nostru de familie sa vedem daca imi elibereaza o reteta ca doar sant prieteni cat de cat. Giova da, m-am contrat la topul frumoaselor si uratelor Intru acum sa vad daca a mai jignit careva ca eu am raportat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

ieri am fost la logogped, intra Angelo in cabinet cu mare placere si stie ca ora o face fara noiNe-a dat un desen logopeda si a spus sa exersam acasa ss ss ss, sh sh sh si h h h cam ciudat pt ca la sss este o albina desenata iar angelo stie de la mine ca albinuta face bzz bzz, la sh este trenul iar angelo stie uuu ci ci iar h-ul asa cum spune logopeda nici eu nu pot sa il pronunt adica din gat, sa scoti h h h din gat Rrr il scoate tot din gat si iar nu pot, eu spuneam clar rrr Cam asta e cu strainatatea, sa mergi la logoped si sa te invete complet diferit de ce stii tu.
Vai fetelor ce bluzite si rochite frumoase am vazut ieri prin magazine Numai ca nu erau nr meu Giorgos a spus ca eu ma uit doar la raioane pt tineret si nu voi gasit never nr meu, ca acolo vin pustoaice sa cumpere sau nemtoaice " stelakia " adica slabanoage care arata bine Pai eu ce sa fac, doar acolo gasesc ce imi place ca model

intru pe la active cat beau capuccino....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Neatza!!!
hai ca beau alaturi de voi si pe urma plec in oras sa platesc facturile.
Piciul a fost dus de Clau, asa ca eu am lenevit....
maraki asa e cu limbile straine, se pronunta altfel unele litere. sper sa reusesti sa-l faci pe Angelos sa pronunte bine, dupa desene.
Eu nici nu m-am uitat la ce haine sunt pt. femei in Zara, H&M, C&A. Chiar m-a trimis Clau la raionul de , dar am fugit la bebei si baieti. haine de gravi chiar nu mai are rost sa cumpar, iar de femei nu inca...pana nu vad ce silueta voi avea dupa nastere, nu are rost. cred ca voi cumpara direct haine de toamna. m-am scos.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....sau se pare ca nu v ati trezit
eu pe aici ma preg de munca dar tb sa trec pe la florarie sa iau un mareeee buchet de flori care are 39 de fire ca e ziua unei colege cu multi bani iar noi ne am gandit ca asta i ar face mare placere...sa vedem reactia

Bianca a plecat la scoala..s a descuract cica la teza de la romana asteptam pe cea la mate
Stefan....un scump si un bun

Giova lasa draga ca o sa fii fototmodel...dupa ce vine bebeul pt ca sigur iti vei recapata silueta fff repede
Maraki de ce te enervezi pe la alte subiecte cu toate tzoapele???

pup fetel si sa speram ca mai intru diseara dupa ce venim de la inot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine la
Ieri nu am mai intrat ca am tot bucatarit, am reusit sa fac doua tavi de placinta cu ceapa. Am scos-o pe prima din cuptor si am pus-o pe Sandra sa mearga cu bicicleta (aseara la 20.50 -era lumina inca) sa duca si la socrii, si la sora-mea si la maica-mea. Asa ca dintr-o tava am ramas cu cateva bucati pe care le-am mancat noi aseara. Azi am taiat bucati a doua tava si am pus-o pe farfurie si acperit sa nu se usuce. E prima oara cand fac placinta si mi-a iesit foarte buna, frageda . Am tinut ceva aluat aseara si le-am facut la ai mei niste gogosi pe care am pus crema de ciocolata...a mancat si Dani 2 bucati.
Dani a avut febra mare, l-am culcat cu noi in pat sa putem s ail supraveghem. Aseara ne uitam la film si la 21.40 mi-a adormit in brate...asa ca l-am dus si schimbat si pus in pat toti. Ardea ca focul, saracul ne intreba daca are in obraji foc si daca o sa ia foc . Pe la ora 23 cand am vazut ca nu ii scade febra i-am pus un spozitor de novocalmin, dupa 30 min l-am schimbat ca era ud leoarca. Cam asa a trecut seara de ieri la noi...
Azi dimineata pe la .30 ardea iar, i-am dat nurofen si vad ca acum nu mai are febra. Trebuie sa cumpar panadol ca mi s-a terminat, e mai bun ca nurofenul.
Sandra are azi teza la romana ..chiar de la 11...sper sa fie bine. Ieri i-am dat un test ca o teza si -am dat nota 9. Azi dimineata imi spunea ca ce bine ar fi sa primeasca tot subiectele ce i le-am dat eu .
Cosmi, multi ani inainte fericiti . Apuca-te draga si mai fa un bebe daca ti-e dor. Acuma ca dupa aia...e cam mare diferenta intre copii
Maraki...nu ai spus nimic despre medicamente...cu placere iti trimit daca vrei. Pai acuma o sa inveti si tu limba mai bine daca tot trebuie sa il inveti pe Angelo.
Silvia, nu am pus cartof de data asta ca am fost contra timp si nu am mai avut timp sa il fierb. Oricum am facut aluatul cu lapte si e foarte fraged. Mersi de pont, o sa tin minte data viitoare. Sa stii ca ma gandeam la tine si Astery cand framantam....vai ca nu e usor deloc sa framanti 1200 g de faina (am facut 2 tavi a cate 4 foi de aluat), si ma gandeam ce buna e o masina dinaia de paine ca a voastra ca sa framante aluat dospit Face nu? Poate imi cumpar si eu mai incolo doar sa am o mana de ajutor in bucatarie.
Giova faine pozele, ati avut o minivacanta faina si voi.

Nu mai tin minte ce ati scris....revin mai incolo trebuie sa plec in oras cu niste treburi.
Nepotul meu e acasa deja, l-a operat ieri si azi i-a dat drumul, se simte bine, e vesel si a trecut cu bine peste anestezie. Deci nu e o operatie asa dificila operatia de polipi si amigdale...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy si de la noi!
Noi am fost ieri la Cora dupa peste proaspat si scoici, in sfarsit am gasit bune dar nu am luat decat un kg si l-a mancat piticul aproape tot ma prapadeam de ras ca nu ma lasa sa iau si eu cica " nu mama, lasa papa bebe" i-am gasit in sfarsit si ceva lapte de crestere de la 2 ani ca ii dadeam sau lapte vitaminizat sau lapte de crestere de la 10 luni la 3 ani ca nu gaseam din asta peste 2 ani, voi ce lapte le dati la copilasi?
Bianca e f buna masina pt framantat eu toate aluaturile in afara de cele de muffins sau prajituri le fac cu ea, cand o sa vrei sa iti iei sa vezi la subiectul cu masina de paine ca avea fetele ceva site www.bazar.ro sau nu stiu cum de unde isi lua. Bravo pt placina, pui cartofii data viitoare.
Giova ziceai ceva reteta de file de peste vreu eu pls reteta, posteaz-o aici sa ne inspiram eu azi fac pastarv prajit cu orez dar o sa iau file ca vreau sa ii obisnuiesc pe ai mei sa manance peste de 2 ori pe saptamana ca e f sanatos.
Cosmina spor la activiatti.
Eu am anulat azi programarile ce le mai avea la piscina ca pana la mare nu il mai duc pe pitic la nici un bazin daca e asa sensibil si raceste aici ploua iar ca naiba azi numai vreme de bazin nu e. Jean zice ca totusi il agita un pic peritolul dar culmea seara inainte de a doua doza e ca Speedy Gonzales eu nu stiu daca de la asta sau e ca mananca bine si e activat oricum rezista inca 3 zile, seara nu vrea sa se culce aseara abia l-am adormit cu poveste spusa soptit ca ma lua pe mine somnul si Jean adormise demult si asta dimineata cu circ mare s-a trezit sa mearga la gradi .
Bianca ca am uitat daca are febra nu il culca intre voi sua ai grija sa nu ii fie cald lui Dani, sa nu fie invelit si sa fie doar in maieu si pantalon scurt ca asa se face termoreglarea si schimbat de cate ori transpira, ia si fiole de algocalmin si ii dai cate 10-15 pic cand are febra ca actioneaza imediat sunt super pe noapte, inainte erau picaturi de algocalmin, poate mai gasesti;

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Nu am mai plecat niciunde. am facut mancarica, spalat, probat camasi de spital/alaptat si cam atat. plec mai repede de ora 16 si platesc atunci ce pot.

Sos peste file
- 350 gr ceapa
- o lingura pesmet {din paine)
- o lingurita paprica
- smantana dulce, tip Dorna.
- patrunjel, 50g unt, sare si piper
Se spala si se usuca fileu de peste. Taiati patrunjelul si ceapa felii subtiri. Cuptorul se incalzeste la 250 grade. Topiti 30 g unt intr-o tigaie, puneti ceapa si mestecati. Puneti 1/2 pahar de apa calda, acoperiti si lasati la foc mic pana ceapa va fi aproape facuta. Uniti ceapa cu paprica si smantana, sarati, piperati, mestecati si lasati sa se intareasca putin sosul in tigaie descoperita. Adaugati patrunjelul taiat, mestecati si luati tigaia de pe foc. Ungeti o tava cu 20 gr unt, puneti fileul de peste si acoperiti-l cu sosul de ceapa. Deasupra se pune pesmetul si untul ramas si se baga la cuptor pt. 15 minute. Lasati sa se raceasca pt. cateva minute inainte de a fi servita.

scuzati dar l-am tradus acum rapid din italiana. sper ca nu am uitat ceva.
Oricum e bestial, si marco care numai pane mananca pestele, l-a papat cu o deosebita placere.

Silvia nasol ca ploua la voi, ce vreme naspa.....parca si aici ziceau ploi, dar nu s-au aratat. ieri a plouat 5 min. circa si gata. sa vedem de maine cum se va schimba vremea.
Cosmi sper sa se bucure colega de imensul buchet.
Bianca imi pare rau de dani, sper sa nu mai faca febra si alte complicatii. a stiut sandra la teza?

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu.
Am si mancat de amiaza, ciorba de perisoare, si chiftele cu ciuperci la cuptor iar la copii le-am facut si sos de rosii ca Dani nu mananca ciupercile. Oricum nu a vrut sa manance felul doi ca a spus ca il pisca in gat .
Bine ca am inca o reteta salvata (cea de la Giova de peste) ca e plin calc de retete gen: cartofi rumeniti Silvia, Pizza Silvia, lassagna Bee, Spaghete Silvia ...

Silvia, si la noi e urat, s-a innorat si astept sa ploaie. Cand am fost in oras erau 29 grade. Vremea asta e tare ciuata...din iarna sarim direct in vara . Ar fi bine daca puteti manca asa des peste, noi nu suntem amatori cu toate ca am sa fac si eu pastrav cat de curand. Bine ai facut ca ai amanat inotul, nu are rost ca imediat veniti acasa si va intrerupe. Il dai dupa-aia. Chiar ma gandeam ca suneai ca nu vorbeste bine...daca l-ai da la o gradinita vreo 2-3 luni sa vezi ce diferenta ai vedea. Gradinita in romaneste normal ca in franceza nu te va ajuta foarte mult Dar cum acest lucru nu prea se poate....
Giova, nu mai ai rabdare draga? Lasa mai probatul camasilor ca mai ai 2 luni bune nu te grabi . Sosul asta de peste cam pentru cat peste e? 1 kg?

M-am uitat acum pe site la facultate si stiu datele examenelor...22.06 examenul scris, 24-25.06 sustinerea lucrarii, 27.06 festivitatea. Ioi ca ma iau emotiile .
Am vrut dupa faculta sa merg la examenul de expert contabil dar anul asta se da in 5 si 12 iulie asa ca am spus pas ca nu am cand sa invat si pt licenta si pt expert unde sunt 7 materii . Sa speram ca la anul mai am nervi sa stau sa invat sa reusesc sa intru la stagiul lor de 3 ani...dupa care alt examen . Si sunt crunt de grele examenele , nu se mai intra asa usor cum se intra anii trecuti, economisti cu experienta in munca au picat cu brio anul trecut .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput