Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bianca-stati inca bine...eu am avut 3 examene scrise: conta, drept si analiza + gestiune.bineinteles, 3 zile la rand...apoi a fost o pauza de o zi sau 2 si a urmat sustinerea lucrarii...Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Apar si eu la cafea ca e prima zi dupa 2 ziel de pauza cand beau cafeluta.
Giova eu nu stiu ce am facut ca mi-am dat peste cap tot org, un deranj abdominal stupid cu dureri de stomac, greturi...dureri musculare si de gat de as fi fost in ceva vacanta as fi zic ca a dat gripa porcina in mine nu alta, nu ma puteam tine pe picioare acum am inviat abia . Nu stiu cum esti tu ca esti ca in aceasi situatie ca mine dar pe mine ma apuca disperarea cand sunt bolnava si vad ca nu am nici un sprijin baietii care vor sa ma ajute cica mai tare ma incurca mereu vor ceva si daca incearca sa isi face singuri sparg ceva sau iese prost mor incet, dupa ce imi trece imi revin la sentimente mai bune.
Maraki eu te-as ajuta cu drag dar chiar nu pot cu reteta de data asta pt ca Jean nefiind medic de familie sau generalist nu are blocul lui de retete si ia din Terapie un formular cu antetul lor si este inregisrat pe nr lui de Colegiu si le explic eu ca nu avem dr de familie si ca e sotul meu ca e cam ciudatel cand apar cu reteta de Terapie Intensiva si nu ar putea sa o completeze sa o trimita in alta tara ca ar fi si mai dubios de explicat...intelegi situatia.Daca esti sigura ca merge orice reteta desi ma mir ca aici nu au acceptat reteta mea de anticonceptionale de Romania vb cu parintii tai sa fac rost de una din tara sau sa iti trimita cum s-a oferit si Bianca un flacon. Eu cand ajung in Romania iti trimit prin posta daca nu ai facut rost pana atunci ca nu e mare filosofie. Vezi si de alte siropuri cu vitamine ce mai gasesti daca iti e groaza de Peritol cum ziceau si fetele...nu stiu ce sa zic, eu te inteleg ca asa a fost Alain de la 1 an la 2 ani nu vroia decat lapte si incercam toate medodele de turbam ma apuca disperarea.
Ana de France e mortal piticul tau cu replicile lui pupici de la noi, ne auzim la tel.
Bianca al meu isi sufla de multa vreme singur nasul, la fel se spala singur pe maini sau se sterge cu servetel pe maini si gura, e maniac sa fie curat daca s-a patat un pic clar tebuie schimbat...asta in contradictie totala cu cat e de dezordonat in rest face vraiste camera lui si nu il deranjeaza deloc se cara si asa o lasa. Stiu ce zic tu cu logopedul nu zic ac are pb de pronuntie sau ceva dar vreau o evaluare copleta pt varsta lui sa evit situatia in care ar fi vreo pb si o pun eu pe seama mai multor limbi.
Salut fetele care nu au intrat demult Bee, Ana de Spania multi de la noi.
Bee ai gasit repulsiv pt insecte?
Am citit ce ziceati de Peritol si din cauza asta si eu am fost f reticenta de cand s-a nascut Alain ca eu aveam recomandare de la dr lui sa ii dau inainte de 2 ani, citisem atatea si eram stresata. Sincer dupa ce am vb cu mai multi dr mi-au zis toti ca teoria Peritolului e basm...ca fiecare med are multe contraindicatii si reactii adverse, citeam si la suplimentul de care zicea Cristina ca da reactii adverse exact ca la peritol. Eu m-am incumetat si i-am dat prima si singura data vara trecuta cred cand am fost in Ro, am inceput cu doze f mici sa vad daca e ceva, nici agitatie mai mare ca de obicei nici somnolenta...din pacate nici seara deci la noi a fost ok de asta i-am si dat acum din nou ca era iar f rau cu mancatul dupa atatea cure de antibiotice e si de inteles. Nu militez eu pentru el fiecare face ce vrea si binenteles ca metodele naturale sunt cele mai bune dar uneori nu merge....si eu am zis clar ca nu stau mai mult de 2 luni cu inapetenta la pitic ca si asa e rahitic si aseara vb cu socrul meu si a zis ca e f importanta alimentatia sanatoasa si echilibrata la pitici, zilnic fibre si proteine si vitamine naturale ca la varsta asta din cauza consumului energetic mare se produc carente in org si atrofieri musculare si probleme ale oaselor daca nu....deci sincer inteleg si mamele care se streseaza ca nu e ok cu alimentatia copilul lor.
La capitolul vitamine i-am dat o data Pikovit si o data Sanasol de cere vreau sa ii dau din nou cand mergem in Ro ca e formula veche de vitamine in care am incredere si toata lumea zice ca e excelenta la pitici, pacat ca aici nu o gasesc.
M-am intins cat o placinta cu teoriile alimentare ficere face evident ce simte ca e ok pt puiutul ei.
Am plecat la treaba ca am rams in urma cu toate.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca si Iarina isi sufla singurica nasul de muuuulta vreme, isi tine singurica servetelul si sufla tare si bine ...ca un om mare.
Si da...am petrecut singura...asta e...

Giova si Iarina ma dispera cu intrebarea de ce? pana nu mai pot si nu mai stiu ce raspuns sa ii dau o tine in continuu....de multe ori ii spun ca vine bunica la ea si sa o intrebe pe ea, altfel nu termina .

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi s-a dus clau cu marco, nu a vrut sa il duc eu la gradi. Cum are si inot, e boierime pana la ora 17.
maine la eco, la ora 18, m-am porgramat dupa amiaza, caci luam si spiridusul cu noi.
Cristina eu iau No-spa cu Gynipral, pt. oprirea contractiilor...care tot nu se opresc...nu sunt ele dese, dar tot sunt.
Ana pai si eu la inceput nici nu ziceai ca sunt gravi. mai ales dupa 10 sapt. cand au trecut starile de. de pe la 6 luni s-a uratit treaba, au inceput contractiile, dureri de tot felul...sincer nu cred ca as mai putea sa am alt bb. ar fi enorm pt. mine cu 2 copii si iar insarcinata, fara niciun ajutor. Bumbi e ok pana acum, nici nu are copiii pe cap, asa ca e boierime pe ea. sa vedem cum va fii din sept. cand aduce copii in Bucuresti, usor nu ii va fi, sunt convinsa.
ce mortal e Alex, doamne dar de unde le scoate?
Mai zice si marco cateva, de ex. ieri a fost cu tat-su' la rau si a vazut un om ce juca volei:
Marco: uite tati, nenea seamana cu mami.
Clau: cum asa?
Marco: are burta mare, la fel ca si mami.
Bianca deci bunica ta sta pe str. cu fabrica de sosete. am trecut de multe ori pe acolo, mergeam la un mag. cu produse din Germania, in special mobila, prima str. la stanga dupa fabrica de sosete.
Super ca dani sta in carucior prin magazine. as vrea eu sa fie asa cuminte Marco. macar nu face istericale cand vede vreo jucarie, ii explicam frumos si intelege.
Si salopetele ce le-am luat sse desfac la spate cu capse. dar la ce cald va fii sunt convinsa ca va sta in body sau salopetele alea scurte.
si marco sufla nasul de mult. Nu prea am avut astfel de probleme. batista bebelusului am folosit-o de putine ori.
Silvia nasol...sper sa te refaci rapid...poate de la cura de slabire ti-ai dat peste cap organismul....cine stie....

Ma chinui sa pun poze in drops. a trebuit sa fac altul, caci in celelalate nu mai e loc si nu am chef sa le sterg acum.
pun eu linkul cand sunt toate incarcate, tare greu merge.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Bianca hai ca intru in graba ca mi-am maintit ca ai scris ca vrei sa faci placinta cu branza. Am executat si eu vineri seara o placinta cu branza si cu cozi de ceapa verde pt Jean dupa reteta bunicii mele si a iesit excelenta. "Secretul " ei e ca framanta aluatul cu cartof fiert, al 500 de gr de faina am pus cam 2/3 dintr-o cana de piure de cartofi( cartofi zdrobiti simplu, din aia albi sfaramiciosi cam 200 de gr cred ca ar veni) si la framanatat de asemenea o jumate de cana din apa in care au fiert carfofii, iese aluatul mult mai fraged si nu se intareste deloc dupa ce se raceste. poti incerca daca vrei.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Giova nici vb nu e de la "dieta" ca in ultima vremechiar nu am respectat-o intru totul,nu ammancat mult dar nici nu putin ca la curele de slabire, cred ca viral e ceva oricum sunt spre bine acum. Te inteleg perfect ce zici cu 2 copii eu una nu ma incumet nici pe al doilea sa il fac aici unde nu am cresa nu am nimic pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am reusit sa pun o parte din poze:
http://www.dropshots.com/giova1#
restul mai tarziu, acum plec cu treaba.
.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

L-am culcat pe la ora 14 si pe al meu copil dupa ce ne-am certat cu el ca nu vroia sa manance ciorba de perisoare. Felul doi am spus ca nu am numai ca sa manance ciorba (ca nu vroia ciorba numai felul doi ). Avea febra 37.8 si m-am uitat in gatul lui si e putin rosu. Deocamdata nu ii dau nimic ca in afara de SN si febra nu are nimic. I-am dat 9 ml panadol si Olynth in nas.
Deci si copiii vostrii sufla nasul singuri..deci e ok atunci, credeam ca face al meu ceva deosebit ca tin minte ca si sora-mea il aspira pe nepotul meu mlt timp ca nu sufla bine nasul. Si Dani demult sufla nasul singur dar am uitat sa va intreb daca ai vostrii fac la fel.
Giova, no daca stiam de magazinul ala sa merg si eu sa vad... Stiu unde e strada de care spui, pe acolo era sina de cale ferata. Bunica-mea sta cam la jumatatea strazii pe partea stanga,langa e o casa mare a unui avocat rrom (are si tabla afara de avocat) casa facuta in stilul lor normal. Si chiar am vazut cand am fost ca si-au facut casa pe tot terenul desteptii si nu au curte in spate sa isi intinda hainele . Si hainele erau in fata casei la strada pe uscator. Si erau sosete, chiloti...ce aveau saracii . In loc sa isi tina chilotii in casa .De cativa ani buni stau acolo si tare il enerveaza pe unchiul meu ca si-a facut casa inalta si ia soarele de pe curte. Ma rog...problema lor.
Silvia, mersi pt pontul cu cartoful, am sa pun si eu in aluat cand o sa framanc. Mai incolo ca acum mi-e somn
Ana, simpatic Alexandre cu remarcile lui. Ce limbi vorbeste? Romaneste, franceza? Cum aveti concediu asa putin? Cate luni? Doar 3 dupa nastere? Nasol . Si eu as fi preferat sa dam conta de gestiune in locul analizei dar nu am vut norocul asta. nasol ca dadeati in 3 zile examenul scris...aici se dadea inainteintr-o zi din 4 materii (conta, analiza,conta gestiune s info). Tot asa peste o zi doua vom da sustinerea lucrarii. Aia s-a pstrat.
Ali, mersi de info . Altfel ce mai faceti voi?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Bianca, crede-ma din cand in cand mai citesc, dar efectiv nu am timp sa scriu.
In plus, la noi accesul la internet este monitorizat si nu pot sa imi permit sa stau prea mult pe net.
Dar…asta e!
In alta ordine de idei: si Matei sulfa super ok nasul.
Asteptam concediul: mai avem 3 saptamani si suntem la mare cu burta la soare.
Giova, superbe pozele, dar nu stiu din ce motiv nu pot lasa comentarii in drop.
De bine de rau suntem ok; lui Matei ii mai curge un pic nasul, dar nimic alarmant; merge la gradi si e tare incantat.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

Silvie ai perfecta dreptate, si eu ma gandeam ca nu poate sa elibereze retete sotul tau.Eram sigura ca daca puteai, m-ai fi ajutat

mai fetelor, numai pe la barfe si mondenitati nu ajungeam sa ma contrez

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput