Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, eu ii dau 10+10+10 (dimineata pranz si seara) picaturi la care adaug Vit. C tot cate 10 picaturi. Beres-ul il iau cu pipeta, picuratorul de la sticla nu mergea . Le pun intro lingurita de plastic si i le dau, nu le mai pun in apa. Le ia fara probleme, si eu ii spus: "stie mami ca nu sunt bune, dar trebuie sa le iei, sa te faci bine". Mai, si le ia, este ffff intelegator, se stramba, zice "sunt omibile, mami" . Macar incearca-le, pana la Peritol, practic sunt inofensive. Lui Razvan i le-a recomandat medicul de la Bucuresti, adica nu i le dau de capul meu.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki ,da mie mi-a prescis medicul pt dermatita ei , dar totusi am fost reticenta si nu i le-am dat . Oricum daca ii dai lui Angelos sa i le dai seara , caci provoaca somnolenta.
Clara e bine , s-a ingrasat , acum manca de toate si mult , in 27 mergem dupa ea , in Ro , mi-e un dorr .
Ma gandesc ca si daca sunt picaturi i le poti amesteca in iaurt, sunt dulci si au miros de banane .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina maine ma uit la poze. azi am reusit sa le vad pe cele puse cat am fost in concediu. Musai sa incerc si eu vitaminele astea de care zici.
Ana ce mai faceti voi? sa inteleg ca vii dupa clara? cred ca de abia astepti, a trecut ceva timp.

azi am stat numai in casa, dar zau daca m-am simtit mai bine. ma doare in partea stanga, de abia ma misc...cu greu am stat la birou sa completez actele pt. celule stem.
Degeaba ma tot plang la doctor ca ma dor alea-alea, caci ma ia peste picior si zice ca e varsta....dar zau ca e mai nasol decat la Marco.
ma mai dor si oasele bazinului...cam devreme sa se pregateasca pt. nastere, nu? abia astept sa ajung la eco sapt. viitoare.
fug in pat, ca maine va incepe o noua sapt. si nu mai am ajutoare la Marco.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...mama mia cat ati mai scris azi...deja snt obosita de atata citit .
Noi am fost la gratar azi. Nu la ziua prietenului nostru ca ne-a sunat ca sotia lui s-a racit si a facut conjuntivita si amana iesirea pt saptamana viitoare. Asa ca..ne-am luat si mers dupa carne si am mers noi cu prietenii nostrii la gratar. Pe la ora 16 se vedea ca Dani e obosit, asa ca l-am pus in masina pe bancheta si a dormit pana la 17.30.
Am vazut ca vorbiti de copii care fug prin magazine...Dani e chiar cuminte, sta in cos in locul special de copii, sau daca nu sta pe langa noi si vrea el sa impinga cosul. In ultimul timp s-a facut foarte ascultator, ieri la Selgros am dat o tura la jucarii si binenteles ca imi punea intrabrea "Mami ai bani? Vreau dinaia.." Raspunsul meu era..."Nu am bani mami" si intelegea.... De multe ori plangea ca nu ii luam vreo jucarie dar de o vreme i-am pus placa ca nu am bani si ciudat ca intelege. Sau ii spun ca ii cumpar la salar cand iau banii ...(asa faceam si cu Sandra si tinea). Asa ca deja incepem sa ne intelegem la unele faze.
Maraki, si eu spun ca fetele. Daca vrei poti sa ii dai peritol dar trebuie sa ii schimbi tu stilul de mancare. Ce atata danonino? Nu mai cumperi si gata. Nu ai bani nah poftim o explicatie buna . Pune-i in fata o ciorba buna si un felul doi nu prostii de cartofi prajiti de la Mc` sau fel de fel de creme. Daca gasesti o solutie de transport iti pot face rost de peritol sau de orice alta vitamina. Chiar am o sticluta primita de la cumnatul meu de sirop cu vitamine pt copii dar nu il dau la Dani ca sunt multumita cum mananca. Si Dani mananca prostii intre mese si la masa nu mai mananca mai nimic. Azi am fost la gratar si nu a mancat nimic pana pe la ora 15 cand a mancat si sa vezi ce bine a mancat gratar cu varza si paine . Eu zic sa incerci sa nu mai cumperi alimentele alea o perioada si sigur se va schimba. Si el e incapatanat ca asa e zodia dar si tu ii faci pe plac. Gandeste-te ca va merge la gradi. Acolo ce va manca? Mai povestim pe mess despre asta.
Giova, foarte faine hainutele lui bb Edi .Mie mi s-a parut foarte cmod cand era Dani mic sa ii dau bluza si pantalonasi in talie...il schimbam foarte usor si ramanea cu bluza pe el sa nu ii fie rece. Sau salopete care se desfac intre picioare. Ai putea sa cumperi si tu pantalonasi dinaia subtiri subtiri cu picior si cu body cu maneca scurta merge super.
Astery, nu am auzit pana acum de ochi romanesc fiert in apa.. Adica pui oul crud in apa in loc de ulei? De ce nu il faci in ulei?
Cosmi, la multi ani lui Gabi din partea noastra . Lasa-ma ca si eu in iunie am 3onomastici (prietena mea cea mai buna, soacra-mea si finul meu)+ un bologas la care trebuie sa mergem la restaurant ( cand se termina lieceul in zona noastra se face mare chef...cu familie, prieteni, rude..etc.. si mai nou se face la restaurant ca sa coste mai mult nu? ). Si voi aveti destule...las ca trec toate.
Silvia stai linistita ca Alain nu e de logoped. Ar vorbi cu siguranta mai bine daca ar fi mai multa lume in jurul lui care ar vorbi romaneste. Lasa ca veniti acasa si o sa vezi o inbunatatire sigur.
Mai revin maine ca mi-e somn..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bumbi, acum ma gandeam la tine..cum sunteti? la eco cand mergi sa stii ce e bb?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

'neatza!
Bianca, da, ochi romanesc. Si nu, nu prajit in ulei, este mai sanatos dietetic. Incearca, sa vezi ce gust are, mori mancand . Pui cam vreo 150 ml de apa la fiert cu un praf de sare, cand da in clocot dai focul mic, spargi ousorul acolo, mesteci pe sub el (are tendinta sa se lipeasca de ibric) dai focul mai mare si-l pazesti, mestecand usor, sa nu se sparga. Totul dureaza cam 1 minut maxim, dar este o delicatesa. Il pun in bol de sticla, peste bucatele mici-mici de painica , papa Razvan bine.

Gio , Beres este amestec de minerale si oligoelemnte, nu vitamine. Ai citit prospectul, crezi ca i-ar merge lui Marco? Intreaba medicul.
Nasol ca ai asa dureri, daca iei No Spa nu te-ai simti mai bine oare? Este si Forte, eu am luat si a fost bine. Sper sa treaca durerile astea.

A dosrmit RAzvan 11 ore fara intrerupere, dupa ziua de ieri, si cum a deschis ochii, a inceput: Gordon era murdar de faina si mergea prin padure, la marfa . A inceput sa inventeze, sa le bulibaseasca , mor de ras. Am izbucnit in ras, desi eram chioara de somn si eu la 8 cand mi-a dat trezirea.
Pe la 11 iesim in parc, conform obisnuintei, se anunta din nou o zi caaaaalda.

Irina? Ioana de Bistrita? Raluca? Bumbita? Toanca? Anasol? Pufu? Ana de France?
Pe unde mai sunteti, ce mai faceti fetelor, sunteti bine?
Haideti, sa mai povestiti cu noi astea active (eu, in special ).

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Neata si de la mine, haide-ti la ...prima, a doua a cate-a vreti . A mea e prima ca doar una beau pe zi.
Noi ne-am trezit la 8.30 si de atunci tot adun de pe aici. Trebuie sa pun la foc o ciorba de perisoare dar trebuie sa cobor jos sa cumpar telina si Nelu inca doarme si nu l-as lasa pe Dani singur aici.
Nu l-am dus la gradi nici azi...ii cam curg lumanarile si i-am dat panadol si picaturi Vibrocil. A avut o idee de febra azi dimineata..nu stiu cat ca nu gasim termometrul niciunde...trebuie sa cumpar altul . A luat de la Sandra ca sambata au dormit impreuna si ea era racita de la vara-sa care a stat 3 zile acasa cu angina si febra .Dar in a doua zi a venit la Sandra sa isi copieze ce au facut in clasa...a luat Sandra si acum Dani. Daca nu ii culcam impreuna sigur nu lua .Of of...ca l-a trebuit sa doarma si i-am lasat.
Sper sa ii treaca repede lumanarile astea si sa nu faca complicatii. Secretia nu e galbena deci e bine.
Astery deci de dimineata te ia la povesti Razvan nu? Vorvbaretzul . Trebuie sa incerc si eu ochiurile asa sa vad cum sunt.
Giova ca mi-am amintit...si Dani intreaba "de ce" la multe. Cand am fost la Sebes i-am aratat fabrica de sosete (care e pe strada la bunica-mea) si i-am spus ca acolo se fac sosete, m-a intrebat de ce? Eu i-am raspuns ca sa aiba el ce purta in picoare. M-a intrebat cine face sosetele? I-am spus ca lucreaza oameni si masini la ele. De ce? Ca sa nu ii fie frig lui la picioare. Si dinastea. Pai e vremea intrebarilor ce vrei si tu...asa va fi pana la o varsta cand va sti mai multe si nu va mai avea nevoie de ajutorul tau. Apoi vor veni intrebari de genul: "Ce insameana cuvantul ala?" . Trebuie sa avem rabare sa le explicam pe toate ca ei sunt tare avizi de informatie .

Mergi la inceput

Am noroc ca Dani isi sufla foarte bine nasul si nu mai e nevoie sa folosesc batista bebelusului.
Ai vostri sufla nasul singuri?
El tare bine sufla, ii acopar o nara si sufla cu putere si apoi cealalta. Daca cumva nu vrea sa sufle tare ii spun ca bag aspiratorul si il aspir...sa vezi atunci cum sufla

Azi il opereaza pe nepotul meu de polipi si amigdale. Il opereaza cu anestezie generala sper sa ii dea drumul maine acasa. Am inteles ca trebuie sa tina 2 saptamani de regim cu alimente ce nu il zgarie pe gat. Si ala e slab de il duce vantul si acuma regim

Vreau sa fac un lichiu cu ceapa (placinta) azi, trebuie sa cumpar si drojdie.
Am zis ca de azi ma apuc de invatat pt licenta ...sper sa reusesc sa iau cartea de conta si sa o citesc macar... Am doua materii la licenta si una e chiar grea..una e conta financiara si una analiza economico-financiara...ultima e nasoala rau .
Anii trecuti se dadea licenta din 4 materii, dar cum la majoritatea facultatilor au scos examenul scris de licenta, ai nostrii s-au gandit sa scoata 2 materii si sa lase si examenul .

Mergi la inceput

Irina cum e Mario?
Ralu, cum e Anastasia?

Merg sa fac cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cristina-haide ca raspund eu la apel....tot vreau sa scriu, dar nu mai ajung...iti eram datoare cu un raspuns: am vrut sa lucrez de acasa cat am fost insarcinata, de asta mi-am luat acasa calculatorul de la serv ca aveam acolo chestii ce-mi trebuiau, dar din cauza sciaticii si a altor pb (unele nerez pana acum si la care dr n-au gasit inca rasp. noroc ca deocamdata pot trai cu ele). Atunci lucram pt o confe ce am tinut-o pt doctoratu ala al meu lasat pe locul x in lista de prioritati, care a fost ok, dar m-am enervat ca vor sa-mi schimb subiectul si, daca se poate, sa si predau pana in septembrie....m-au cam enervat la faza asta si chiar nu stiu cum o sa se sfarseasca povestea...Altfel, concediu meu de maternitae se sfarseste pe 25 mai (am nascut pe 14 martie-pt comparatie cu boieria de concediu din Ro) si iar nu stiu ce va fi ca , bineinteles, nu am nici o veste de la cresa.

E super Razvan! O sa inceapa distractia cu povesti- au atata imaginatie copii...sunt extraordinari. Mie mi se pare foarte ok meniul vostru. Si noi avem unul asemanator, ca imi zic ca are toata viata timp sa manance prostii...mai scapam noi pe la mc si alte cele, dar in rest....

Eu in apa pt ochi romanesc mai pun si cateva picaturi de otet ca ajuta la coagulare si cand vreau sa fie "estetic"il tin intr-unb polonic cat fierbe.

Maraki-poate Angelos chiar e o persoana ce mananca putin. Eu as avea incredere in medici.

Giova- si mie mi s-a pârut sarcina no2 mai grea, vad de la Bee ca e si mai complicat cu 3, dar Bumbi are alta parere-sper sa nu si-o schimbe (daca nu mai veniti la Paris, tragem vara viitoare un gratar pe malul Oltetului)

am uitat ce mai vroiam sa scriu..aaa..alex inca are ceva pb cu pierderea "suprematiei"....o iubeste mult pe sora-sa, dar uneori se poarta ca un bebe, alteori e nitel violent, etc
despre maga, eu taman am zis sambata ca imi vine sa nu mai ies din casa pana la majoratul lui

acu 2 nopti am notat niste perle de-ale lui...vi le pun si voua:
Ii explicam lui meme ca o sa o ducem intr-un mare centru commercial si ca acolo sunt multe magazine intéressante
!!!Eu nu vreau la Carrefour (nici nu exista acolo), eu vreau la tren (tot ce e pe sine e tren)

-Unde e bradul ? Mai vreau si eu un brad ?
-Bradul s-a dus sa faca dodo in padure si o sa se trezeasca cand vine ninsoarea si atunci va veni si la tine.
-Pana atunci hai sa cumparam unul de la Carrefour !!!

Il duc la baia unui restaurant. Erau déjà vreo 4 doamne la coada. Din usa isi exprima pretentiile :
Eu sunt un copil care vrea sa faca pipi. Lasati-ma sa trec….
Tantile radeau de zor,asa ca le arunca intr-un final si un « Va rog ».

Si-a agatat mamaie camasal…
-Of, mi-am rupt bluza ! Cine imi mai cumpara mie alta…(se vaicarea spécial sa-l vada ce zice)
-Cum ciné ? Papa.
-Pai cu ce bani ?
-Din buzunar.

Il duceam la cresa cu autobuzul, fiindca ploua….A vrut sa ne asezam pe ultimul rand sa aiba culoarul liber in fata.Cum e capât de linie, soferul coborase si el
-Unde e monsieur ?
-A coborat si el putin.
-Cred ca s-a dus sa bea o cafea.
Se intoarce soferul si incepe sa strige :
-Monsieur, monsieur.
Soferul s-o fi gandit ca am patit ceva…
-A fost buna cafeaua ?!!!

Mergi la inceput