Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:

am avut musafiri si numai acum au plecat. nu am putut intra mai repede.
Bb e ok, mai mare cu o sapt., are 1577gr, e totul in regula, doar ca are cordonul tip esarfa...la fel ca frate-su'
. Dr. m-a intrebat daca facem cezariana...i-am zis ca vreau normal, daca totul decurge ok. si el m-a sfatuit la fel, mai ales ca am nascut foarte repede si usor prima data.
marco a fost super timid...nu a raspuns la intrebari...decat spre final. a fost putin de tot interesat de ce se vede la eco, mai mult era in inspectie prin cabinetul dr.
Piciul a crezut ca mergem la dr. si venim acasa cu Edi
, a si dus o masinutza in plus cu el, pt. fratiorul lui
.
Continui cu fierul, una/zi, vitamine nu mai iau, a vrut sa-mi bage calciul, dar ne-am oprit macar o luna, din cauza contractiilor.
Am mai vorbit si de legarea trompelor....e o decizie grea, ireversibila, pt. care nu cred ca as opta. Nu stiu ce va fii sau ce voi vrea peste 2-3 ani.
Bumbi[ acum am citit ce ai patit. Iubita imi pare rau pt. ce s-a intamplat...nu stiu ce sa zic....cel de sus stie mai bine de ce a facut asta. Bine ca tu esti ok si ai langa tine un sot si 2 copii minunati. asta e cel mai important.
cat despre fetita pierduta...of...ma crezi ca la acelasi lucru m-am gandit si eu in vacanta asta? Ii spuneam lui Clau ca daca prima sarcina pe care am pierdut-o in Italia a fost fetita mult dorita acum... cauzele nu se cunosc, la fel ca la tine. la mine a fost la aproape 6 sapt. si la noi a fost mana lui D-zeu...ne era greu si studenti si munceam si in strainatate. dar vorba ta, trebuie sa multumim domnului pt. ce avem. Stiu ca vei trece peste asta, esti o femeie puternica si ai un om minunat alaturi. poate ti-ar fi mai de ajutor daca ai avea copiii langa tine ...
Silvia, marco bea lapte normal, Zuzu, 3,5 grasime, cu termen scurt de valabilitate. este foarte bun si eu beau in rand cu el.
Bianca sosul este cam pt. un peste file, pana in 500 gr.
Maraki cred ca te referi la aceeasi poza la care a scris si cumnata. e faina, intr-adevar.
nu mai stiu ce ati scris....citesc si revin.....
_
Gio
29+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Eu ma uit la Eurovision...au ajuns la melodia 10 dar nimic nu mi-a placut pana acum. Ma rog...poate am eu alte gusturi. Oricum Elena imi place si imi place si melodia ei.
Astery, naiba stie ..s-a molipsit de la Sandra care a luat de la nepoata mea.
Maine cred ca mergem la cabinet sa il vada si doctorita ca sigur are rosu in gat ca se plangea de dureri de gat. Nu i-am dat sumetrolim in seara asta ca desteapta de mine am lasat sticla cu un deget de medicament acolo si credeam ca e plina
. Asa ca merg maine sa vad cat e de urat gatul lui si o sa vad ce ii dau. Doctorita sunt sigura ca ne va da antibiotic, dar daca nu e grav gatul nu il dau.
Febra nu a mai avut in seara asta, oricum i-am pus un paracetamol in fund. Incepe sa isi revina, sa vedem si gatul cand trece...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, dar cum de ati mers iar la eco? Doar ati fost inainte sa plecati in Italia nu? Dulce marco ca a luat o masina si pt Edy 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca din luna 7 dr. ma cheama la 2 sapt., iar in ultima luna merg saptamanal. as putea sa merg mai rar, dar oricum ma bucur sa vad bebeul. azi iar era cu mana in gurita si are niste outze...mama-mama....e dotat baiatul mamei.
Anymony ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine. felicitari pt. noul job si pt. renuntarea la pampers. cred si eu ca-i prieste Ioanei la tzara.
maraki bine ca ti-a dat dr. reteta. sper sa-si revina Angelos cu mancatul.
Cristina vreau sa vad papucii. noi cand am iesit cu masina din parcarea SCS-ului am vazut ca e si Dietchemann. am fost de 4 ori in centrul asta comercial si nu am vazut...decat acum sigla pe cladire
. mor de ciuda.
eu ii caut ceva tenisi decupati, nu am gasit in Italia, la noi nici atat.
, pe maine. merg la CSI Miami, daca nu adorm pana la sfarsit.
_
Gio
29+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Giova aha...ce chestie pe medicul ala sa te cheme la 2 saptamani si apoi saptamanal.
Un pret redus de abonament nu iti face?
.
Eu as putea oricand sa imi leg trompele ca sora-mea acolo e si am vb cu medicul si m-ar tine cateva ore in spital dar parca nu stiu....cine stie ce ma apuca peste cativa ani si oate mai vreau unul
.
Cand mi-am scos colecistul nu mi-a picat fisa sa il chem si pe ginecolog sa imi lege trompele daca tot eram anesteziata
. Asta e acum..e prea tarziu.
Cum vin aia tenisi decupati? Unde decupati in fata? Exista asa ceva? Nu imi imaginez...
Chiar azi am vazut niste tenisi misto pt Dani cu ceva fermoare pe margine culoare camuflaj dar i-am lasat acolo ca seria incepe de la numarul 25 si pareau mari fata de piciorul lui Dani
. Mai are el papuci 25 dar numarul lui normal e 24. Are tenisi nr 25 si ii poarta si chiar imi plac dar nu vreau sa ii dau papuci mai mari. Poate am sa ii cumpar pt la toamna, primavara...
Sandale i-am luat din Sebes, tare m-am bucurat ca am gasit un model care mi-a placut, i-am luat la nimereala ca nu era cu mine (era la pescuit cu Nelu) si ii sunt bune. Sunt nr 24 albastre.
Astept sa vad ce face Romania la Eurovision dar...nu m-a incantat melodia Elenei live...
. Mai fain suna din studio.
Noapte buna 
Bianca
maraki spune:
Buna dimineata,
Astery da, de la Deichmann sant luati pantofiorii
si pana acum nu a transpirat in ei dar purta sosete.Nu pot sa il las fara sosete pt ca intra nisip si stii cum te simti...
Giova, cordonul nu se poate schimba pana la termen? Ce scump Marcolino ca a luat masinuta si pt fratior 

Cred ca o sa-l dragaleasca tare mult ![]()
Bianca m-am uitat si eu la Eurovision, e frumoasa foc Elena ( cori tou papas, asa spune giorgos, adica fata popei
)Eu cred ca ne vom incadra in primele 5 locuri
dar cam prea seamana stilul si dansul cu grecoaica paparizou de acum 2 ani parca.vezi ce faci cu Dani, poate chiar va fi cazul de antibiotic.
A facut Giorgos comanda la peritol tablete, astazi le aduce in farmacie, are de luat si pt mine ceva de tuse tot prin comanda ca nu il aveau, in rest m-a trecut pe antibiotic pt gat Isocilin.
intru a active si revin la pauza de capuccino nr 2.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Astery cat au costat pantofiorii? Eu i-am luat cu 16 euroi...sa vedem daca sant apropiate preturile...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Maraki, cred ca aprox. 40 lei, nu mai retin. Deci mai ieftin... Eu n-am gasit altceva acolo pe piciorul lui Razvan sa se potriveasca
.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Buna gagici si eu pe aici.
Azi dimineata ne-am trezit (ne-a dat Dani desteptarea la 7.30) ca vrea cacao...i-am facut cacao si l-am pus intre noi sa mai doarma. L-am verificat de febra si era putin cald si i-am dat 5 ml nurofen. Dupa vreo 15 min dupa ce si-a baut cacaoa imi spune: Mami eu vomit" i-am spus sa stea linistit ca nu sa vomite, ca il doare burtica cum a baut lapte...el nu si nu...s-a ridicat in fund si iar : "Mami vomit"..si da-i pe perna
. L-am lasat sa isi termine show-ul macar sa faca intr-un singur loc si apoi l-am dus la baie, spalat pe fata, maini, l-am schimbat si am sunat la cabinet si ne-am dus. M-am uitat si eu in gatul lui si am vazut pungi de puroi 
Doctorita l-a ascultat si nu are nimic la plamani doar are gatul super rosu si avea si vreo 6 pungi de puroi cat am vazut eu. Ne-a dat Eritromicina, Metroclopramid si Nurofen. In rest e ok, vesel nevoie mare dar nu poate inghiti ca il doare gatul. Am fost in plimbare pana in piata si am luat si capsuni, dar cand inghite spune ca il doare gatul
. Asa ca zilele astea mai slabut cu mancarea ca nu va manca mare lucru. Si vreo 2 zile nu o sa ii dau lapte ca din cauza asta a vomat
.
Bine ca e vesel si deocamdata nu mai are febra. Gatul..trece el..
Bianca
asteryaro spune:
Bianca, grija sa nu faca febra!!!!!!!!!! Sanatate multa!
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)