Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si de la noi

Mica mea terorista vrea ea tst, acu am scapat ca e la tacsu

Felicitari boboceilor pt mama si dintocul nr 2

Noi stam mai tot timpul p-afara sau ma chinui sa ii dau papa, aseara a mancat ceva mai mult (mamaliga cu crema de branza si iaurt)

Azi as vrea sa ii dau pepene galben...sper la un miracol

Pupici mamicilor si bobceilor

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ange ce e aia tst?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata
am revenit , dar pe picior de plecare iar
de data asta mergem la mama , la ai mei ....am putine emotii ca stau la vre-o 130 de km de bucuresti si nu stiu maia cum v-a reactiona ...
in rest am citit tot de data asta ...va multumesc ca nu ati scris prea mult
ce nu am priceput sigur este : babytza ce s-a intamplat??
luminita sa-mi spui ce-a spus hunul de fata mea
plecam la treaba ca avem de spalat de calcat de facut bagaje :D

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Babytza felicitari ptr dintzoc si progresele soricelului!

Ada, Lumi si multumesc de sustinere

Muuh eu ii dau Sorinei mancare, ca multe dintre noi, dupa un plan alimentar facut de pediatra noastra si adaptat la problemele fetei. Oricum... multumesc ptr sfat

nu a dat nimeni??? Ca simt nevoia...

ptr toti sarbatoritii zilei

toata bobocimea!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Io urasc smsurile alea pe care le primesc de sarbatori copiate de pe internet...da` rau de tot..Credeam ca sunt singura, dar uite ca nu:

Si eu le urasc si, din principiu, nu le citesc. Dar anul trecut, in dimineata de Pasti, nush ce m-a apucat de am citit unul, ca tot ma trezise din somn. Am ris de m-a durut burta, rizind l-am trezit si pe sotul meu care a ris si el de l-a durut burta. Nu l-am sters, asa ca ti-l redau intocmai:
"Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat! In ajun de An Nou va urez sanatate, bucurii, succese si mult noroc. LA MULTI ANI!"

La toata agenda zici? Ooops, cam nasol.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nausica mica, ce n-ai inteles?! A inviat! deci e un nou an...

, la liber!

azi sunt alergata, asa ca va urmaresc pe apucate.
Acu plec cu Teo cu bicla pe-afara....

ma si gandesc la salele mele....

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica foarte tare sms.eu mai dadeam forword la unele mesaje care le primeam, caci ia o pauzarile mari din familia mea aprecieaza mesaje de astea pompoase...si dand sms mai incolo, am uitat sa sterg cu drag familia cutarica, care ne trimisera noua mesajul.Deci PENIBIL

Ceva asemanator sms ului tau, facuse colegul meu de munca atunci cand si-a pus mesajul de out of office pe outlook.Noua ne ramane mesajul pana il stergem noi pana la urmatoarea activare.Si el bagase ca e plecat de nu stiu cand pana nu stiu cand si nu observase ca nu sterse se tot din mesaj si mai bagase si Merry CHRISTMAS si un an nou nu stiu cum, la final asa, asta pe timp de vara.Ne p...t pe noi de ras!!!Cred ca si clientii nostrii au ramas frumos impresionati, caci noi am depistat foarteeeeee tarziu mesajul lui.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Lucas e f bine, multumesc tuturor pt gandurile bune! De ieri nu l-am mai aspirat in nasuc, mai dam diseara ultima doza de nurofen si gata!!!
In schimb, pielea tot uscata dau vit A dar nu vad nici macar o usoara imbunatatire!! ceva sfaturi ar fi tare de folos. Duminica pleaca sotul in Olanda si-mi aduce ulei de migdale...of, nu stiu ce sa mai fac!!!

Babytza felicitari pt dintzocul nr.2
Laureta multa sanatate printesei!
Andy.p cum se mai simte Alexia?
Ma duc sa hranesc flamandul si iesim ca e taare cald.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata, a dat cafea cineva? Vreau si eu! Nu de oboseala ci pt ca sunt innebunita dupa cafea in diverse forme .

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Sunt intr-o dispozitie melancolica, Ramo tocmai ma uitam la pozele tale de la odisee (le-am vazut la semnatura) si apoi mi-am amintit iesirea la restaurant cu colegele de 8 martie, cand am stat la aceeasi masa si ne-ai spus ca esti insarcinata, iar dupa un timp ne-am intalnit pe forum, ce repede trece timpul

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Si tu n-ai zis nimic atunci de burtica ta [-:)))]. Eu am aflat de tine de pe forum . Gata, sunteti in casa noua?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nu ma pot loga pe webshot a schimbat cineva parola sau sunt eu dusa si am uitat-o?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput