Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
CD27 spune:
, ce buna e o cafea la ora asta
David este un dintzos, un dintzos
Anamona relax take it easy
Corrina eu dadaeam sms uri de sarbatori, dar nu la toata agenda, cateva, la oamenii dragi, dar scurte si la obiect, adica erau special pentru omu' respectiv, dar am renuntat la asta, nu mai dau, pentru ca primeam inapoi numai sabloane
, acum rar mai dau cate un sms de sarbatori, dar e special 'compus' pentru destinatar![]()
Dimineata am scuturat temeinic si cutia de lapte si cea de cereale ca sa imi iasa la socoteala masurile si au iesit la mustata, as aca trebuie sa ne miscam repede ca nu mai sunt rezerve de papa si pe fimiu il apuca halpaneala cand nu te astepti![]()
dar sotzul e frant, doarme, as aca mai huzuresc si eu o leacuta![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andy_galro spune:
neatza!
baytza 
sa traiasca soricelul cu 2 dintzisori
...felicitari!!!!
CD gat cu mutarea? cum ati dormit in noua casutza?
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CD27 spune:
andy_g suntem vechea casa unde nu cam bate vantul, am cam dus mare parte din bagaj
claudinna spune:
neata!
Bravo, Davidutu!!
mai mei, chiar super tare sa stii exact ora la care iese:)
sa o treci in jurnal neaparat:)
ce mi-ar fi placut si mie sa fi facut mama pozici, filmulete...sa scrie intr-un jurnal:)
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Corrina spune:
Cd ule trezeste soatza sa plece la serviciu![]()
Claudinna ce mai face Raz?
Giulianna ce s-a intamplat cu tine, mai? De ce nu mai esti atat de activa pe forumche? Aaaa, te pregatesti de mare, faci bagaju`, right?![]()
Nerantula nu mai zici nimic
, ce mai face frumosul frumosilor Gruia? Sa nu imi spui ca si tu ai parasit forumul
..
Andy.p cum mai e Alexia?
Nici pe Anca nu am mai citit-o de ceva vreme...Hmmmm....
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
CD27 spune:
Corrina nu il trezesc, i l-am pus pe fisu in pat langa el si a inceput sa tipe: bla bla bla, la la la
dar oricum nu merge la munca, are alta munca aici cu mutarea
Claudinna ce face Razvi?
Alexia unde esti, mami ma muta in alta casuta, o sa mai stii unde sa ma cauti?
sabinel spune:
neata! fii-mea de ieri l-a lasat pe tata si l-a luat pe mama
sunt in extaz. am inmarmurit aseara cand am auzit-o. statea in fund si a zis un ma-ma clar de m-am inmuiat toata. acum exerseaza![]()
eu cred ca fetele profita la maxim de soare si vreme frumoasa si ies la plimbare de nu mai au timp de forum, asta urmand sa facem si noi azi. pupici!
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
andreutac spune:
Neata,
Dupa o lunga absenta (cel putin asa mi s-a parut mie, cel putin vreo saptamana) m-am mobilizat si eu sa scriu cate ceva, asa sa nu ne uitati de tot.
Pitica mea e o mica terorista, ea face regulile in casa, noi ne conformam. Asadar, cateva zile am fost in greva de papa, adica n-a mancat decat cel mult jumatate de portie de legume si fructe, a baut mai mult lapte si s-au vazut urmarile...a inceput din nou sa regurgiteze. Altfel n-are stare nicio clipa, se ridica singura in picioare la tablia patului, la patutul ei, oriunde exista ceva de care sa se apuce si sa se sprijine. Va dati seama ca tre' sa fiu cu ochii in 14, ca e tare imprevizibila. Dinti n-avem inca, insa nici nu ne mai chinuie, deocamdata.
In alta ordine de idei, sunt in cautare de bona, o persoana care sa ma ajute cateva ore pe zi (eu m-am gandit la vreo 5), timp in care voi fi si eu acasa (cel putin la inceput). Daca aveti vreo recomandare, v-as fi recunoascatoare, ca mi-e tare tarsa sa iau pe cineva necunoscut...aici cred ca intervine si paranoia mea, dar asta e. Voi da totusi si anunt pe DC, poate cine stie? Noi locuim in Militari, daca asta ajuta la ceva.
In rest, am vazut bobocei foarte frumosi, nu-i mai nominalizez, se stiu ei (cei care au pus poze).
Sper sa-mi treaca puiul de depresie care ma urmarea de ceva timp, oboseala acumulata si sa scriu mai des. Altfel, eu va citesc (din umbra).
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Corrina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Corrina nu il trezesc, i l-am pus pe fisu in pat langa el si a inceput sa tipe: bla bla bla, la la la |
Aha, si eu folosesc tehnica aceasta in we, ca altfel ar dormi pana la 12!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel neata! fii-mea de ieri l-a lasat pe tata si l-a luat pe mama sunt in extaz. am inmarmurit aseara cand am auzit-o. statea in fund si a zis un ma-ma clar de m-am inmuiat toata. acum exerseaza |
Felicitari !!!!!!! Sa bata tobele !!!!

Si fii sincera , ca te-ai udat toata Andreutac pupam mamicul obosit

Iesi din butoiul asta ...ca uite ce frumos e afara
Fa o plimbare cu piticoata si o sa iti mai treaca depresia 

Claudina da , chiar o sa trec in jurnalul bebelusului , ca nu mi s-a mai intamplat sa stiu atat de exact. Daca nu i-as fi dat cu gel la 5 dimineata pe gingiuta , nu as fi stiut. As fi vazut azi in cursul zilei, dar asa e super tare !!!!
La Valentina habar nu aveam ziua in care ii spargea gingiuta, ea nu plangea si nici febra nu facea. O vedeam cand deja dintisorul avea 2 mm....La ea nu au fost asa dureri ca la soricel
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David