Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 16
Corrina spune:
Io urasc smsurile alea pe care le primesc de sarbatori copiate de pe internet...da` rau de tot..Credeam ca sunt singura, dar uite ca nu:
Bai, de ce trimiteti sms-urile de sarbatori? Vreti sa aratati ca va pasa de destinatar? Haai, pe bune!
Inteleg ca s-a pastrat traditia sa uram celor dragi toate cele bune in preajma sarbatorilor, dar pe timpul lui bunicu’ era altceva. Atunci chiar faceai un gest. Trebuia sa te duci sa-ti cumperi plicuri si felicitari… sa compui ceva frumos… sa scrii pe ciorna pana iti place cum suna… dupa care sa treci pe curat… sa mai faci un drum pana la posta… sa cumperi timbre si sa expediezi plicul cu 3 zile inainte. Ca sa ajunga la momentul potrivit. Daca ai facut toate astea… pai e clar ca ai vrut sa faci un gest frumos si chiar ti-a iesit. Pe cand acum… selectezi unul din zecile de sms-uri pe care le primesti si ii dai “send” la toata; agenda de telefon. Toata operatiunea dureaza; 1 min si daca te intreaba cineva la cati oameni ai trimis sms, habar nu ai. Tu te-ai achitat de obligatie si atat.
Si mai mult imi plac aia care iti ureaza; “Sarbatori fericite” pe mess. Iti lasa un offline si aia e. Ar trebui sa ma simt bagata in seama? Sa apreciez gestul? Hai frate, pe bune acum! Daca vrei sa-mi urezi ceva, pune mana pe telefon si suna-ma. Asa fac si eu si toti cei care intr-adevar vor sa faca asta. Lasa mesajele gen “un inger care nu stiu ce” sau “cerul care s-a deschis si nu stiu ce s-a întamplat“. N-au nimic în comun cu traditia si din punctul meu de vedere gestul este egal cu zero! De aia nici nu citesc mesajele de genu’ asta!
Toate cele bune!
si Noapte buna si scuze de off topic.....
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
nikolici spune:
buhuhu dau stingerea!!!
Ovar!!!( in frantzuza romanes
)
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
ba io dau stingerea, mah! 
doarme toata lumea?! Da?!
Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
(22a10a2008), poveste despre inceputuri
anamona spune:
hei in toiul noptii :)
multumim de urari, tzuki de ziua ei a reusit sa sara peste baita :) am adormit cu ea in brate pe la 8, evident cu mine langa somnul e cel mai adanc :)
matracuca de mami insa s-a trezit precipitata ca nu a facut rezerva de lapte de noapte si iaca iata-ma scartza scartza recuperand paginile scrise peste zi![]()
anamona spune:
si ca sa iti raspund la intrebare, ada, desi MA GANDESC LA VOI, din pacate nu citesc forumul de la job....nu am timp ioc,
astazi pe drumul de intors acasa (circa o ora pe centurile bucurestiului) ma gandeam daca merita atata stress
alea 6 ore sunt muncite de parca in minutul urmator imi taie cineva capul daca nu e gata, fac o singura pauza de 30 minute in care ma mulg, atat fara pauza de masa, mai rontai eventual ceva in timp ce butonez.
trebuie sa invatz sa ma mai relaxez, sa invatz sa spun nu categoric (e greu cand vin la tine si practic te implora sa ajuti), ajung la nebuni in ritmul asta
babytza spune:
Neata bobocei 
Fetelor incepe stresul
pentru ca de azi de la ora 6 suntem fericitii posesori de : 2 dintzoci !!!! 

La multe lunite .....nu avem sarbatoriti pe 29
La raport nu prea avem ce sa spunem , ca am dormit bine pana la 6 cand s-a hotarat dintzocul sa iasa la lumina , asa ca in dimineata asta nu va mai stresam cu un post lung si neinteresant 
Alina
mooaaa ce cafea buna ai facut ....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona hei in toiul noptii :) multumim de urari, tzuki de ziua ei a reusit sa sara peste baita :) am adormit cu ea in brate pe la 8, evident cu mine langa somnul e cel mai adanc :) matracuca de mami insa s-a trezit precipitata ca nu a facut rezerva de lapte de noapte si iaca iata-ma scartza scartza recuperand paginile scrise peste zi |
Multi pupici speciali doar pentru tine mamicule

si un munte de flori sa iti bucure ochii toata ziua 

Servici usor !!!!!
Corrina spune:
neatza,
babytza & Soricelul felicitari!!!! A iesit la 6 fix dintzokul? ![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina neatza, babytza & Soricelul felicitari!!!! A iesit la 6 fix dintzokul? |
La 5 nu era inca
A fost cu urlete , dar a iesit

pt toata lumea. Io mai bag o tura somn cu fi'miu.