Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 19
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici rspund la misto: Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
cu asta ai stricat tot farmecul

de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Am iesit si eu cu piciul pana la magazinul din colt sa cumpar iaurtel , ca ii fac niste mamaligutza cu branzica si iaurt. SI am pus cupilul in sling. Moooooooooooaaaaama ce se uita lumea la noi......ca la ozn-uri 

Sau se uitau la dintisorii lui ???? ![]()
Bitza eu folosesc dupa baita o crema de la chicco Infinitte Dolcezza lapte de corp pentru piele foarte uscata . Din gama Dolcetopia. Este foarte buna si are efecte minunate. 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
300 spune:
| citat din mesajul lui laureta Noi la fel dalmatieni, se chinuie tare pitica. Am luat peritol, nu dati cu pietre stiu foarte bine ce este, dar efectiv se zvarcoleste are ochi rosi si o privire de pisic plouat ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Ooooof cum mai e matza mica? Incerc sa-mi imaginez cat e de greu sa stai cu un bebe dalmatian. Insanatosire grabnica!
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
m-ati spart cu sms-urile astea, aici nu se poarta asa ceva, mesaje din astea pompoase de sarbatori sau cel putin eu nu am primit niciodata. Francezii, si aici vorbesc de anturajul meu, s-au intors la hirtie si stilou, plus ca in marea majoritate a cazurilor acele mici felicitari sint facute chiar de ei. Iar asta mi se pare super.
sabinel, felicitari pt mama, babytza, wow, dintocul nr 2. Felicitari soricelule!
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
piolica eu am prieteni in USA,mama sistemului informatic, mai si lucreaza in domeniu, sunt romani si in fiecare an de sarbatori imi trimit felicitari postale.Eu ma bucur atat de mult la ele, exact cum eram copil si ma uitam in cutie sa vad dc avem vreo scrisoare ceva.Acum numai facturi primim si fitzuici publicitare.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
babytza iti spun eu de ce se uitau la tine.Se uitau sa nu cumva sa te fure vantul in blugii tai 24![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Corrina spune:
| citat din mesajul lui nikolici ange ce e aia tst? ![]() |
tst=tastatura=botoanele de la computer
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos
Corrina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Si eu le urasc si, din principiu, nu le citesc. Dar anul trecut, in dimineata de Pasti, nush ce m-a apucat de am citit unul, ca tot ma trezise din somn. Am ris de m-a durut burta, rizind l-am trezit si pe sotul meu care a ris si el de l-a durut burta. Nu l-am sters, asa ca ti-l redau intocmai: "Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat! In ajun de An Nou va urez sanatate, bucurii, succese si mult noroc. LA MULTI ANI!" La toata agenda zici? Ooops, cam nasol. |
Ce TARE!!!!

M-a bushit un ras de se uita copilu` la mine mirat, pe urma a inceput sa rada si el. Acum urla, ma duc sa-l culc..
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos
kllemi spune:
buna fetele, azi sunt un pic mai multumita a mancat copilul, nu cine stie ce dar a mancat....weeeeeeee, aseara am fost sa vb. cu asistenta despre mancarea lu' bb ce sa ii mai introduc in alimentatie, si mia zis ceva de iaurtul facut in casa, am incercat ceva dar nu mi-a iesit ave-ti vre-o idee sa imi spuneti si mie.....va roooooog
, cred ca nu am pus suficint lapte, habar n-am ce nu am facut bine 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
andy_galro spune:
Noi am fost o tura pe afara acum papam si o taiem iar afara ca e tare frumos!!!
andreutac

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Bianca Nicole