Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 9
oana_MVT spune:
Ganesha, noi locuim intre ocean si munti. 3 ore de condus spere vest ajungem la ocean si intr-o ora de condus spre est ajungem in munti.
Noi planuim sa mergem in ambele directii vara asta pana ma intorc eu la servici deci pana implineste bebe 3 luni si nu vad nimic anormal in asta.
Fetelor duceti-va la munte, la mare sau oriunde vreti voi ca nu le va face rau bebeilor, din contra.
mami de Tudor si
36+ cu
Eduard
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruta LauraOana,ce se mai aude cu numele lui Gugu?Tot nu v-ati hotarat? |

...nu stiu ce sa ma fac cu sotul asta al meu...iam dat o lista cu ca. 10 nume care mi-ar place mie..dar el nu este deaccord cu niciunul...
..am zis ca daca pina nasc nu se hotareste atunci am sa iau o hotarire singura, pt ca nu imi las copilul fara nume...am mai povestit eu ca in austria ai timp 2 saptamini sa te hotarasti..dar nu am degind sa las copilul asa pina se hotareste sotul..

36+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alinutza23 spune:
fetelor multumesc tare mult pt. incurajari
mamica mea este tot internata, face de joi tratament cu hidrocortizon (asa mi-a spus ea, nu stiu daca e gresita denumirea) si prednison. A putut sa se ridice in picioare sustinuta si sa faca cativa pasi. Mai nasol e cu bazinul, nu isi controleaza functiile sfincteriene si din cauza asta trebuie sa stea cu sonda urinara pt. ca altfel nu reuseste sa elimine tot si bineinteles ca are probleme cu constipatia. In schimb s-a mai linistit si o data cu ea si eu. O vad mult mai increzatoare in ea si imi place lucrul asta. Eu sunt sigura ca se va face bine! Doar vine bebe si trebuie sa fie pregatita, nu? ![]()
ganesha
incantata de cunostinta!
Mai am 2 capitole si deja dorm pe mine.
Nu stiu cat mai rezist, ma trezesc si devreme.
33+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monyka314 .merg saptamanal la control in Debrecen....voi tot asa merge-ti la ai vostri medici?.....mie imi tot face un fel de ekg la bebe la voi tot asa se face.......specific ca sunt din roamnia...dar nu am fost la medici de ai nostri pt monitorizarea sarcini......de aia intreb la voi cum e???.....va pup si atept raspunsuri ![]() 37+ + DAVID![]() monica |
..eu am fost pina acum 1 max 2 ori pe luna la dr...si acum in ultima luna numai merg deloc

36+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
..azi am primit uscatorul de rufe 
maine am sa spal toate hainele bebelului..
37+
GUGU 
ganesha spune:
Laura f frumoasele pozicile! cred ca esti singura bortzosica care nu ai buricul iesit inafara. Care este secretul, cum de nu a iesit
?!
Laura mi-ai facut pofta, ma apuc si eu maine sa spal hainutele lui bebe[rufe.
33+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
cristinamaria spune:
CarlaV,cris82,nicuratze,maria_bunica&ely2304 multumim pt gandurile bune!!
Bebebeca eu l-am imbracat pe Rares foarte lejer inca de la inceput! A racit destul de rar si atunci fara mari complicatii! La mare l-am dus la 2 luni si i-a mers tare bine! Il scoteam la plaja intre 8 si 10.30 si apoi dupa 17.30!
Noapte buna!
Cristina mami lui Rares &
31+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
ganesha spune:
Scuze neuronul de sarcina, comentariile pt poze erau pt Alinutza,oricum frumoase sunt toate pozele.
33+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
Relusha spune:

Hai Anda_magda 

Curaj, nastere usoara, refacere rapida si BB sanatoasa, mancacioasa, cuminte si fara colici 
33+ 
AMR 7
clodyac spune:
Buna dimineata 
Mai , mai dar ce pofta de povestit aveti ![]()
bv bv asa ce imi place sa va citesc
Eu am dormit bine azi noapte (fata de noptile anterioare) si ma simt multtttt mai bine
parca nu imi vine sa cred 
Cris_82 si Ramona.P va invit sa facem schimb de chec al meu este cu stafide 
va multumesc pt oferta ![]()
imi place asa de mult gustul checului mmmmmm indiferent ce are in el
Ely
si eu sunt asa fericita ca nu imi mai este rau doamneeeee parca eram batuta cu parul
Miruta te invit cu mare drag la papa de chec 
Maria aseara dupa ce l-am facut am taiat multeeeeeeeee feliute si m-am pus in pat si nu m-am mai urnit de acolo ![]()
la ora cand ma intrebai daca e gata cred ca era deja in burtica
Multumesc burticii care mi-a urat sanatate pt tata sa dea Dumnezeu sa fie 
Alinutza parca tu spuneai sa schimbam dimensiunea scrisului pe prima pagina la nume de bebe? si eu sunt de acord uite intru acum sa modific sper sa nu se supere nimeni ![]()
Azi dupa ce pleaca sotul am program de curatenie uffff dar trebuie facuta si asta 

Va pup sa aveti o zi linistita si speram sa avem vesti de la Anda 

33 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
35 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya