Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 8
maria_bunica spune:
Alynutza...pe mine nu ma deranjeaza remarcile tale..
,ai dreptate..
Laurraa...asteptam vestile maine!!
Fetele,eu ma retrag la tv...noapte buna si pe maine!!
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
alinutza23 spune:
alberta
vazut si eu pozici frumoase, incantata de cunostinta.
v-am spus ca lupt eroic sa recuperez
felicit si eu toate burticile cu vesti de la eco, am fost si noi duminica, dar pe noi nu ne masoara. Doar asculta BCF-urile si se mai uita d-nul dr in ansamblu. Mie greutatea (in total 16 kg), temperatura si tensiunea. Am avut parte si de primul control local care a fost sincer o incantare
si nu va ganditi la prostii, dar nu m-a jenat deloc, ceea ce inseamna ca are o mana usoara si asta e semn bun.
nici eu nu vad nimic rau in a-i face baita bebelului, mai ales ca dureaza maxim 10 minute, sapunul si apa nu omoara pe nimeni, apoi ma gandesc ca se invata cu un ritual, iar dupa baita oricine doarme biiiiine 
33+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
oanaalex spune:
Oana nu iau medicamente, de aia se mirau si medicii ca fac asa scaderi de glicemie ca si ei ziceau ca se intampla cand esti pe tratament medicamentos de obicei. Proteina stiu ca tr la fiecare masa, ma chimui sa respect chestia, ziceam numai asa ca un exemplu faza cu laptele, daca mai bag si proteine care mai au si carbohidrati iti dai seama ce iese. Oricum nu e asa grav si eu cred ca o sa reusesc sa raman pana la capat fara medicamente. Acum la amiaz am mancat o ciorba de varza cu carne si o jum de felie de paine dupa care am avut de mers la banca si la cumparaturi. Dupa doua ore am avut 111 deci am mancat mai putin decat scrie la carte plus miscare la greu si am fost ook.
Alinutza mersi de urari, se primesc oricand.
Oana
37+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
laurraa spune:
ma duc la nani
noapte buna burtici si mamici
maine dim vine o noua albinutza

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
oana_MVT spune:
WOW
http://www.youtube.com/watch?v=bOeWz2k4tTI&eurl=http%3A%2F%2Fnew%2Emusic%2Eyahoo%2Ecom%2Fblogs%2Frealityrocks%2F162078%2Flungs%2Dof%2Dsteel%2Dmeet%2Dthe%2Dnewest%2Dbritains%2Dgot%2Dtalent%2Dsensation%2F&feature=player_embedded
mami de Tudor si
36+ cu
Eduard
philip spune:
voi oanelor sa nu va mai plangeti ca aveti voie rezultate mai mari decat ale mele :) eu ce sa zic ca trebuie sa stau sub 110 la numai o ora de masa? asa m-am bucurat insa ca bebe nu-i prea mare si ca lichidul nu-i prea mult. eram tare ingrijorata.
azi voi face buffalo wings cu celery si blue cheese dressing. daca mai raman imi iau si maine la serviciu.
eu am alta problema acum, cu scaunul de masina, intentionam sa-l folosesc pe cel de la philip insa am citit ca nu mai sunt bune dupa 6 ani, abia astept sa ajung acasa sa verific cand a fost facut.
philip
34weeksbabyboy
mommyandreea
ganesha spune:
Buna fetelor,
intru si eu ca de obicei la o ora destul de intarziata in Rom , dar cum sunt cu 3 ore in urma, va salut cu intarziere.
Astazi am dormit asa bine la pranz,am spus ca ma pun pt 10 min sa ma intind si am dormit 2,5h, cred ca se stransese destul de multa oboseala dupa noptile dormite prost, numai ca la noapte cred ca ma apuc de curatenie
ca somn sigur nu voi mai avea. Raportez si eu astazi rezultate de analize f bune, mi-a scazut albumina de 3 ori si acum sunt in valori normale, ceea ce ma bucura
.
Bebe-beca, legat de dus copilul la mare, daca ai intreba asa ceva un dr de aici s-ar uita ciudat la tine,dat fiind ca este un oras la ocean si normal ca toata lumea se duce cu copilul la mare.In mod logic ca nu poti lasa un bebelus la plaja cu orele la, dar in rest, e o frumusete sa-i vezi pe cei mici cum ii tin parintii la malul apei,sau pe cei mai marisori cum alearga pe plaje. Eu visez cu mult inainte sa i-l concep pe bebe sa ma plimb cu el pe malul oceanului la apusul soarelui.F interesant si articolul recomandat.
Philip felicitari pt eco
Ancy am auzit si eu aceeasi teorie cum ca baietii se nasc mai tarziu, acum ramane sa testam![]()
Andreea f frumoase pozicile
33+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
oana_MVT spune:
Andreea,eu nu inteleg de ce trebuie sa ai tu asa numere mici. Pai tu abia te atingi de carbs.
Nici eu nu stiam ca scaunele de masina au termen de garantie. Cine ti-a zis tie sau unde ai citit?
mami de Tudor si
36+ cu
Eduard
oanaalex spune:
Andreea ai grija cu scaunul si cu valabilitatea. Nu stiu daca chiar nu mai sunt sigure dar stiu ca amenzile sunt mari pentru asa ceva. Cica sunt politisti care verifica. Si eu cand eram la Chicago tr sa am sub 120 la o ora si stiu ce greu e. Daca nu aveam noile valori nu stiu zau cum reuseam sa tin dieta numai
Oana
37+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
alinutza23 spune:
cata14 

multa sanatate lui Erik, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa fie doar o sperietura de moment si nimic mai mult.
picky_toto
ca sa ai curaj, ai sa vezi ca o sa fie bine, gandeste pozitiv, eu sunt sigura ca n-o sa coincida niciodata greutatea de la eco cu cea reala. Sigur vei avea parte de o nastere frumoasa, ai sa vezi. Cum se mai simte Picky?
DEEA
felicitari pt. printisor, sa fiti sanatosi si fericiti, sa fie un bebe cuminte si tie recuperare rapida si usoara! 
Liana
ma bucur ca sunteti bine! 
AlexsiMatei
este superb filmuletul de la eco.
33+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ