Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

aaaaaaaaaa
uitasem am schimbat azi semnatura doamneeeeeeee ce putin mai e

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

daca vreti mai mic sau altfel imi spuneti

mie mi-ar place si sub forma de lista de la capatul randului nu neaparat pe mijlocul paginii dar e frumos si asa

daca aveti alte opinii sa le spuneti da?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna dimineata!
Anda Magda, iti tin pumnii sa fie bine si sa vii repede cu vesti bune!
Aseara credeam ca a venit momentul: bebe a coborat nitel si ma lovea rau in articulatiile picioarelor, practic nemaiputand sa ma ridic din pat
Sper sa mai aiba rabdare pana vineri cand iese tata din spital!!!
O sa incerc sa modific listuta, sa aiba dimensiuni rezonabile.

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
37+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Neata neata fetelor si bebeilor!!

Magda hai ca o sa fie totul bine, ne gandim toate la tine azi!!!

Clody dar stiu ca te-ai trezit de dimineata, nu gluma! Spor la curatenie!

O si de la mine pentru toata lumea.

LauraOana te inteleg asa bine cu numele...nici noi nu am gasit inca, dar eu ma tot amagesc ca mai am timp si nu m-am mai gandit de ceva vreme...Felicitari pt uscator!

Ioana ce imi plac povestile tale cu Sara, multumim ca gasesti timp sa mai intri sa ne tii la curent!

Fetelor eu nu ma pot hotari ce sa fac cu mobila pt bebe, as fi vrut sa o cumpar inainte sa plecam dar nu am vezut ceva care sa imi placa in mod deosebit. Am gasit un site cu mobila care arata foarte bine dar totul e foarte scump, plus ca nu au un magazin sau showroom si vand doar pe net, or la preturile alea mi se pare stupid sa cumpar pe neve... Presupun ca in cel mai rau caz il rog pe tata sa ia de la Ikea si sa le asambleze el cat suntem plecati, nici alea de la ei nu m-au impresionat cine stie ce dar sunt dragute oricum...Voi de unde v-ati luat patuturi, comode etc?

Ely esti deja in saptamana 40?

Ma duc sa fac un pic de sport ca de doua saptamani in afara de mers pe jos in pas de melc nu am prestat nimic...

Pupici

Alex 31+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Am vazut ca deja ati modificat lista, asa ca nu ma bag.
Puteti sa o faceti si de la capatul randului si fara spatii intre bebei, asa cum au facut mamicile de martie-aprilie: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136576&whichpage=1
Sugestia ar fi ca atunci cand apare un bebe nou sa reducem lista de gravi, avand grija si la prezentarea de la inceput: "Suntem un nr. de....gravi cu.... baietei si .... fetite"
Am schimbat si noi semnatura, asta insemnand ca de astazi bebe este oficial la termen - macar dintr-un punct de vedere sunt linistita.

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
38+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 2 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyka314 spune:

Mersi ely2304
-nu stiu cand ma pregates de drum .....eu as vrea at de repede dar????...asta nu depinde de mine o sa ma duc miercuri la control..
Laura oana
- mersi de explicatii ma multumesc si cu ce imi zice-ti voi asa ami aflu si eu in alte tari cum se procedeaza.......da stiu si in Anglia ca se naste cu moasa........la noi in romania in zona in are stau nu se pune problema sa nasti cu moasa...nu avem asa de calificate moase incat sa fie capabile sa coordoneze o nastere...aici cu medicul ginecolog se naste in general...paote sunt cazuri in tara la noi sa se nasca cu moasa dar eu sincer nu stiu....mai ales ca si uneori doctori nostri nu au atata pregatire cat au moasele de la voi....sun tare superficiali...iar daca gresesc cu ceva gasesc motive are intodeauna sunt legate de gravida nu de neprofesionalizmul lor...cu alte cuvinte se scot repede din probleme dand vina pe oricine numai pe ei nu!
Apropo pe mine nu ma adugati la lista voastra????

37++DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ioana am prietene si am vazut la mare parinti cu bebici mici mici dar ii tineau sub umbrela si doar pana la 10-11 cand devenea soarele prea puternic.Am inteles de la tine ca ,prima vacanta o sa fie in Grecia si acolo stii ca nu prea se simte soarele asa de puternic din cauza muntilor.Si daca stai in Bucuresti si iesi cu BB in parc nu e soarele la fel de puteric?

miruta nu mai sta stresata din cauza hainutelor pt BB.de incurajare iti spun ca eu nu am luat nici macar o pereche de sosetute pana acum.Din lipsa de timp,bani si poate un pic de superstitie nu am luat nimic.Sper sa ajung totusi saptamana viitoare sa iau macar strictul necesar
45 de milioane la Polizu?!?!?!?M-ai dat pe spate.Ce i-a facut de banii astia?S-ia luat cumva dr angajamentul ca-i creste copilul pana la 18 ani?Nu pot sa cred.Eu am vb cu o asistenta de la Polizu si mi-a spus sa ma pregatesc cu maxim 15 milioane pt tot : dr,asistente,infirmiere,neonatolog...etc.Adevaru ca pretul difera de la medic la medic dar totusi asa mari diferente mi se de tot...
Cat despre telefoane de la autoritati faci bine ca le iei la tine,nastem in aceeasi perioada si poate devenim vedete la stirile de la 5

ancy eu tot viitoare mama de putica sunt.Stiam si eu la fel dar cred ca este doar o "vorba" din lunga lista a babelor.Am vazut baietei nascuti si la termen si inainte cu vreo 2 saptamani si dupa termen.Dupa termen ex sotul meu care a refuzat sa iasa pe "drumul normal".Cred ca nu era aleea pavata si a iesit prin ceza cu 2 saptamani mai tarziu.

serialbastre frumoase poze... mai vreau si eu la munte.Abia astept sa termin cu balamucul din casa si sa scap de laptopul asta infect sa pun si eu poze de la Paste sa vedeti pe unde era sa-l fac pe fimiu alpinist

ioana asa zic si eu "fi'miu,fi'miu" si sotul lasa botic "cum adica e numai fi'tu?" si-i spun "bineinteles e doar fi'miu pana iese pe urma....mai negociem"

ancy noi nu te credem ca nu te mai poti incalta si ca esti "male".Nu vrei sa ne convingi cu niste poze?

alberta asa zice si sotul meu ca poate pot sa-l imping pe BB cu degetul si sa iasa tocmai pe 14 iunie cand se implineste un n de la nunta

oanaalex ti-am zis eu ca o sa fie bine?Nici macar o furtuna de Chicago nu se compara cu un minut de nesimtire de Romania

ely iti dai seama ca pt laptopul asta mi-am amenintat fratele ca nu-l las sa puna mana pe nepotu daca nu ma rezolva cu netu

carla cred ca era si aspra limba

DANA 33+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

alinuta stii vorba aia "toate bubele rele in curu babii mele"?Sanatate maxima si ai face bine sa te refaci repede sa nu te bata BB cand iese.Mami tau ce mai face?

ganesha nici mie nu mi-a iesit buricul dar cred ca pe la 35-36 de saptamani nu mai scap

oana du felicitari pt semnatura.Apropo de termen eu am vazut la televizor (pt ca acum sunt "pensionara" cum zice sotul si nu-mi scapa nimic) la emisiunea "traieste sanatos" ca nasterea la termen este intre 37 de sap implinite si 41.

Si apropo de emisiuni...in aceasta dimineata la "neata cu Razvi si amantu lu Raduleasca" a fost invitat un medic stomatolog care spunea ca Zimaflorul nu este foarte indicat deoarece s-au facut "neste" studii si s-a dovedit ca are in continut ceva cancerigen.Nu stiu cat de bine am inteles dar puteti intra pe site si cred ca puteti viziona in reluare emisiunea

Puuuup si vb mai incolo ca vin astia sa-mi monteze usa de la camera.Puuuup

DANA 33+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragele mele, am primit la 9.30 un sms de la Anda, spunea ca mai este putin si intra in operatie. Succes Anda! Suntem alaturi de tine!!! sa se nasca o bebelusa sanatoasa si voinica!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata burtici
Noi suntem treze de la 5 dimineata,dar vorba aia"lenea e coana mare"si doar ce ne-am dat jos din pat,dupa ce am butonat telecomanda de la tv pana a facut febra butonala.
oanaalex...........ma bucur sa aud ca mama ta a ajuns cu bine

philip.............felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru asa doctor.Mai rarut asa ceva..

clody..............nu vreau sa facem schimb,dar daca vrei ti-l dau pe al meuca doar cat e pana la Galati?o aruncatura de bat.Si felicitari pentru noua semnatura

oana du............felicitari pentru noua semnatura si bebel santos si la termen

Azi avem si noi program de spalat toate hainutele la pitica.
Vad ca ati adus in discutie plaja la bebei.Eu am de gand sa o duc pe fi-mea cat de des pot la plaja.De ce sa nu profit..mai ales ca am marea la picioare,cum s-ar spune.Ai mei nu au fost prea incantati de multe idei de ale mele ,printre care si cu dusul copilului la plaja,dar le trece lor.Au ramans cu ideea mult prea primitiva ca copilul se creste de bunici si ca nu se scoate in lume cat e mic,ba ca trebuie infofolit bina ca sa nu raceasca sau ca nu se duce la plaja pana ce nu a implinit macr un an si jumatate

34+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput