Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze cu burtoiul si de la eco:
http://www.dropshots.com/ioanaP

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

fetele care aveti contractii vi s-a intamplat sa simtiti dureri doar in partea dreapta a eu asta experimentez acum si sunt ingrijorata,este ca atunci cand te dor ovarele.cand am mai avut contractii dureroase ma durea toata burta nu doar o parte.Bebe se misca. am luat nospa dar nu trece ,daca pana maine nu se opresc cred ca ma duc la spital.

Meleea 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Doar ce am intrat pe usa si ca sa vedeti ce mama buna sunt , le-am dat copiilor plastilina sa isi faca de lucru vreo jumatate de ora si eu hop pe DC.

Va multumesc . Cred ca ma alint si eu .

Muffinuta, eu stiu ca lungimea colului depinde de la persoana la persoana. In principiu sub 2,5 nu e in regula sa fie. Eu il am chiar 2,5 cm, dar poate fi si mai scurt bine mersi toata sarcina. Important e sa fie inchis. M-am mai confruntat si in sarcinile trecute cu un col in jur de 2,5 cm (la Stefan am trecut pe langa cerclaj, dar era deja prea tarziu) si pana la urma totul a fost in regula. Problema e de fapt ca s-a scurtat intr-o luna f. mult, aproape 2 cm (de la 4,3).

Contractiile dureaza acum la mine de la cateva secunde la jumatate de minut si sunt dureroase, cam ca la ciclu, iar burta se intareste. Am perioade in care burta e beton mult timp si dureroasa la atingere, dar astea nu cred ca sunt contractii.

Si eu il simt f. f. jos pe bb, dar daca de vina sunt doar muschii lasati, e bine .

Cu plecatul in delta nu am nici chef si nu cred ca e nici prudent, aveti dreptate. Doar ca nu stiu cand vom mai putea merge in concediu cu copiii si nu am mai fost de asta toamna. As vrea sa le ofer o minivacanta.

Biberoane: eu am folosit de la Nuk si Baby Nova si probabil ca ma voi orienta tot spre ele. Sterilizator am avut de la Avent (sper sa il recuperez si sa il mai pot folosi, ca intre timp a mai trecut pe la cativa copii). Biberoanele Avent, Stefan le-a refuzat (la Maria nu erau inca pe piata sau nu stiam eu de ele). Chicco ala curbat m-a enervat la culme ca nu statea in picioare .

Pompe da alaptat am avut trei feluri, dar nu mi-au folosit de loc. Nu ma mai stresez cu ele, nu mai cumpar nici o pompa, decat daca ii simt nevoia in mod exceptional . Precizez ca eu nu am reusit sa alaptez. La Maria am avut cativa stropi , iar la Stefan nimic-nimic. In sfarsit mi-am propus ca a treia oara sa nu mai intru in depresie din motivul asta. Daca se poate e f. bine, daca nu, asta e, cresc frumosi si sanatosi si cu formula .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

alinutza, eu data trecuta am luat doua biberoane si o suzeta nuk. apoi pentru ca a trebuit sa dau si completare am mai cumparat si am luat si sterilizator de microunde. asta pentru ca nu-mi placea ca dupa ce le fierbeam ramanea pe ele ca un fel de nisip de la calcarul din apa. (la microunde nu merg sterilizate tetinele si suzetele din latex, doar cele de silicon) acum am luat doar un biberon si o suseta, tot de la nuk. toate dimensiunea cea mai mica, nr. 1.

in legatura cu hemoroizii...trebuie sa-ti intrebi medicul. pentru ca majoritatea medicamentelor pt hemoroizi nu sunt indicate in sarcina si cand alaptezi.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

meleea daca sunt contractii dureroase si nu trec cu no-spa, eu zic sa-ti suni medicul. pentru linistea ta.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

meleea tocmai mi-a prescris dr. no-spa si gynipral, la 6 ore cate o pastila din primul si jumate din al-2lea.
Cornelia fugi in pat. Mie imi statea in picioare sticla de la Chicco, cea curbata.
O fi angajat si bb al tau cu capul in jos, de aceea o fi si presiunea aia...ca si la mine.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

POGOS pai tocmai ca nu stiu daca sunt contractii sau altceva,ca nu am mai auzit sa te doara doar intr-o parte ca niste intepaturi inghinal e ciudat mai stau pana maine. o fi vre-un ovar?!

Meleea 27

Mergi la inceput

acum a venit mama si mi-a adus ginipral ca nu mai aveam ,am luat si eu dar il oprisem la sfatul doc. ,mi-a zis sa reiau daca mai am dureri, deaia zic ca mai astept putin poate trece acum si cu ginipral.

Meleea 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

buna fetelor

ylla2009 eu ultima eco am avut-o pe 22 martie si urmatoarea va fi la 30 sapt (peste inca 3)
mi-e un dor de bebe de mor ... pe 8 mai am si eu control asa ca poate ma aleg si cu o eco scurta... tot sper

bibuga eu am colul intredeschis la exterior. la interior e inca inchis din cate stiu de la eco de 22 sapt ...
mie de la sapt 16 la 22 mi s-a scurtat 1 cm ... si de atunci stau cu morcovul. pe mine m-a trecut dr din nou pe utrogestan 1 dim si 1 seara si nospa la fel ... asta e singurul tratament inafara de celebrul stat cuminte ...
astept controlul de spat viitoare sa vad ce mai face d-nul col. dr a zis ca daca suntem cuminti putem sa nastem chiar la termen dar tb maaaareee grija si nici un fel de efort ca sa ajungem cu bine acolo.
tu unde il ai intredeschis? daca e la exterior e ok inca... important e sa nu se deschida la interior...cica atunci ar fi problemute

Muffi

Giova felicitari pt eco si vacanta placuta

fetele in legatura cu cumparaturile ... eu pana acum nu am cumparat absolut nimic ... nu stiu ...sunt eu cu capul, dar am senzatia ca daca ma apuc de cumparaturi sa nu se grabeasca si bebe sa le foloseasca
asta e singurul morcov mare al meu acum... sa apuc macar 38 sapt cu bine...
iar cu cumparaturile ma tot uit si iar uit pe situri ...prin magazine... dar inca nu am dat iama in ele...
de bagaj de spital nici nu vbesc ca daca nu am nimic in casa...

eh usor usor le fac eu si pe astea... numai cand ma gandesc ma apuca groaza ca nu stiu cu ce sa incep... ma refer la toate necesare inainte si dupa venirea buburuzului...

la zmeurici

26+
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

am uitam semnatura

am mai trecut de inca o sapt

abia astept sa schimb si eu prefixul

27+
buburuzul miscacios

Mergi la inceput