Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Multumesc Moniland pentru raspunsuri.

In legatura cu biberoanele...te limitezi numai la cele doua si ce dimensiuni au? Si eu ma gandeam sa cumpar biberoane marca Chicco, numai ca dispun de o varietate de modele.

Alinutza 24+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Eu ma ung cu 50%lotiune de cotp+50% ulei de masline....le amestec intr-o cutie,cat sa-mi ajunga 1-2 zi.....Pana acum nu mi s-a rupt pielea deloc(insa am vergeturi pe coapsa/sold din sarcina anterioara),si am o piele de bebelusPooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Hello,fetelor!

ma dau prinsa,mi-am pierdut complet acuratetea in exprimare...
off topic nu avea nimic varsta cu prefectura..

asa ca va intreb la subiect ,am vreme acu ca's singura pe-acasa... mai pe limbajul de gravideala despre sfarcuri-mameloane-ca vad ca vorbiti la greu ,biberoane,carucioare,etc..

Corneliate rog mult ce inseamna in cm col scurtat la limita?ca sunt si eu ingrijorata...am inteles ca ai si contractii dureroase..te tin mult,ma rog sunt frecvente?te intreb ca eu-s mai habarnista si macar mai informata sa fiu..merci mult si iti tin pumnii sa fie bine,fara surprize inainte de termen..

Vally merci..
Elenada mama nu am nici o apasare ref la varsta serios,ati inteles complet gresit dar o las balta chestiunea..te pup si ma bucur sincer ca sunteti bine.

ma retrag acum..la toata gasca.
Muffinuta

Mergi la inceput

Moniland,tot vroiam sa te intreb,ai cumparat intr-un final carucior?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am venit cu piciul din parc.

Sincer le inteleg pe fetele care sunt la a2-a sarcina, nu mai zic de eroinele cu sarcina3. Nu stiu cum rezistati...degeaba zice dr. ca sa ma odihnesc...eu stau acasa toata ziua, nu fac mare lucru: un vas spalat, o masina de rufe, ceva de calcat, o mancarica. Curatenia o face sotul, copilul e la gradi pana la ora 16. chiar asa sa ma oboseasca dupa ce vine de la gradi? ar trebui sa profit si eu de un somnic macar la pranz...dar nu pot, nu-mi sta in obicei.
M-am cam obosit eu cu curatenia de paste, dar acum pauza...bebe e mai important.
Cornelia si eu zic sa lasi delta pe alta data. trimite eventual copiii cu sotul, tu stai si relaxeaza-te. e naspa ca nu poti sta acasa, chiar ar fi indicat, stii si tu ca bb e cel mai important si trebuie sa stea inca la caldurica.
Blanca dr. a zis ca e ok cu masina proprie...el se gandea ca ma v-a obosi piticul....dar sper sa stea mai mult cu tat-su' si cu matusi-sa ca si asa o vede rar.
patricia uite ca nu am avut nicio surpriza, as fi vrut eu...dar vorba dr. nr. 3 sigur e fetitza...asta pt. cine mai vrea sa faca...caci eu cred ca spun pas.
mergem la sora mea, la intoarcere ne oprim putin in Viena, dar nu foarte mult sa nu ma obosesc si sa nu stricam banii pe care nu-i avem.
Moniland eu la Marco am folosit biberoane de la Chicco, am inceput cu cel inclinat, pt. primi giorni, asa se si numeste. Suzete tot de aceeasi firma am avut, sampon, crema de corp, la fel.
Acum voi lua si aparatoare de san tot de la ei, mai ales ca merg in Italia si am acolo un card de reducere in mag. lor...daca nu l-a pierdut sorella.

mai citesc din urma si revin.....

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Eu chiar ieri am cumparat 2 biberoane de la chicco(unul din sticla,unul din plastic)....defapt le-a ales Timea,si tare mandra a fostDeocamdata nu cumpar mai multe...eu sper sa pot alapta,si daca nu,cumpara tatiPooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

P.S. Am uitat vorbeati despre calatorit..noi vroiam sa plecam in Mauritius..doar 6 ore cu avionul si preturi mici ,mai ieftin ca la turci basca tratament regesc....m-am lecuit cica aeroporturile sunt in alerta cu febra porcina,controale,etc...dureaza ore intregi,basca dc te pricopsesti cu ceva..doc meu mi-a spus clar hollidays after,mrs...check your priorities..aveti grija de voi...dar poate o fi altfel prin UE..

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78
Fetelor reiau si eu o parte din intrebarile pe care le-am mai pus pe forum, dar tot orbecaiesc pe net si nu gasesc raspunsuri concludente:

3. Care dintre voi va confruntati cu hemoroizi? Eu am descoperit zilele trecute la dus...sper sa nu ma insel...ma jeneaza usor doar la scaun si atat. Am o digestie foarte buna, sunt la ceas pe buda in fiecare dimineata, deci ma gandesc ca e de la presiunea uterului. Ce unguente se pot folosi in sarcina? Eu pe langa o igiena stricta am inceput sa ma dau cu crema de galbanele, dar ma gandesc ca e o acalmie temporara si in curand cand burta va lua avant sa nu ma confrunt cu ceva mai grav.

eu am probleme de ceva timp cu hemoroizii... e groaznic folosesc crema de galbenele si crema hermozon (cred ca asa ii zice...mai verific odata cand ajung acasa) si bineinteles p iginena stricta, cum ai zis si tu ; o sa avem de tra cu "uratii" astia...

vally s25+ Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Vally

hemorzonul l-ai cumparat singura sau la indicatia medicului? citisem undeva pe forum ca nu e indicat in sarcina pt ca contine cortizon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vally nasol cu hemoroizii. la mine nu au aparut, dar dupa nastere voi avea ditamai flaorea...ca si la marco...vom avea de tras cu ei, nu gluma.
vezi ca hemorzonul nu e indicat in sarcina si alaptare. cel putin asa scris pe supozitoarele cu acelasi nume cand am vrut eu sa iau dupa ce am nascut.
Danielle nasol cu sfarcul despicat....si mie imi tragea marco de la un moment dat mi-a dat sangele. Noroc cu garmastanul si imediat cu protectia pt. sfarcuri...boierime ce mai!
Meleea naspa cu arsurile. Nu se poate lua nimic? am avut si eu de cateva ori si e naspa. In Germania e ceva sirop pt. ele....
Adriana felicitari pt. schimbarea prefixului. la cat mai multe sapt.!
Monica felicitari pt. bagajul de spital. ce harnicutza ai fost!
Crixia nasol ca nu gasesti dr. sa puna semnatura. sper sa rezolvi cat mai repede.
Galarina felicitari pt. vestile bune de la eco.
Camasi pt. alaptat sunt special facute cu ceva crepatura, e ascunsa de o cuta sa nu se vada....sunt si ieftine, in jur de 30 lei una. eu am de la prima sarcina cateva cu nasturi, dar cred ca voi lua si una dintr-asta.
Muffi nasol cu gripa asta porcina...numai asta ne mai lipsea. Ma gandesc ce nebunie e pe la voi pe-acolo.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput