Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

fetelor: nu stiam ca ca hermozonul nu este indicat in per sarcinii noroc ca nu l-am folosit mult (instinctul asta...) o sa vb cu doctorul

nici eu nu am cumparat nimic pt zuzica noastra, mai asteptam un picut si mie imi este frica sa nu se grabeasca si ea mai ales ca avem dureri de mijloc urate in fiecare zi,colul este deschis la interior si este scurt (3 cm, iar jumate este deschis de la 20 sapt)si mai avem si cerclaj.... dar ne rugam la DD sa ne ajute sa ajungem cu sarcina la termen
ne-am uitat si ne-am facut idei cu ce ne place saptamana viitoare ne apucam si noi de zugravit si modificari in camera (vom sta impreuna cu zuzica in aceeasi camera)
de-abia astept sa vad cum o sa iasa

vai...am uitat sa va spun o patanie urata: vineri m-am dus dimineata la coafor; si pe cand tipa ma coafa mi s-a facut cald instantaneu,dp care normal am transpirat imediat inclusiv pe fata,imi era greata,aveam senzatia ca imi pierd vederea (vedeam in ceata si parca pluteam) si ca ma preling pur si simplu pe acel scaun a fost groaznic,le-am speriat pe fetele de acolo mi-au zis de deochi,mi-au dat sa miros acetona (in loc de otet..)au deschis geamurile si intr-un final mi-am revenit;ma si vedeam la spital..nu inteleg ce a fost dar bine ca a trecut repede;saptamana viitoare ma duc la dr T si vb cu el si despre asta;sper sa nu mi se mai intample

vally s25+ Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Missy dupa cum vezi numai la noi exista traditia asta cu prosoapele.

Crixia dostinexul mi l-a dat dr. in spital imediat dupa ce mi-a venit laptle, dar cred ca mi l-a adus de afara, ca nu se gasea la in spital. Nu cred ca ii intereseaza pe ei lactatia noastra, de aceea e mai bine sa vb. din timp cu dr. tau sa stii daca iti cumperi tu si sa ai la tine la spital.
Am si eu o intrebare: de unde iti iei imunoglobulinele si ce documentatie intocmesti? Eu maine ajung in Bucuresti si ma duc la Matei BAls si la Cantacuzino sa intreb de ele (asa mi-au spus de aici de la Casa de sanatate ca se gasesc acolo). Eu la prima sarcina le-am luat din Germania, dar a fost greu cu transportul lor in conditii optime. Daca le-as gasi in Romania de data asta ar fi super.

Sanziana 23 +si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu pt hemoroizi am folosit unguent cu galbenele, de unguent nu stiu nimic daca e permis in sarcina

biberoane la Cezar am avut de la nuk , suzeta la fel de la nuk, dar sunt bine si cele de la avent si cele de la chicco, eu l-am trimis pe sotulmeu sa cumpere ca ramasesem fara laptic si cezar urla de foame si a luat nuk si am ramas pe nuk, laptic la Cezar am folosit de la milupa-milu mil pe care l-a baut fara probleme

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

cu plecatul in vacanta acum nu stiu ce sa zic, eu una nu prea am curaj, as pleca si eu de 1 mai la bulgari sau macar la noi la mare dar nu cred ca rezist 3 ore in masina , daca voi puteti atunci cred ca e ok

in legatura cu bagajul de spital pt ELIAS, am vb cu o prietena care a nascut acum 2 ani si ea a vut doar vata, tampoane, camasa de noapte, sosete, papuci
pt bebe doar pampersi si servetele umede si crema pt fundulet sa nu se irite, hainute nu a dus, l-a lasat sarmalutza, ea a nascut pe 6 mai si era destul de cald dar pt bebe era ok
calmante nu a avut , decat dupa operatie s-a dus sotul ei si a cumparat ceva injectabil la recomandarea doctorului ca sa-i faca noaptea daca are dureri mari dar nu mai stie cum se numea

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

in legaturile cu cumparaturile pt bebe eu n-am luat nimic, n-am avut timp pur si simplu, mai am o gramada si de la Cezar dar as vrea sa cumpar ceva si de fetite totusi, sper we asta sa ajung si eu prin mall ca pana acum numai prin magazine de materiale de constructii am colindat

prea multe nu o sa cumpar, o sa iau un set de 7 bodyuri de la debenhams, am vazut ca au preturi bune si probabil un set de 3 pijamalute cu totul si 2 costumase de scos din spital si pt scos afara, in rest o s-o tin in sosete si bodyuri pt ca o sa fie foarte cald

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vally pai si colul meu are 3,6 cm. al tau e scurt la 3? hai ca ma bagi in sperieti si pe mine. de inchis e inchis, sarcina nu e joasa, doar contractiile astea trebuiesc oprite cumva...nu sunt dureroase, dar prea des se intareste burtica. Repaus si odihna multa. cam greu e drept.
Unguentul de galbenele e ok, e naturist, mai era ceva crema naturista pt. hemoroizi...nu mai stiu cum se numeste, mi-a recomandat-o homeopata.
Buburuza tin pumnii sa fie totul bine la eco si d-nul col sa nu se fi scurtat si deschis.

merg si eu la pat, mi-a ajuns pe azi.
si o noapte cat mai linistita.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Bravo burticilor,
vad ca sunteti tare harnice deja cu gandul la cumparaturile necesare nasterii si primelor zile ale bebeilor... Sa va povestesc ceva haios tare din ciclu "dat cu bata in balta": in seara asta ne-au vizitat niste prieteni romani plecati in Italia si bineinteles de rigoare in ce luna sunt, ce burtica mare am (apropos sunt satula de lipsa de inspiratie a concetatenelor mele - la fiecare conversatie aud aceleasi perle gen "ce burtica mare ai...la mine/ la o prietena/ la sora-mea in luna 5-a/a 6a... nici nu se vedea...", "las' ca e mai bine fie mare- are mai mult loc de zbenguit...", etc, etc) , in fine la intrebarea clasica "cat mai am" vine raspunsul tot clasic "o gramada - 4 luni pline"...la care "italianca"- "pai poti sa mai ai doar o luna...poti sa nasti prematur"
no comment - dar in sfarsit m-a uimit si pe mine in sfarsit cineva cu un text iesit din tipare...

Adya 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara si de la noi,vad ca vorbiti de bagajul de spital,printre toate cele recomandate de voi eu mai recomand Garmastanul,e pentru san,sa nu va faca bebe ragade,la mine a facut minuni,eu il voi cumpara ianinte sa nasc si ma voi da incepand cu ultima saptamana,apropo mai sunt 10 ,deja am inceput AMR-ul.
Noi am fost sambata la doctor si bebe era bine ,avea 978 grame ,deja e cu capul in jos,dar pt noi chiar nu are importanta ,in schimb eu nu ma pot odihni si am imunitatea foarte scazuta si daca nu ma odihnesc ori iau somnifere din plante ,ori ma interneaza.
In rest toate bune.Cornelia incearca si tu sa mai te linistesti macar cateva saptamani si apoi poate veni si bebe,desi poate sta pana la termen.
Ma duc sa culc un pui alintat.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 27+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78
In legatura cu biberoanele...te limitezi numai la cele doua si ce dimensiuni au? Si eu ma gandeam sa cumpar biberoane marca Chicco, numai ca dispun de o varietate de modele.

A, nu ma limitez la cele doua mai ales ca in sterilizator intra 6 biberoane Biberoanele sunt de plastic cu gradatia de 150 ml, deci cred ca mici , au valva anticolica si un debit normal. Asa scrie pe cutie. A, si am si pretul 32,5 ron de la Sensiblu.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Moniland,tot vroiam sa te intreb,ai cumparat intr-un final carucior?

Nu, inca nu am . Oare sunt prea pretentioasa ca nici unul nu-mi convine. Nu inteleg de ce nu fac si pentru gemeni carucioare normale. Adica sa aiba ce are un carucior pt un copil.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput