Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
Moniland spune:
Mi-am verificat si eu mameloanele daca tot ati vb de ele. Mi-am zis ca mai bine le strang eu decat sa ma lasa moasa fara suflare.
Stangul cred ca e ok, ca am mugurasii de care vorbeati si cand am strans s-a umezit. Cred ca e semn bun. La dreptul trebuie s alucrez ca inca nu vad mugurasii, dar si el s-a umezit. E de bine, nu?
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
Legat de lungimea colului, la eco de 19 sapt mi-a zis dr. ca trebuie sa fie minim 3 cm. Probabil s-a referit la varsta aceea a sarcinii. Eu il aveam atunci 3,5, iar acum la eco de 26 sapt il aveam 4,5 cm. Sper sa stea asa fara sa se scurteze sau sa se deschida ca n-am nevoie de el daca fac cezariana. ![]()
26+
Laura Ioana
Irina Maria
monica2008 spune:
seara fetele!!
vally si eu am colul3,5 cm dar aici mi-au spus ca super bine cica e lung!?eu nu mai inteleg nimic din ce spun dr astia
cat despre contractii si eu am in fiecare zii nu sunt dureroase,simt ca un fel de presiune si tin cateva secunde,am vreo cateva la zi.au spus sa nu ma sperii ca cica se misca bebe si se atinge de uter si de asta am mai multe la zi,doar daca devin dureoase sa ma duc la urgenta
haideti ca va las ca maine ma trezesc devreme mergem sa vedem o casa ca vrem sa ne mutam la "ograda"![]()
monica mamica in devenire
+30
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Cornelia spune:
Valy si celelalte fete cu cerclaj si alte probleme, va doresc sa stea bbii cat mai mult in burtica!
Jojo, eu cred ca daca trec de luna asta, care e foarte plina pentru mine, ajung la 39 de spatamani. In jur de 1 iulie l-am programat pe bb
. De fapt ma gandesc la 1 sau 3 iulie. Pe Maria si Stefan i-am nascut la 39 de sapt. fix, asa ca poate merge ceas si de data asta. Doar colul asta sa ma tina acum, cand nu am ce face si trebuie sa fiu activa.
Azi am avut si un mic accident cu masina
. A intrat in mine o fata. Nu s-a intamplat nimic, sperietura a fost mai mare. Asta e alta grija a mea. Sa imi permita sarcina sa conduc pana la sfarsit, ca sunt moarta fara masina.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Cornelia spune:
Monica si eu cred ca e foarte bine colul de 3,5 cm. Dar dupa cum spuneam, e mai important de vazut daca se scurteaza in timp. Bine, ca spre sfarsitul sarcinii, oricum se scurteaza. Si daca e inchis, chiar si un col scurt isi poate face treaba foarte bine
.
jojo_miha spune:
Cornelia eu pe Teo am scos-o la 37 si pe buburuza asta la fel,am si vb cu doctora in saptamana 37-38 prima garda ,eu sunt prima nastere
.Accident cu masina iti mai trebuia,si sperietura e de ajuns ,bine ca nu ati patit nimic.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
27+tot cu 
alexutza1181 spune:
buna burticilor,
nu am mai intrat de ceva vreme ca cu serviciul asta ....nu mai am forta de altceva dar GATA nu ma mai duk la munka;azi a fost ultima zi ![]()
yupiiiiiii
muffinut,ma bucur enorm ca esti bine si tu si puiul tau pentru ca asta conteaza in final 
;iti duceam dorul de idei culinare si recunosc ca ramasesem cam singurica la capitolul mici panicoase ![]()
fetelor la mine nu iese numic din nici-un mamelon!!!!!ce sa fac????daca nu o sa am laptic pt bebelina

![]()
scriu la ora asta pentru ca am mancat seara la ora 9 ca o purcica si de la 1 sunt treaza si stau pe calc ca mi-a rau si am arsuri si mananc inghetata si astept sa-mi treaca!!!fetelor nu stiti nimik care sa iau atunci cand ma indop prea tare????![]()
![]()
al meu sot sforaie de tremura cearceafurile sub si de pe el!!!!offf
+24
adrianafedorca spune:
neata
eu m-am clcat sanatoasa si m-am trezit cu rosu in gat pe la 2 noaptea, nu mai pot de nervi...macar daca beam rece sau inghetata...dar ma feresc tot timpul...acum bag lamaie la greu si miere, am supt si homeogene dar parac-s apa de ploaie, sper sa nu fac si puroi ..uffff , sper sa treaca in 2 zile fara complicatii
si aveti grija de voi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
30+
Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Buna dimineata!!!!!Ce buna e cafelutaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Off,Adriana,cum ai reusit?Saracuta de tine....Pe mine m-a ajutat cu gatul propolis cu vit.c si Voseptol....Sanatate multa!!!!Giova,ce mamicuta sexy esti!Arati tare bine,felicitari!
Steadya,si pe mine ma omoara cunostintele cu parerile lor ref. la burtica....care,intr-adevar e mare,dar asta e,eu o car,pe mine ma doare spatele,etc....Si daca
e bine,chiar ce mai conteaza?.....Ieri m-a intrebat cineva,daca sunt sigura ca n-a gresit doctorul si nu-s doi copilasi in burtica
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana Missy dupa cum vezi numai la noi exista traditia asta cu prosoapele. Crixia dostinexul mi l-a dat dr. in spital imediat dupa ce mi-a venit laptle, dar cred ca mi l-a adus de afara, ca nu se gasea la in spital. Nu cred ca ii intereseaza pe ei lactatia noastra, de aceea e mai bine sa vb. din timp cu dr. tau sa stii daca iti cumperi tu si sa ai la tine la spital. Am si eu o intrebare: de unde iti iei imunoglobulinele si ce documentatie intocmesti? Eu maine ajung in Bucuresti si ma duc la Matei BAls si la Cantacuzino sa intreb de ele (asa mi-au spus de aici de la Casa de sanatate ca se gasesc acolo). Eu la prima sarcina le-am luat din Germania, dar a fost greu cu transportul lor in conditii optime. Daca le-as gasi in Romania de data asta ar fi super. Sanziana 23 +si Codrin Marius (15.08.2006) |
Super ca mergi la Bals! Sper sa nu-ti scriu prea tarziu!
Asa citeam si eu pe net, ca Hepatect-ul se aducea doar de afara(Ungaria, germania)la preturi de 2-300 eur. Acum, se zvoneste ca s-ar gasi la farmacia 2NA din Buc.
O alta metoda ar fi completarea formularului de aici:
http://www.ms.ro/fisiere/autorizatii/tip_formulare/16_41_Formular%20nevoi%20speciale.pdf
la pct 1 si 3 completeaza medicul infectionist, iar datele pacientei(mamicii) la pct.2
cu formularul vizat mergi la farmacia Academiei si iti elibereaza Immunoglobuline Hepatite B Lfb 100 UI/ml,frantuzesti - producator Lfb Biomedicaments. Pretul este cam 300 ron.
Chiar te-as ruga sa ceri o parere despre aceste Ig. M-ar tenta sa le cumpar p'astea plus ca au termen de valabilitate >decat Hepatect.
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt

Codrin Marius (15.08.2006)