Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Ieri am semnat actele pt. prelevarea celulelor stem.....Ne-am hotarat intr-un final si noi.....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
CRIXIA spune:
Cornelia, ai grija cu traficul! Sunt convinsa ca vei putea conduce chiar si in travaliu, dar riscurile sunt cand altii iti dau fiori.
Cand eram insarcinata cu Alexia am avut o sperietura pe la 7 luni, la drum intins era sa dau peste un om, a zbughit-o prin fata mea. Sperietura....ne nedescris!
da, e bine sa va cumparati medicamente: pentru sani, Garmastan-ul si Bepanthen-ul, pentru plagi ( eu am avut un spray) - ajuta la ingrijire( epiziotomie); supozitoare ( glicerina, indometacin) depinde de situatie.
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
icmanu spune:
Neata fetele,
De mult nu am mai scris insa am citit tot. Noi suntem bine, sanatoase, pana acum totul decurge normal.
CRIXIA - vad ca si tu o sa nasti la Euromaterna. Ai ceva detalii, cum vrei sa nasti? Ai idee de ce anume vei avea nevoi acolo(ma refer la bagaj)? Stii daca preturile care apar pe net acum sunt cele reale? Sper ca nu te-am bombardat cu atatea intrebari!
![]()
Eu abia pe 10 mai merg la doctor, sper sa imi spuna si mie mai multe.
Cornelia - tu unde vei naste?
Astazi este ultima mea zi de munca, de maine intru in concediu de odihna si apoi in prenatal.
Va pup pe toate si va doresc o zi usoara!!!

29+
http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png
CRIXIA spune:
Icmanu stiu ca preturile sunt reale( 4500-5000 ron) si mai stiu ca pretul include 3 zile de spitalizare indiferent de tipul nasterii. Nu stiu daca trebuie sa vii cu poseta sau sa-ti iei un bagaj personal( papuci, camasa de noapte, obiecte personale sau pt bb).
Nu m-ai bombardat... cred ca tu vei merg la dr inaintea mea, eu tocmai am mers sapt trecuta si voi reveni la sf lunii mai.
Eu voi face cezariana, ceea ce ma sperie. Am nascut normal, usor, iar acum ii fac o groaza de ganduri.
Deschiderea va fi pe 15 mai, deci cand voi reveni la control dr ar putea sa-mi spuna cum decurge activitatea ( ma refer la bagaj, ce e inclus, ce trebuie adus de acasa)
Ce este bb? La ce dr mergi?
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
Cornelia spune:
Icmanu, si eu tot la Euromaterna, ca se pare ca nu prea exista alternative (medicul meu nu prea a fost fair play si nici nu imi spunea c anu il mai gasesc in spital dupa 16 mai, daca nu il intrebam in mod expres). Eu oricum ma gandeam la clinica privata, dar ce se face cineva care nu isi permite si afla in luna a 8-a, a 9-a ca trebuie s aisi schimbe medicul?
Poate ne intalnim pe acolo, ca vad ca avem dpn apropiat.
Eu nu stiu inca nimic despre bagaj si alte detalii. Astept si eu informatii de la voi
.
Pupici!
Ma intorc la oile mele.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
noce spune:
Alex@Sara,
mie mi se pare o maaaare bataie de joc ceea ce se intampla la cabinetul dr T. Nu inteleg de ce nu tine cont de programari (nu in ordinea venirii) si de ce nu le face la distante rezonabile de timp.
Dar suntem in Bucuresti, sunt atatia doctori buni si atatea spitale unde se poate naste bine. Eu mi-am ales mai intai spitalul si apoi doctorita din recomandarile de pe net. Nu am asteptat niciodata mai mult de 10 minute ca sa intru, costul consultatiei nu e mare (100 lei - consult gineco+echo) si mi-a zis ca va lucra in perioada in care nasc (este acum in concediu). In plus, sunt scaune suficiente pentru toate gravidutele, nu stam pe scari sau in picioare, ca la policlinica. E doar un exemplu. Doctori se gasesc, nu suntem intr-un oras mic.
Nu vreau sa ma gandesc cum e sa astepti in lunile 8-9, cand si controalele sunt mai dese, in picioare, cateva ore.
27+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
blanca000 spune:
Buna dimi si de la noi,
am reusit ieri sa iau de la dr. de familie o adeverinta in care imi recomanda scurtarea programului de lucru la 6 ore, acum am dat si la resurse umane la noi la job impreuna cu cererea..sper sa nu imi zica ceva. Din mai vreau sa stau 6 ore. Si apoi din iunie prenatal sau odihna sa vad...ca tot nu m-am lamurit.
Mai intreb odata si aici c ala legilasive nu am primit raspuns..prenatalul intra in calculul indemnizatie pentru copil? Intra doar zilele de prenatal pana nasti sau toate?
Aaa..si azi astept si eu contractele pentru celule...
pup 
27+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
meleea spune:
buna dimineata,
am fost la doc. dar nu la doc meu ca nu sunt la bucuresti si m-a consultat(pana la amigdale) si zice ca am infectie urinara,o raceala si mi-a dat ampicilina 1 la 6ore voi ati luat ambicilina( ca nu v-am auzit de ambicilina)?
Meleea
27
icmanu spune:
CRIXIA - si eu tot acolo voi naste cu Dr. Raica Dan iar bb este fetita 
Tot cezariana voi face, dar din cauza dioptriilor. Nu vreau sa risc, cu toate ca nu sunt f.mari(-3.50 si -3.75). Oare la nasterea in apa tot acelasi efort se depune ca si la nasterea normala?
Cornelia - tot la Raica esti?? Doar ce am citit acum la fetele care vor naste in mai - iunie despre o graviduta din Cta care abia acum in luna a 8-a a aflat ca doctorul ei nu va mai lucra si in spitalul mare, si nu cred ca isi permite sa nasca la clinica particulara.
http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png
Moniland spune:
Buna dimineata si de la mine!! Si sanatate multa bolnavioarelor!
Am intrat in sapt 28 de sarcina, cred eu ca si in luna a 7-a. 
Bilantul pentru luna a 6-a + 2,5 kg.
27+
Laura Ioana
Irina Maria