Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

buna burtici,
moniland multumim pentru minilista necesar bebe spital- as adauga si sosetute/ botosei pentru salopetica/ pantalonasi fara labute Cosmetice ce pregatim in afara de servetele umede si medicamente unguente + apa oxigenata pt. buric?
nico 29 foarte dragute pozele- aveai o bluza superba, iar ideea cu copilasul tinand trena miresei e grozava , poate ii gasesti si pereche sa fie tot tacamul, imbracati solemn de, cu cosulet cu flori
noce, patriciaardeleanu hai ca m-ati speriat: eu consum lactate cand imi aduc aminte...iaurturile le detest , iar laptic doar cand gasesc prin frigider cumparat de sot.
cornelia drum bun si distractie placuta in delta
meleea multumesc de info- e o idee f. buna sa vizitez targul, sunt atatea de cumparat - poate gasesc si un
elanadasuper vesti - m-a distrat pozitia zgubiliticilor

Adya 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ayda,deja de 2 luni e cu capul in jos?wow!Ma bucur ca sunteti bine amandoua!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ayda ce fetita dolofanica ai. Sa fie sanatoasa sa creasca mare si sa se nasca la termen.

Adriana multa sanatate iti doresc.

Crixia
in principiu singura dar la nevoie ma vor ajuta parintii mei. Sa vedem cum vor fi si bebeii daca nu au colici si sunt linistiti pana incep sa se ridice in picioare sper sa ma descurc singura apoi mai vedem. E greu si cu parintii ca nu sunt din bucuresti si mai greu sa stam cu totii gramada intr-un apartament.
Mai vedem ce si cum.

Pupici

elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

andreea1979 eu sunt satula de rezultate "echivoc" atat la analize de sange cat si la urina, cu recomandarea de repetare a testului. Poate sunt paranoica, dar imi pare ca Sanador-ul, in cazul meu, mai scoate si el ceva banuti in stilul asta...plus ca dr. meu gineco. a refuzat sa studieze orice test/ rezultat inclusiv triplu (cu exceptia analizelor obligatorii) pe motiv ca el nu ma considera o gravi cu risc si e treaba mea dc. vreau sa imprastii cu bani in dreapta si stanga, ba mai mult sa si repet teste... El nu mi-a recomandat nici o analiza, nici echo morfo, nimic - dar tot am facut cele mai imp (si la sfatul medicului de fam. si dupa cercetari pe net) pentru linistea mea- mai tare a fost cand m-am trezit cu statisticile de la triplu, evident pozitiv, mai ceva decat "calendarul pisicii", am cercetat ceva pana m-am calmat singura... acum tb. sa ma hot singura ce analize si echo 3D mai fac pt. trim III
nico 29 - tu ai acelasi medic- in cazul tau a fost diferita abordarea?

Adya 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

nico ai fost frumoasa foc la cununie felicitari
elenada felicitari pt bebe sanatosi si garsunei
ayda grsunica bebelina
bebe al meu e super activ da din picioruse si se face simtit cand nu ii convine ceva

monica mamica in devenire+30denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

aha am uitat miercuri incep cursurile abia astept.ma sunat ostretica azi si mi_a spus

monica mamica in devenire+30denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

http://www.babyexpo.ro/ in caz ca nu ati gasit, ca si eu am cautat cam mult

Meleea 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Andreea, asa e cu urocultura. E o analiza care presupune respectarea mai multor conditii. Si eu am avut rezultat pozitiv clar in primul trimestru (eram somnoroasa si n-am respectat eu toti pasii). Cand a auzit dr, a zis sa ma duc sa-mi dea tratament. M-am speriat, ca stiu ca infectia urinara se trateaza de obicei cu antibiotic si m-am dus sa repet urocultura la 2 laboratoare - romar si medlife. Am respectat toate conditiile si au iesit ambele rezultate negative.
Dar ma intreb oare inainte de sarcina, cand nu stiam de dus si de pastrat distanta fata de recipient, si imi iesea urocultura pozitiva, cate antibiotice oi fi luat degeaba, doar pentru ca nu am stiut sa dau proba?

27+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ce bine ca mi-ati amintit de babyexpo, ma voi duce si eu pt ca acolo gasesc tot ce-mi trebuie la un loc, sper sa mai pot merge ca o sa am 33 de saptamani atunci

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Meleea, multumim pentru confirmare! Deci, mergem la targ Ma apuc sa-mi fac listuta.

Steadya, n-am vrut sa sperii pe nimeni cu consumul de lactate. Am eu o teama ca nu cumva sa raman fara calciu, pentru ca n-am ajuns inca la dr si nu iau inca separat tablete de calciu. Mamei mele pur si simplu i se sfaramau dintii in sarcina cu mine de la lipsa de calciu si nici dintii mei nu sunt de laudat, am batut dentistii toata copilaria. Centrum materna are doar 16% din dzr de calciu. Asa ca eu-s pusa pe baut macar un litru de lapte pe zi.
Dar acum, fiecare cu mostenirea ei
La fel, incerc sa beau suc de morcovi zilnic, ca sa aiba bebe ochi buni. Soacra-mii ii plac morcovii cruzi si cand era gravida rontaia cativa zilnic. Sotul meu are ochii perfecti. Mie nu-mi plac, dar ii fac suc amestecat cu suc de portocale si gustul e mai bun.

27+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput