Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Super Elena!!!!
Si o fetita de a mea e cat fetita ta , in sensul ca are, sau avea la 26 sapt si 1 zi, 764 gr. Dar baietelul tau a prins puteri si s-a ingrasat, nu gluma. Bine ca baietelul e mai mare decat fetita ca daca era invers era mai ... ciudat . Deci sunt amandoi pe diagonala cu capul in jos, asta inseamna ca s-ar putea orienta perfect cu caputul spre iesire pana la nastere?
Sa-ti traiasca puiutii si sa se faca mari!!!

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Elena, felicitari pt vestile bune de la eco...

24+ cu baietel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Elena,felicitari,ma bucur ca sunt bine bebeii tai!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Citat:
citat din mesajul lui siacob

Salutare,

Ma alatur si eu fetelor racite...de 2 zile ma chinuie o durere de gat care acum se lasa cu tuse.

Targul asta de la sala polivalenta este la fix

28+

imi pare tare rau, baga lamaie, miere, homeogene (1/ora) de supt pt gat si homeogene, tot pt gat de supt, sunt permise in sarcina, eu deja ma simt putin mai bine cu gatul, doar nasul ma mai deranjeaza
am inceput sa-mi fac aerosoli cu ser fiziologic si parca e un pic mai bine

numai bine si aveti grija de voi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Andreea,si eu trebuia sa repet urocultura,exact din acelasi motiv.....posibila contaminare.....Insa a doua oara mi-a iesit negativ.....Ai grija ca recipientul in care recoltezi sa fie steril,si sa-i pui capacul cat mai repede la loc....In rest bine ti-a zis,primul jet nu se recolteazaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

elena felicitari , ma bucur mult ca si tu si bebelusii sunteti bine

andreea_1979 n-am mai patit asa dar eu zic sa repeti analiza la un alt laborator, multa sanatate

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

fetelor ce parere aveti de gripa asta..??? pe mine m-a sunat un prieten si mi-a zis sa ma duc la farmacie sa-mi cumpar tamiflu pt gripa ca o sa fie nasol de tot....
dupa ce sunt eu speriata de bombe de cutremure...acum alta ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adriana nu suna deloc bine gripa! A trecut cutremurul, speram sa treaca si gripa, cat mai repede. Din punctul asta de vedere parca as vrea sa vina caldura, dar altfel nu prea.

Elena, ce frumos spui despre copii tai! Cine te va ajuta cu 2 bebici?

Crixia mami de Alexia ( 2003) & +22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Elena felicitari pt evolutia bebeilor.
Azi am fost si eu la eco, fetita mea e bine, creste....avem in jur de 1300 grame...e tot cu capul in jos de acum 2 luni aproape....ma bucur ca e totul bine
Va pupic si va doresc o minivacanta reusita de 1 mai...noi cred ca vom sta in Buc ca la asa vreme cum se anunta

Ayda 29+

Mergi la inceput

Adriana,mie mi-e frica de mor de gripa astaSper totusi sa nu ne creeze problemePooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput