Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Meleea eu auzisem cu totul altceva.
Intre 29 mai- 1 iunie, targ in aer liber in Herastrau...Superbebe Expo Show (sper sa nu se considere reclama).

Mai e si alt targ?

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 30+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Meleea,
zici de un alt targ pentru bebelusi? Foarte tare! Chiar ma gandeam ca trebuie sa ma uit pe pliantele de la targul trecut pentru cumparaturi pentru bb. Atunci n-am cumparat nimic pentru ca mi se parea prea devreme.

27+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare,

Ma alatur si eu fetelor racite...de 2 zile ma chinuie o durere de gat care acum se lasa cu tuse.

Targul asta de la sala polivalenta este la fix

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fata harnica, am tot cautat targul ala de la Polivalenta insa peste tot apare cu totul altceva...un targ de constructii...in aceeasi perioada.
Pot fi mai multe in acelasi timp?
Chiar m-ar interesa pt. ca-mi mai lipsesc unele chestii (chiar multe ) si ar fi mai usor sa le caut pe toate in acelasi loc.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 30+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Uitati aici http://www.targurisiexpozitii.ro/Calendar_de_targuri_si_expozitii_Bucuresti.html

nu cred ca e nici un targ de bebei soon

27+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

am gasit si eu pe net detalii desre targul din herastrau de care a spus Rallu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele voi va confruntati cu analize iesite aiurea ? Am facut de 2 ori o urocultura si iese tot aiurea , in sensul ca imi dau raspuns posibila contaminare cu 3 specii de bacterii , posibila contaminare . Va rugam repetati recoltarea . Eu nervoasa , le-am trimis un mail in care le-am spus ca nu e posibil ! M-au sunat si ce credeti ca mi-au apus : ca nu am recoltat eu bine , ca trebuia sa ma spal cu apa si sapun inainte de recoltare , apoi primul jet de urina se face in toaleta si restul in recipinet . Ceea ce nu inteleg eu este ca am mai recoltat de inca 3 ori pana acum si a iesit rezultat negativ . Eu am repetat urocultura in urma durerilor pe care le-am avut la rinichi ! S-a mai confruntat cineva cu problema asta ?27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Danielle,fiica mea a facut varsat de vant vara trecuta,exact cand a implinit 3 ani....Noua doctorita nu ne-a interzis s-o scoatem afara,doar sa nu stea la soare/vant direct,si nu in colectivitate,intre copii,etc....Asa ca a stat 10 zile la socrii la casa,se juca in curte toata ziua si n-am avut probleme deloc....Eu zic ca in a opta zi o poti scoate linistita,mai ales daca i s-au uscat bubitele....oricum nu mai e contagioasa.....Sa va faceti bine!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

multumesc frumos de raspuns
nici eu nu am tinut-o doar in casa,cate juma de ora o ora tot iesea prin curte la joaca.
insa azi trebuia sa o scot numaidecat din casa ca am ramas fara pampers :((( plus eu ma simteam ieri rau si trebuia sa merg la doc.
ma simt mai linistita ca nu sunt singyura mama "denaturata" care scoate copilul din casa daca are varsat de vant.
cred ca e mult mai safe acum cand sunt mici decat cand mai cresc.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello mamici de zmeurici.

Venim si noi cu vesti de la eco. Bebeii sunt bine sanatosi. Baiatul iar a papat mancarea fetitei. Baiatul are 911 grame iar fetita are 762 grame si este mai inalta decat baiatul. Doctorul a zis ca oricum oscileaza mult greutatea in aceasta perioada cand ei sunt in plina crestere. Copii mei si-au gasit o pozitie foarte ciudata in burtica dar care ii avantajeaza pe ei pt ca ar avea cumva mai mult loc. S-a minunat doctorul de ei si a zis ca nu a mai vazut la sarcina gemelara asa ceva. Sunt asezati in diagonala. cu capul in parte stanga jos si piciorusele in dreapta sus. Cred ca nu isi puteau gasi o pozitie mai buna de lovit in ficat.
Doctorul ma felicitat pt evolutia sarcinii.

Maine incepem renovatul camerei bebeilor. Sper sa iasa asa cum imi doresc.

Pupici

elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

elena,felicitari ptr evolutia bebelushilor.baietelul e mai mancacios,fetita tine la silueta

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput