Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
noce spune:
Nu mai e nici o pofticioasa pe aici?
Ma gandeam cum sa mai bem laptele, ca sa alternam si totusi sa consumam mult in fiecare zi.
Eu azi ma delectez cu crema de lapte. Amestec laptic rece cu putina faina, putina cacao, putin zahar si il dau in fiert la ibric, cat sa iasa cremos si gustos. Asa se mai duc vreo 2-3 cani pe zi, mai creste calciul in organism.
Ma gandeam pentru zilele urmatoare ca ar merge si cu esenta de vanilie, migdale sau cu scortisoara
, in loc de cacao, ca sa iasa mai multe retete.
27+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
CRIXIA spune:
Sanziana, eu ma ingrijorez pentru perioda din spital. Cum se hraneste bb, cate biberoane/zi, cine le sterilizeaza...??? Imi pun intrebari, caci acasa ne vom descurca/adapta. Cum a fost la tine perioada din maternitate?
Ce ai aflat de Imunoglobuline?
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
Cornelia spune:
Pana la urma o sa plecam in delta de maine pana duminica. Se anunta vreme ploioasa. Sper sa fie ok pe drum (e o portiune f. proasta), ca in rest vreau sa stau pe sezlong sau in pat
. Nu ma plimb cu barca, nu alerg dupa copii (cel putin asa mi s-a promis
).
Partea proasta e ca am facut-o si mai lata ieri. Am cazut in ... fund. De pe scaun
. Sper ca nu sunt inconstienta, ca am avut contractii serioase dupa faza asta si cand eram pe punctul sa merg la spital, dupa o ora si un No-spa forte au trecut. De atunci sunt ok.
Va pup!
Cornelia
CRIXIA spune:
Dar ce dragelor, v-ati plictisit de laptele gol? Eu il beau doar rece, si nu m-am plictisit. Cu iaurtul cum va impacati?
Cornelia, esti culmea, toate relele se invart in jurul tau!! Ai grija maxima de tine!!!!!
Noi nu avem plan de 1 Mai, nici chef n-am, dar vad eu cand vine soatza acasa ce-i trece prin cap.
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
Cornelia spune:
Crix, presupun ca in maternitatea noua se vor ocupa ei si de aspectul asta.
In spital, la Stefan, cand nu am ami asteptat sa vin nici un lapte
, mi le aducea mama sterilizate si cu apa fiarta in ele si ii preparam acolo lapticul.
La Maria mi-au dat din spital, cand isi aduceau aminte.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
pogos spune:
buna fete!
flosideea eco doppler eu stiu ca se face pentru a masura diferite fluxuri sanguine, atat la tine cat si la bebe.
eu ultima oara am facut in aprilie unul pentru a-mi masura rezistenta arterelor uterine, arterei ombilicale si a fluxului cerebral al bebelusului si m-a costat 95 ron la Sanador (in Bucuresti)
fetelor, va urerez o mini vacanta placuta si va pup. o sa va citesc cand ne intoarcem, duminica seara.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nico29_79 Monica am facut decat cununia civila..nunta as vrea sa o fac cand bebe o sa aiba peste un 1an , sa se tina de rochitza mea:) Cat despre starile astea de rau, sunt speriata rau , doar gandul ca o sa fie un bebe, ma fac sa trec mai bine peste Sanatate multa ![]() poze cununie civila http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/ 24+ cu baietel Alexandru |
Nico..mi-a placut tinuta ta...miresica de cununie civila in blugi
...super cool...Aratati f bine amandoi...CASA DE PIATRA!
27+
EvaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
PatriciaArdeleanu spune:
cornelia, iti doresc o mini vacanta fara alte suprize!
Noce, suna ca o crema de budinca ce zici tu acolo, pare buna. eu lapte beau rar, caci desi imi place mult, ma baloneaza. dar maninc foarte multa brinza, zilnic. am descoperit-o pe cea de la ho...nd in cutia acea metalica si mor dupa ea, cu rosii, e mincarea preferata. deci, calciu la greu. si iaurt destul de des.
eu nu mai poftesc absolut nimic, pot sa vad in jurul meu orice.
la ambele sarcini poftele au fost doar in primele luni, din alea de doar ma gindeam la ceva si era jale daca nu aveam.
la spital sterilizeaza ei tot, chiar si pompa ta de san daca avem acolo.
eu ma simt bine, chiar foarte bine as putea zice;
durerea de noada/sciatica o am si eu, dar doar daca fac abuz de munca fizica si stau in picioare mai multe ore (ori eu sint argintul viu, cum prind acasa citeva ore de singuratate, nu stiu ce sa fac mai repede). si atunci cind doare, nu mai pot merge sau daca ma asez pe pat abia ma ridic.
sotul a zis ca ma leaga de pat, dar daca eu nu fac cine sa faca? simbata am fost singura acasa, fata la matusa, el la job, deci eu ce puteam face decit smotru??
dar la mine dupa odihna (noapte) trece. durerile mele de coloana obisnuite acum in sarcina sint aproape inexistente (paradoxal). pe scaun la servici pot sa stau cite ore vreau.
bb da din picioare des, din ce in ce mai puternic.
am observat o vaga idee de linea negra, dar jos de tot si foarte deschisa.
Patricia
s25 si Rebecca
05.02.2005
Cornelia spune:
Patricia, nmultumesc!
Cat despre ce sterilizeaza ei la spital, depinde de bunavointa lor si de ...spital. O singura data mi-au sterilizat un biberon si atunci cu ceva tam-tam, ca cica nu au voie.
Pupici tuturor si minivacanta placuta!
Cornelia
meleea spune:
salutare fetlor, am aflat de targ cand o sa fie, pe 21-24 mai la polivalenta .eu abia astept sa mai cumpar ce-mi mai trebuie pentru bebe, ca mai sunt o gramada si conteaza sa le luam reduse. apropo daca va duce-ti in prima zi sunt mai ieftine, asa am observat cand am fost la rom expo in prima zi aveau un pret si sambata alt pret(mai mare).
Meleea
27