Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
danielle02 spune:
`neata si de la noi burtici 
noi tot racite si chinuite suntem :((( mai nou am facut la urechea dreapata infectie si o infectie urinara pe care le tratez cu antibiotic.dupe ce scap de astea,tare sunt curioasa ce mo` mai apuca.
multa multa sanatate tuturor 
sambata mergem in londra la un botez si abia astept sa ma mai distrez si eu,plus ca luni e sarbatoare aici si nimeni nu munceste,asa ca o sa ne petrecem weekendu` la hotel,frumusel 
sper sa ma mai lase durerea de cap pana atunci si sa mi se desfunde urechea ca sa aud si eu normal :((
eu am pregatit totul ptr Melissa,hainutele sunt spalate,calcate si la locul lor.
m-am apucat eu intr-o zi sa sortez hainele lui Ebonee,dar neuronul meu gravid care e in concediu a uitat ca le-am fost dat pe toate si nu mi-a ramas de sortat decat din astea mai marisoare.eram fericita fiindca oricum am prea multe de nou nascut,am umplut comoda cu 4 sertare doar cu hainute de nou nascut,desi stiu ca nu o sa imi trebuiasca atatea,nah...
mai am de spalat un rand de hainute ptr 0-3 luni si gata,insa le-am mai lasat ca nu am loc si ptr ele.
vroiam sa va intreb:azi e a opta zi cu varsat de vant la fata si bubitele sunt deja uscate "trecute" credeti ca are ceva daca o scot din casa?am de mers pana in oras si sunt in dubii.
am fugit la ale mele 
sa aveti o zi superba
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dienuta79 Buna seara la zmeurici Nu am mai scris de vreo cateva zile,dar v-am citit toate postarile.Maine e ultima zi de munca si la mine ,o sa am timp sa ma duc sa cumpar tot ce imi mai trebuie pentru bebe,aici nici nu stiu exact ce imi trebuie la spital,o sa ma interesez.Si eu o sa optez tot pentru biberoane si pompa pentru sani de la Avent. Bebe e foarte agitat toata ziua imi da suturi,azi l-am simtit prima data cum sughite ![]() .In rest cu somnul o ducem bine,recuperam acum pentru mai tarziu,cand nu o sa mai putem dormi.Pe mine deja ma ia frica ,ca sunt singura doar eu cu sotul pe aici si ca nu o sa am pe cineva sa ma mai invete ,sa imi arate,dar sper sa ne descurcam,la inceput o sa ne fie mai greu.Maine facem 31 de saptamani,incepe numaratoarea inversa. Dienuta 30+ Eduardo |
Nu te ingrijora, instinctul matern vine cu tot setul!
Si eu la Alexia m-am adaptat/descurcat doar cu sotul, iar el participa doar seara cateva ore. Cum zicea si Adriana, nu pleca urechea la babe, alegeti un medic pediatru tanar si ai sa vezi ca nu va fi greu.
Te inteleg, e teama de necunoscut, dar vei explora acesta lume noua si o sa te descurci!

Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt
monica2008 spune:
buna burtici
.ce faceti?aici e super urat afara ploua de luni incontinuu
azi stau mai bine simt presiunea in continuare dar mai putin cred ca e cum am spuns din cauza ca sa intor
s caposul![]()
dienuta stai linistita cand ai sa_l vezi pe bebe ai sa stii ce sa faci 
danielle distractie palcuta la botez si insanatosire grabnica si tie si printesei
nico29 distractie placuta si tie e super f la piatra neamt.sa pui poze de la nunta sa te vedem miresica
adriana fedoarca insanatosire garbnica
a nico stai linistita se mai intampla sa ai stari din aste de rau mai ales daca ai facut si un pic de efort
monica mamica in devenire
+30
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
noce spune:
Galarina,
ziceai ca esti in aceeasi situatie ca mine, adica angajata la propria firma?
Te rog, daca afli intre timp cine plateste prenatalul si unde se depun hartiile sa ma anunti si pe mine. Contabila noastra nu stie, se intereseaza si ea (sper). Intre timp mai intrebam si noi (eu cu sotul, in cazul de fata sef).
Blanca, te inteleg ca nu primesti raspuns de la firma, eu cu toate pilele de rigoare la patron, n-am primit raspunsul inca. Daca vrei, iti dau legea concediilor medicale pe pm, dar e lunga si alambicata, eu n-am inteles mare lucru.
27+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
blanca000 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Eu am o lene azi....ca de vineri
. Nu stiu ce facem noi de 1 mai dar se anunta vreme urata asa ca posibilitatile sunt limitate. Sotul vrea sa trecem pe la socrii iar (la 100 km de Buc, pe langa Campina) ca a venit frati-su din Italia si cica sa il vada. Ma rog...a cam venit pe nepusa masa si sa ma urnesc iar 100 km nu prea imi arde...mai ales pe DN1 cand o sa fie super full...o sa vad.
Bebita mi-a dat la picioare toata dimineata, acum i-am dat doua pateuri cu branza si sa potolit...io fi fost foame?
Bafta fetelor care merg azi la eco. Noi asteptam ziua de luni cand mergem la control..![]()

27+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Danielle,fiica mea a facut varsat de vant vara trecuta,exact cand a implinit 3 ani....Noua doctorita nu ne-a interzis s-o scoatem afara,doar sa nu stea la soare/vant direct,si nu in colectivitate,intre copii,etc....Asa ca a stat 10 zile la socrii la casa,se juca in curte toata ziua si n-am avut probleme deloc....Eu zic ca in a opta zi o poti scoate linistita,mai ales daca i s-au uscat bubitele....oricum nu mai e contagioasa.....Sa va faceti bine!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
blanca000 spune:
Noce...da, trimite-mi pe PM..poate ma lamuresc eu. 
Coccorina..multumesc..acum cred ca am inteles.
27+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Hello, fete dragi!
Noi maine poate mergem la shopping. M-am documentat pt tinuta bebelusilor in spital: body cu maneca scurta si salopetica sau body cu maneca lunga si pantalonasi cu labute. E nevoie de un schimb/zi + unul de rezerva. Ar putea fi folositoare si caciulita si manusile si paturica. Pampers 2-3 buc/zi.
Daca nu apar complicatii la o nastere normala se sta 3 zile, iar la una cu cezariana 5 zile.
27+
Laura Ioana
Irina Maria
Nico29_79 spune:
Monica am facut decat cununia civila..nunta as vrea sa o fac cand bebe o sa aiba peste un 1an , sa se tina de rochitza mea:)
Cat despre starile astea de rau, sunt speriata rau , doar gandul ca o sa fie un bebe, ma fac sa trec mai bine peste
Sanatate multa
poze cununie civila
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
24+ cu baietel Alexandru
noce spune:
Blanca,
nu incapea pe pm (e prea mult text), asa ca l-am pus pe mailul comun.
Este un word cu 2 ordonante de urgenta, prima despre cic, a doua despre concediul de maternitate.
27+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png